Dimitris.P
PB Member
καλοκλάρωτα να είναι,Δημητρό! Μπράβο!
Αυτή η φύση πάντα να μας εντυπωσιάζει! Να σου ζήσουν όλα! Και με το καλό να ανοίξουν και τα καινούργια αυγά που είμαι σίγουρη πως πάμε για 4 στα 4 !γιατί είχα την υποψία ότι μπορεί να ήταν άσπορα, αλλά δεν ήταν!
Χρησιμοποιώ όλο τον χρόνο ένα πολύ απλό μείγμα, το φθηνότερο της αγοράς στο οποίο προσθέτω αρκετό κανναβούρι και νίζερ. Αυτή την περίοδο προσθέτω και ηλιόσπορο μίνι.Δεν μας έχεις αναφέρει τι φυσική διατροφή χρησιμοποιησες για να έχεις αυτά τα αποτελέσματα και τι διαστάσεις χρησιμοποιεις.
αυτό είναι κλασικό μείγμα για καναρίνια ή κάποιο πιο εξειδικευμένο για καρδερίνες;ρησιμοποιώ όλο τον χρόνο ένα πολύ απλό μείγμα, το φθηνότερο της αγοράς
αυτό ισχύει και στην περίοδο της αναπαραγωγής;Αυγοτροφή επίσης πολύ απλή, αυγό βρασμένο αλεσμένο στο οποίο προσθέτω τριμμένη φρυγανιά ολικής άλεσης και μερικά σπόρια... Περίλα, παπαρούνα, και αγκάθια την οποία φτιάχνω και δίνω αμέσως και επίσης αυγό βρασμένο σκέτο.
ένα μείγμα της κλουβοτεχνικής αγοράζω με 2 Ε το κιλό.αυτό είναι κλασικό μείγμα για καναρίνια ή κάποιο πιο εξειδικευμένο στις καρδερίνες;
Ανδρέα για μένα το έγραψες αυτό; Τι εννοείς; δεν καταλαβαίνω.Καλύτερα να μην κάνεις εκτροφή.
Άρα είσαι εκτροφέας.Δεν ειμαι εκτροφεας και ουτε εκτρεφω απλως εχω κανα δυο ζευγαρια καναρίνια και ενα ζευγάρι καρδερίνες και αυτο ειναι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας