Τα άγρια ίσως επηρεάζονται και αυτά σε κάποιο βαθμό, όμως μπορούν και να επιλέξουν που θα πάνε να φωλιάσουν.Προφανώς οι ίδιες συνθήκες θα επηρεάζουν και τα άγρια της φύσης, άσχετα που και εκεί δεν υπάρχουν καταγραφές στην χώρα μας.
"Παίζετε" κάπως όπως οι αγρότες με τις καλλιέργειές τους.
Ούτε γράμμα δεν κόβω...... Εκτροφική ανωτερότητα...υπερβολή! Κόψε κάτι!
...ότι πεις εσύ!:DΟύτε γράμμα δεν κόβω...
Κάποιοι τα παρουσιάζουν όλα τέλεια και ιδανικά να μην "στραπατσαριστεί" η εικόνα τους...
. Για γράψε και πως πήγες φέτος... Είχες και συ αναποδιές;Κάπου το είχα γράψει παλαιότερα στην αρχή του χρόνου δεν θυμάμαι που είναι όμως ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους είτε μέσα στο κλουβί είτε έξω στη φύση πάρα πολύ δύσκολα και εκεί. Να δεις που μετά από μέρες μήνες η ακόμα και χρόνο θα δεις ένα σημάδι μια κίνηση και θα βάλεις στο μυαλό σου τη χρονιά και θα δεις ότι τα πουλιά προσπαθούσαν να σου μιλήσουν τη γλώσσα του σώματος η να σου δείξουν κάτι. Είμαστε λίγοι γεμάτοι με πάθος πείσμα και εμείς θα βάλουμε το λιθαράκι μας να χτίσουμε την καρδερίνα καναρίνι. Εγώ παλαιότερα έλεγα να μην είμαι ζω στην Αθήνα φίλους πολλούς σεμινάρια κλπ, αλλά έχω τη φύση μου έχει μάθει πολλά η παρατήρηση των πουλιών αυτών. Και εγώ ζευγαρώνω σε 60άρες εδώ τα φανετοκαρδέρινα μικρά και οι γονείς
καρδερινοκαναρα αντρεα; Τι λες τωρααα; Βαλε ματακια,ριξε. Αγιασμο,ριξε αλατια στις φωτιες ριξε να φυγει το κακο ματι... Τι γαντεμια ειναι αυτη ρε αδερφε μ.. Ποποπο! Εγω θα ειχα φουνταρει...χαχαα! Μόνο με τις μεγάλες ζέστες ενώ τάιζαν κανονικά 4-5 μάνες τα παράτησαν μια 20αριά μικρά δακτυλιδωμένα και μη πάνε!
Κρίμα, μεγάλη απώλεια ☹Μόνο με τις μεγάλες ζέστες ενώ τάιζαν κανονικά 4-5 μάνες τα παράτησαν μια 20αριά μικρά δακτυλιδωμένα και μη πάνε!
Αυτό ξαναπές το! Χαζεύω κάτι πρωινές εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης με αγρότες που ασχολούνται με βοτάνια και οι εμπειρίες τους και οι γνώσεις τους είναι απίστευτες.Εγώ παλαιότερα έλεγα να μην είμαι ζω στην Αθήνα φίλους πολλούς σεμινάρια κλπ, αλλά έχω τη φύση μου έχει μάθει πολλά η παρατήρηση των πουλιών αυτών
Η νεότης φταίει :) σιγά-σιγά μαθαίνουμε την επίπονη και μεθοδική προσπάθεια.Βαλε ματακια,ριξε. Αγιασμο,ριξε αλατια στις φωτιες ριξε να φυγει το κακο ματι... Τι γαντεμια ειναι αυτη ρε αδερφε μ.. Ποποπο! Εγω θα ειχα φουνταρει...
λες να φταιει αυτο μαρια; Παντως μεγαλες απωλιες ☹ κριμα...Η νεότης φταίει :) σιγά-σιγά μαθαίνουμε την επίπονη και μεθοδική προσπάθεια.
εκειιι εχει τις λυρες ο δημητρης παιδια... Ντουυυ! ... Τι ειναι αυτο δημητρη; Τι κανει αυτο;Ανδρέα για τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να φτιάξεις μιά "μπιζουτιέρα" σαν την δική μου και να κάνεις εσύ την γαρδελομάνα!
Αλέξανδρε ρίξε μια ματιά εδώ και θα σου λυθεί η απορία. Τι ειναι αυτο δημητρη; Τι κανει αυτο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας