dimitris_patra
PB Member
Ένα ακόμα ακόμη ζευγάρι που έχει ολοκληρώσει σχεδόν την φωλιά του. Το βάζω για να δείτε μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απ ότι στο προηγούμενο.
Ευχαριστώ πολύ σταυρο να είσαι καλαΝα τα χαίρεσαι και εσύ Κώστα τα δικά σου.
Σταύρο ακριβώς για να σχολιαστεί το έβαλα...Δημήτρη, εσύ ξέρεις περισσότερα για τα πουλιά σου βέβαια αλλά έχε το νου σου στη φωλιά και τα αυγά αργότερα γιατί ο αρσενικός σου φαίνεται έξω φρενών.
Ναι, αυτή η σχέση που περιγράφεις εδώ είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση από έναν επιθετικό αρσενικό απλά.Είναι ιδιαίτερα "επιθετικός" ο αρσενικός μόνο όταν βλέπει την θηλυκή να βρίσκεται εκτός φωλιάς. Όταν η θηλυκιά γεννήσει συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, δεν τον αφήνει να πλησιάσει την φωλιά με τίποτα.Αυτός πιάνει μιά άκρη στην κλούβα και μένει εκεί... Και κάθε φορά που αυτή βγαίνει από την φωλιά του ρίχνει και ένα κυνηγητό!
Ακριβώς Γιώργο, κάμερα παρακολούθησης,τι ακριβώς είναι η κάμερα cctv; κάτι σαν κάμερα παρακολούθησης;
σ΄ευχαριστώ Γιώργο, εύχομαι και τα δικά σου να πάνε καλά.Δημήτρη, καλή συνέχεια φίλε!
Το πρόγραμμα μου τα τελευταία 3 χρόνια 15-20 Μαρτίου παίρνω τα πρώτα αυγά. Θα μπορούσα με λάμπα το χειμώνα Δεκέμβριο να έχω πουλιά αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να χάσω μια χρονιά……….. Δεν γίνετε ένα πουλί να γεννήσει Μάρτη να περάσει πτερρόροια και να το ξαναβάλεις Δεκέμβρη.
Α………………. Και ζευγάρωμα χωρίς καβγαδάκια δεν γίνετε για να πάει σωστά η διαδικασία χρειάζεται.
ευχαριστώ και στα δικά σου!Μπράβο φίλε μου δημητρη, καλή συνέχεια σου εύχομαι!
Πολύ ωραία τα μικρά σου φίλε μου με το καλό στο κλαρί:)
Μπράβο Δημήτρη! Καλοκλαρωτα και υγιή! Πάντα επιτυχίες!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας