Λαμπρά! Χάρηκα πολύ για την ομαδική έξοδο των νεοσσών από την φωλιά! Με το καλό να απογαλακτιστούν ομαλά και σωστά! 
Το αρσενικό τα τρέφει κύριε Γιάννη ή παραμένει απόμακρο;

Το αρσενικό τα τρέφει κύριε Γιάννη ή παραμένει απόμακρο;
Όχι.. καθόλου τα μικρά.Το αρσενικό τα τρέφει κύριε Γιάννη ή παραμένει απόμακρο;
Μάλιστα. Μου κάνει εντύπωση, όπως και σε εσάς. Ελπίζω στην δεύτερη φωλιά τους να σας διαψεύσει, αλλάζοντας την συμπεριφορά του!Όχι.. καθόλου τα μικρά.
Μόνο τη μητέρα.
Ωραία! Θα είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο να το αναγνώσουμε! Κάθε γνώμη μετράει! Σας ευχαριστούμε!Θα ήθελα να σας βάλω σε ένα όμορφο διάλογο με άγνωστο φίλο που γίνεται στο παρακάτω video και που κατά τη γνώμη μου αξίζει να τον διαβάσει κάποιος.. ακόμη και να συμμετέχει σχολιάζοντας.
Υ. Γ.
Αν κάποιοι δεν μπορούν να διαβάσουν το διάλογο να μιλήσουν για να σας τον μεταφέρω αυτούσιο...
Μεταφέρω όπως είναι το διάλογο..Θα είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο να το αναγνώσουμε!
Δεν μπορεί να υπάρχουν στο διαδίκτυο video με τρόπους πιασίματος των άγριων και να απουσιάζουν οι τρόποι σωστής εκτροφής
Σήμερα είδα το πρώτο γκρουπάκι (6-7) από καρδερίνες να κάθονται 8-10 μέτρα στην παροχή ΔΕΗ προς το σπίτι μου. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τις αποθανατίσω.Έχω την πολυτέλεια να τις ακούω στη φύση να ανταγωνίζονται τις δικές μου την άνοιξη και το καλοκαίρι.
Μάλιστα πέρυσι ένα ζευγάρι καρδερίνες έκανε φωλιά σε ένα κοντινό δέντρο αλλά παρά τις προσπάθειες ποτέ δεν κατάφερα να εντοπίσω τη φωλιά..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας