misalouris
PB Supporter
Κάτι άλλο που να βοηθήσει αντ' αυτού, σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις να προτείνεις Αντώνη;
Μικροτερη ποσοτητα αποφλοιωμενων σπορων και οσο το δυνατον ελεγχο της πηγης αγορας.Κάτι άλλο που να βοηθήσει αν αυτού σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις να προτείνεις Αντώνη;
...
Όταν γεννηθούν θα αποσύρω τα αυγά σε παρένθετη μητέρα και θα την αφήσω να ηρεμήσει κλωσώντας πλαστικά.
Τι λέτε οι υπόλοιποι;
Η συγκεκριμένη, στην συγκεκριμένη κατάσταση... Ναι Ανέστη.πιστεύεις ότι θα γεννήσουν στο πάτωμα;
Σωστά για τα περισσότερα πουλιά.Το κλώσημα προϋποθέτει αποχή απο το φαγητό και γενικά αδυνατίζει τα πουλιά θεωρώ, όχι;
Αν δεν κάτσει στη φωλιά...πως αν κάτσει στη φωλιά
Αυτό είναι ασφαλώς το καλύτερο για όλους μας.Μακάρι να υπήρχαν και άλλες παρόμοιες αναλυτικές παρουσιάσεις για να μαθαίνουμε περισσότερα για αυτά τα υπέροχα πουλιά.
Η μυστικοπάθεια, ο υπέρμετρος εγωισμός και τα υπονοούμενα γνώσεων στο στυλ "εγώ τα ξέρω" αλλά αν δε με "γλύφεις" δεν θα σου τα πω, είναι ιδίωμα των εκτροφέων "επιπέδου" στην Ελλάδα.άλλα πουθενά δεν είδα να καταγραφούν τις εμπειρίες τους κυρίως τις κακές και λανθασμένες ισως πραξεις τους. Μόνο μυστικοπάθεια και υπερμετρος εγωισμος.
Κανείς δεν τα ξέρει όλα και κανείς δεν μπορεί να δώσει όλες τις λύσεις.ετσι ωστε οι νεοι και απειροι εκτροφεις σαν εμενα
Βαγγέλη είναι πολύτιμη κάθε πληροφορία, ακόμη κι αυτές που κάποιοι ίσως τις θεωρούν τετριμμένες ή ακόμη και λάθος.Μου είναι αδιανόητο να βλέπω στο διαδίκτυο μόνο ξένους εκτροφείς
Αυτό για πολλούς έχει γίνει αυτοσκοπός και κάποιοι το κάνουν με επαγγελματισμό και συνέπεια.(και με την ευκαιρία να ασκούμε το εθνικό μας σπορ, την κριτική στους άλλους).
και από τους νεότερους στην εκτροφή των Ιθαγενών...Εμείς οι μπαλκονάτοι έχουμε χρόνο μπροστά μας :)
Μάλιστα περιμένω να μάθω και για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει ο Σταμάτης με τα Φανέτα.στα 3 ζευγαρια μου δεν εχω δει καποιο σημαδι ακομα
Εξαιρετικά χρήσιμη θα ήταν και η παρουσίαση της εκτροφικής προσπάθειας και του Αντώνη που δείχνει να επιμένει στη λεπτομέρεια.προσωπικα θα το διαχειριζομουν με τροπο
Γιατί για όλους τέτοιες ερωτήσεις δεν πρέπει να υπάρχουν αναπάντητες εδώ μέσα.τι πρεπει να κανω για πυρωσει ο αρσενικος μου;
Και εγώ μαζί σου, ακαθάριστος στο μείγμα τροφής και καθαρισμένος τριμμένος στο μπλέντερ στην αυγοτροφή (ολο τον χρονο).Το ηλιόσπορο, για τον καθαρισμένο που ρωτάς τον χρησιμοποιώ τριμμένο στην αρχή ανεξαρτητοποίησης των μικρών.
Με βολεύει πολύ.
Κάνω κάτι λάθος;
Είναι @tasioskis η μοναδική μουσική που μου επιτρέπεται από τη youtube να ακούω χωρίς να μου ζητούν πνευματικά δικαιώματα.παρανοια με την μουσικη υποκρουση
Αν δείτε προσεκτικά το video θα διαπιστώσουμε την επιφυλακτικότητα που έχουν όταν πάνε στο φαγητό.
Σαν να περιμένουν να τα διώξει...
Σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε σένα ή στους φίλους μας;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας