Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή του πρώτου ζευγαριού ιθαγενών για φέτος

μερικές διευκρινήσεις σχετικά με τις σημερινές φωτο...
Η θηλυκιά που βλέπετε, ετοίμασε την πρώτη της φωλιά, γέννησε το πρώτο αυγό, μετά από 3 μέρες το δεύτερο και τέλος! Της πήρα τα δύο αυγά και τα έβαλα σε κανάρα γιατί είχα την υποψία ότι μπορεί να ήταν άσπορα, αλλά δεν ήταν! Και βγήκαν τα δύο μικρά που βλέπετε τα οποία βεβαίως μεγαλώνει η κανάρα! Τώρα η θηλυκιά στην δεύτερη γέννα έχει τα 4 αυγά που είδατε και τα οποία γέννησε κανονικά, ένα κάθε μέρα!
 
γιατί είχα την υποψία ότι μπορεί να ήταν άσπορα, αλλά δεν ήταν!
Αυτή η φύση πάντα να μας εντυπωσιάζει! Να σου ζήσουν όλα! Και με το καλό να ανοίξουν και τα καινούργια αυγά που είμαι σίγουρη πως πάμε για 4 στα 4 ! 😉
 
...άλλο ένα ζευγάρι μου το οποίο σήμερα γέννησε το δεύτερο αυγό.:)

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Δεν μας έχεις αναφέρει τι φυσική διατροφή χρησιμοποιησες για να έχεις αυτά τα αποτελέσματα και τι διαστάσεις χρησιμοποιεις.
 
Δεν μας έχεις αναφέρει τι φυσική διατροφή χρησιμοποιησες για να έχεις αυτά τα αποτελέσματα και τι διαστάσεις χρησιμοποιεις.
Χρησιμοποιώ όλο τον χρόνο ένα πολύ απλό μείγμα, το φθηνότερο της αγοράς στο οποίο προσθέτω αρκετό κανναβούρι και νίζερ. Αυτή την περίοδο προσθέτω και ηλιόσπορο μίνι.
Αυγοτροφή επίσης πολύ απλή, αυγό βρασμένο αλεσμένο στο οποίο προσθέτω τριμμένη φρυγανιά ολικής άλεσης και μερικά σπόρια... Περίλα, παπαρούνα, και αγκάθια την οποία φτιάχνω και δίνω αμέσως και επίσης αυγό βρασμένο σκέτο. Αυτά είναι...χορταρικά λίγα και ποτέ τον χειμώνα.
Έχω κλούβες 60αρες όπως στο τελευταίο βίντεο, αλλά και μεγαλύτερες.
 
ρησιμοποιώ όλο τον χρόνο ένα πολύ απλό μείγμα, το φθηνότερο της αγοράς
αυτό είναι κλασικό μείγμα για καναρίνια ή κάποιο πιο εξειδικευμένο για καρδερίνες;
Αυγοτροφή επίσης πολύ απλή, αυγό βρασμένο αλεσμένο στο οποίο προσθέτω τριμμένη φρυγανιά ολικής άλεσης και μερικά σπόρια... Περίλα, παπαρούνα, και αγκάθια την οποία φτιάχνω και δίνω αμέσως και επίσης αυγό βρασμένο σκέτο.
αυτό ισχύει και στην περίοδο της αναπαραγωγής;
 
Το καναβουρι και το νιζερ σε τι ποσότητα το βάζεις στο περιπου, και όταν λες αγκάθια τι ακριβώς εννοείς και το βρασμένο αυγό το αλεθεις με το τσόφλι η χωρίς.

Τελειως ασχετο αυτο με το θεμα μας αλλα μου μπηκε στο μυαλο. Που βρισκουμε μεγαλες ποτιστρες οταν θα λειπουμε για μερες η εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος
 
Καλημερα! βασικα για το θεμα που θα λειπω μερες το ρωτησα για πολυ αργοτερα μιλαμε για μηνα Ιουλιο και βαλε. Δεν ειμαι εκτροφεας και ουτε εκτρεφω απλως εχω κανα δυο ζευγαρια καναρίνια και ενα ζευγάρι καρδερίνες και αυτο ειναι.
 
Δεν ειμαι εκτροφεας και ουτε εκτρεφω απλως εχω κανα δυο ζευγαρια καναρίνια και ενα ζευγάρι καρδερίνες και αυτο ειναι.
Άρα είσαι εκτροφέας.
Και ένα ζευγάρι να έχεις εκτροφέας είσαι.
Ας μην χαρίζουμε αυτούς τους πολύτιμους "τίτλους τιμής" στους εκμεταλλευτές τέτοιων καταστάσεων.
Εκτροφείς είμαστε όλοι...
Απλά κάποιοι "ξεχνούν" μέσα στην προσπάθεια κέρδους... Να είναι ζωόφιλοι.
 
Back
Top