Για τους καναρινάδες μιλάω παιδιά, είναι η μεγαλύτερη κοινότητά μας. Εξάλλου εσύ γκρινιάρη δεν έχεις καναρίνια; :)κατι σαν "εκτος τόπου και χρόνου"
Για τους καναρινάδες μιλάω παιδιά, είναι η μεγαλύτερη κοινότητά μας. Εξάλλου εσύ γκρινιάρη δεν έχεις καναρίνια; :)κατι σαν "εκτος τόπου και χρόνου"
... Μόνο κανάρες!Για τους καναρινάδες μιλάω παιδιά, είναι η μεγαλύτερη κοινότητά μας. Εξάλλου εσύ γκρινιάρη δεν έχεις καναρίνια; :)
Τώρα κανάρες, το μεσημέρι μακριά από τις γυναίκες, είσαι και μικρός να πω ότι περνάς ΚΜΗ με τόσα νεύρα :)... Μόνο κανάρες!
Κανενα γιαβρακι κλαρωμενο δεν θα δουμε σε φωτογραφια;
Αυτές είναι ομορφιές! ΜΠΡΑΒΟ Βασίλη!Από στόμα σε στόμα.
Πραγματική εκτροφή καρδερίνας.
... Να συγκεντρώσω υλικό πρώτα και κάτι θα δούμε!Πες τα Γιάννο...
Ρε Μήτσο... Κανα "φωτορεπορτάζ" δεν θα δούμε;
Αν σου θυμίζει τίποτα η λέξη "φωτορεπορτάζ", δεν φταίω εγώ... (ο φίλος σου ο Γιώργης φταίει)
ολα καλα ρε βασιλαρα, αλλα με αυτο το ηχητικό backround, τα μικρα θα παθουν κριση ταυτοτηταςΑπό στόμα σε στόμα.
Πραγματική εκτροφή καρδερίνας.
ολα καλα ρε βασιλαρα, αλλα με αυτο το ηχητικό backround, τα μικρα θα παθουν κριση ταυτοτητας
παρε ομως και κανα δασκαλο, φιλους εχεις που τα δινουν φθηνα
Αχ πόσο μ' αρέσω, πόοοσο!ξέρεις πολύ καλά ότι μπορώ να πάρω ότι θέλω και όπως το θέλω
Φωτογραφιες παρακαλω! Με το καλο, να σου ζησουν!Χθες βγήκαν και τα πρώτα δικά μου για φέτος! Προς το παρόν πάμε καλά ταΐζουν και οι 2 γονείς για να δούμε!
Ανδρέα με τις καλύτερες ευχές μου! Εγώ στην αναμονή ακόμη...Χθες βγήκαν και τα πρώτα δικά μου για φέτος! Προς το παρόν πάμε καλά ταΐζουν και οι 2 γονείς για να δούμε!
Ωραίος...Για πάμε...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας