Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

... Μόνο κανάρες!
Τώρα κανάρες, το μεσημέρι μακριά από τις γυναίκες, είσαι και μικρός να πω ότι περνάς ΚΜΗ με τόσα νεύρα :)
Δεν θα με οδηγήσετε στο off topic εσείς. Δεν ξέρω, δεν ξανά απαντώ.

Κανενα γιαβρακι κλαρωμενο δεν θα δουμε σε φωτογραφια;

Πες τα Γιάννο...

Ρε Μήτσο... Κανα "φωτορεπορτάζ" δεν θα δούμε;

Αν σου θυμίζει τίποτα η λέξη "φωτορεπορτάζ", δεν φταίω εγώ... (ο φίλος σου ο Γιώργης φταίει)

Πες τα Γιάννο...

Ρε Μήτσο... Κανα "φωτορεπορτάζ" δεν θα δούμε;

Αν σου θυμίζει τίποτα η λέξη "φωτορεπορτάζ", δεν φταίω εγώ... (ο φίλος σου ο Γιώργης φταίει)
... Να συγκεντρώσω υλικό πρώτα και κάτι θα δούμε! 🙂

Από στόμα σε στόμα.

Πραγματική εκτροφή καρδερίνας.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
ολα καλα ρε βασιλαρα, αλλα με αυτο το ηχητικό backround, τα μικρα θα παθουν κριση ταυτοτητας 👎

ολα καλα ρε βασιλαρα, αλλα με αυτο το ηχητικό backround, τα μικρα θα παθουν κριση ταυτοτητας 👎

Φευγουν συνεχώς Ευάγγελε.

Αδειάζω μέρα με τη μέρα.

Σε 3 μέρες έδιωξα πάνω από 30 πουλιά.

παρε ομως και κανα δασκαλο, φιλους εχεις που τα δινουν φθηνα 😱

😀

Μετά το meeting της Κυριακής... Ξέρεις πολύ καλά ότι μπορώ να πάρω ότι θέλω και όπως το θέλω.

Στις διαπραγματεύσεις είμαι άπιαστος.👍

Ξέρεις ότι τις κόκκινες γραμμές εγώ δεν τις πατάω.

Και ίσως είμαι από τους πολύ λίγους που δημοσιεύω και τα καλά και τα κακά μιας εκτροφής.

Ουδείς αλάνθαστος... Ευάγγελε.

Χθες βγήκαν και τα πρώτα δικά μου για φέτος! Προς το παρόν πάμε καλά ταΐζουν και οι 2 γονείς για να δούμε!
Φωτογραφιες παρακαλω! Με το καλο, να σου ζησουν!

Χθες βγήκαν και τα πρώτα δικά μου για φέτος! Προς το παρόν πάμε καλά ταΐζουν και οι 2 γονείς για να δούμε!
Ανδρέα με τις καλύτερες ευχές μου! Εγώ στην αναμονή ακόμη...

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Για πάμε...

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Back