Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των Budgie μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αυτό δεν το ξέρουμε, εκτός αν γνωρίζεις πότε έκανε το πρώτο αυγό.
Δεν νομίζω πάντως να είναι λιγότερο από 18 μέρες.
Το θέμα είναι πως πρέπει να προσέχεις μην έχουν μεγάλη διαφορά εκκόλαψης μεταξύ τους οι νεοσσοί και άρα διαφορά ηλικίας και μεγέθους.
 
Υπερπροσφορά τροφής το ένα, αν εκκολαφθούν όλα τα αυγά να έχεις πλαστικά για στήριξη των αδύναμων για να μην τα πατάνε και προετοιμασία με έτοιμη τροφή νεοσσών για συμπληρωματικό τάϊσμα από σένα.
Αν πιστεύεις και καμία προσευχή :)
 
Πολύ χάρηκα Αριάδνη. Καλόψυχο να είναι.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να μην έχουν μεγάλη διαφορά. Εξαρτάται από το πότε θα εκκολαφθούν. Απλά αν πράγματι έχουν μεγάλη διαφορά, θα πρέπει να ελέγχεις συνέχεια και ίσως να ταίσεις επικουρικά. Έχει λοιπόν έτοιμη τροφή νεοσσών.
 
Απλα αν εχουν μεγαλη διαφορα θα ειναι επικυνδινο για τα μικροτερα σε οτι αφορα την τροφη.
Θελει πολυ παρατηρηση για να δεις οτι οι γονεις τα ταιζουν ολα ή πρεπει να επεμβεις (καλα εσυ τα ξερεις και καλυτερα αυτα λογο εμπειριας στα γκαλντιαν).
 
Τα gouldian τα ταιζουν. Δεν ειχα προβλημα.. απλα οι παπαγαλοι δεν γεννανε ενα αυγο καθε μερα. Αρα το πρωτο λογικα θα ειναι μεγαλυτερο απο το τελευταιο.
 
Μέρα παρά μέρα τα γεννάνε.
Ναι αυτο λεω. Οτι μονο απο αυτο ο πρωτος νεοσσος θα ειναι μεγαλυτερος απο τον τελευταιο. Αλλα πρωτα να βγουν και μετα βλεπουμε τι θα γινει. Παντως χαρηκα πολυ..
 
Και εμείς χαρήκαμε για σένα! Και θα σκάσουν και άλλα μικρά και θα μεγαλώσουν όλα και όλα θα πάνε τέλεια! Εδώ βγάζεις κύστες δε θα μπορέσεις να ταίσεις λιγάκι επικουρικά το πιο μικρό παπαγαλάκι καλέ; 😉

Οι γονείς του τι χρώματα είναι;
 
... Παντως χαρηκα πολυ..

Εμείς να δεις πόσο χαρήκαμε Αριάδνη μου! Να σου ζήσει και πάλι, και με το καλό να το δεις στα κλαδιά!

Και εμείς χαρήκαμε για σένα! Και θα σκάσουν και άλλα μικρά και θα μεγαλώσουν όλα και όλα θα πάνε τέλεια! Εδώ βγάζεις κύστες δε θα μπορέσεις να ταίσεις λιγάκι επικουρικά το πιο μικρό παπαγαλάκι καλέ; 😉Οι γονείς του τι χρώματα είναι;

Δίκιο έχει η Αλίκη! Μετά την Μέρεντιθ σε βλέπω και Αριζόνα!👍p😛. Βάλε καλέ καμμιά φωτό να δούμε και να θαυμάσουμε τα ζευγάρια σου!👍
 
Να σου ζησει και απο εμενα αριαδνη και με το καλο και τα υπολοιπα! Εγω εχω εδω και ενα χρονο ενα ζευγαρι, η λουκια εχει γεννησει δυο φορες,την μια ενα αυγο και την αλλη δυο. Μετα απο μερες μεσα στην φωλια (περιπου 20) διαπιστωνα πως ειχε κανει κοματια το αβγο και επειτα εβγαινε απο την φωλια! Εδω και μια εβδομαδα με δεκα μερες περιπου ειναι παλι μεσα στην φωλια ολη μερακαι ποτε ποτε μπαινει και ο σωκρατης. σημερα κοιταξα απο την πορτα να δω τι γινεται και ειδα 5 αυγα... Ελπιζω αυτην τη φορα να πανε ολα καλα αλλιως θα παμε σε τεχνητη γονιμοπιοιση! :D
 
Εμενα η φωλια ειναι μεσα στο κλουβι οπότε είναι δυσκολο να ελεγξω. Αν εβαλες την φωλια εξωτερικα τοτε μπορείς να κοιτάξεις. Αλλα νομίζω να μην τα ενοχλήσεις. Σίγουρα θα εχουν μεσα.
 
Back
Top