Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

Βασίλη εκεί που είναι τα μικρά δεν θα κάθετε απάνω τους θα τα έχει αφήσει το πρόβλημα παραμένει όμως.

Θα ντυθούν Αντρέα.. Μπορεί να παίζει ρόλο η διατροφή τους. Τι ταϊζει η κανάρα;

αυγό, αυγοτροφή indios, κία/καμελίνα/περίλα, πέρλες, εννοειται σπόρους.
κ γω αυτο σκέφτηκα, μήπως έχουν κάποια διατροφική έλλειψη!

κ όμως αποψε που πηγα κ τα ειδα οταν κοιμοντουσαν, πανω τους, στη φωλια καθοταν η καναρα.
τι να πω..

αυγό, αυγοτροφή indios, κία/καμελίνα/περίλα, πέρλες, εννοειται σπόρους.
κ γω αυτο σκέφτηκα, μήπως έχουν κάποια διατροφική έλλειψη!
Aπό αυτά που αναφέρεις δεν προκύπτει κάποια έλλειψη... Αντιθέτως.
Όποιος κι αν είναι ο λόγος, δεν πρέπει να ανησυχείς. Θα ντυθούν κανονικά.

Σταμάτη μου είχε τύχει μια παρόμοια περίπτωση πριν χρόνια με μουλάκια. Η κανάρα τα μάδαγε και δυστυχώς είχαν φτάσει τα χριστούγεννα και σε κάποια σημεία δεν είχαν βγάλει πούπουλα. Το συμπέρασμα που εγώ είχα βγάλει ήταν ότι τους είχε δημιουργήσει τραυματισμό στους θύλακες.
Ελπίζω και ευχομαι η δική σου περίπτωση να είναι διαφορετική...

8sW5yxxl.jpg

Σταμάτη να τα χαίρεσαι κατ'αρχάς! Υπάρχει περίπτωση να τα μαδάει γιατί δε βρίσκει υλικό για νέα φωλιά;

σ΄ευχαριστώ Γιάννο,
δε ξέρω ρε φίλε
υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο
κατα την άποψη μου!

αυτό θα ήταν και το πιο ευχάριστο για να μην μπεί στο μυαλό σου ιδέα ασθενειών, διατροφής κλπ βάλε αν θες λίγο νήμα κλπ και θα τη δεις τι θα κάνει. Νομίζω ότι βγάζει τα συγκεκριμένα φτερά κι όχι τα πτήσης διότι είναι πιο μαλακά.

Από στόμα σε στόμα.

Πραγματική εκτροφή καρδερίνας.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Από στόμα σε στόμα.

Πραγματική εκτροφή καρδερίνας.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
... Διώξε αυτά τα παλιοκάναρα από κει μέσα και κράτα τα γαρδελάκια να τα ευχαριστιέσαι...
πω πω δεν μπορώ να τα ακούω!
rolling.gif

... Διώξε αυτά τα παλιοκάναρα από κει μέσα και κράτα τα γαρδελάκια να τα ευχαριστιέσαι...
πω πω δεν μπορώ να τα ακούω!
rolling.gif

Ψέμματα;

Αχ αυτή η ΕΛΙΤ...

Ηδη ξεφόρτωσα πολλά χθες.

Back