ΕΧΑΣΑ !
Από αύριο να ψάξεις για λουκέτο!ΕΧΑΣΑ !
oops:oops:Από αύριο να ψάξεις για λουκέτο!
Ευχαριστω πολυ!Να τα χαιρεσαι!
AXAXAXAXA λίγο "πηδηχτούλης" γελάω κλαίγονταςΟ Σεμπάστιαν μας βγήκε λίγο "πηδηχτουλης"...
Να τον αλλάξω κλουβι η θα επηρεάσει την θυληκια; Κάθε φορά που βγαίνει απ' την φωλιά η ροζη δεν την αφήνει σε ησυχια!
Είναι δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα που τους πιάνω στα πρασα!AXAXAXAXA λίγο "πηδηχτούλης" γελάω κλαίγοντας
Νομίζω οτι εφ' οσον ζουν μαζί ο χωρισμός τους δενθα είναι και ότι καλύτερο.Ίσως όμως ενδείκνυται σε περιπτώσεις γεννητουριών. Καλύτερα να σε συμβουλέψουν τα παιδιά που ξέρουν από τέτοιες "καταστάσεις".
Οκ... Το έδινα για το ασβέστιο κυριως! Το σταματάω!
Ιωάννα, προσπάθησε να περιορίσεις έως και να κόψεις το αυγό μέχρι να βγουν οι νεοσσοί.
καλα Ιωάννα έχω λυθει στα γέλια. Μήπως να τον μετονόμαζες σε "Καζανόβα"; Ε, βγηκε ερωτιάρης ο καημένος, αλλά και η μικρούλα δε λέει όχι οπως βλέπω. Ε, αγαπήθηκαν τα παιδιά, τράβα τα μαλιά σου τώραΕίναι δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα που τους πιάνω στα πρασα!
Ρε συ... Τι κάνεις εκεί; Και τσουπ την αφήνει!
Η καημένη πάει τρέχοντας πάλι στη φωλιά!
Να τους ξαναβάλεις σουπιοκοκκαλο εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.Είναι δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα που τους πιάνω στα πρασα!
Ρε συ... Τι κάνεις εκεί; Και τσουπ την αφήνει!
Η καημένη πάει τρέχοντας πάλι στη φωλιά!
[automerge]1562927224[/automerge]
Οκ... Το έδινα για το ασβέστιο κυριως! Το σταματάω!
Προφανώς ήταν να μην πάρει φόρα!καλα Ιωάννα έχω λυθει στα γέλια. Μήπως να τον μετονόμαζες σε "Καζανόβα"; Ε, βγηκε ερωτιάρης ο καημένος, αλλά και η μικρούλα δε λέει όχι οπως βλέπω. Ε, αγαπήθηκαν τα παιδιά, τράβα τα μαλιά σου τώρα
Το αντικατέστησαν ήδη!Να τους ξαναβάλεις σουπιοκοκκαλο εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.
εγώ το αντικατεστησαΠροφανώς ήταν να μην πάρει φόρα!
Τι θα κάνω;θα γεμίσουμε αβγά!
[automerge]1562927453[/automerge]
Το αντικατέστησαν ήδη!
Ιιιι το φαντάζεσαι; Σοκ!Kαι ξυπνάει ένα πρωι η Ιωάννα και βλέπει μεσα στο κλουβί αυτό (ο Σεμπαστιαν σφυρίζει και κανει τον αδιάφορο κάπου πιο περα) View attachment 65064
Α πάλι καλά που ενοχλούνται δλδ τα δικά μου! Στο προσκεφάλι μου θα τους βάλω να τους ελέγχω και την νύχτα! Αυτός είναι ικανός να ξυπνάει να την κανονίζει και να ξανακοιματαιΘα πρέπει να αρχίσεις να χτυπάς την πόρτα πριν μπεις
Όταν έχουμε ζευγάρι στο σπίτι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί
Πάντως τα κοκατιλ μου όσες φορές τα έπιασα στα πράσα δεν ενοχλήθηκαν καθόλου. Σαν να μην υπηρχα
άφησε τα να χαρούν τον έρωτα τουςΙιιι το φαντάζεσαι; Σοκ!
Πρώτα απ' όλα θα με χωρίσει ο Βασίλης!
Για κάθε like που θα μου κάνετε... ΔΩΡΟ ένας παπαγάλος!
[automerge]1562927841[/automerge]
Α πάλι καλά που ενοχλούνται δλδ τα δικά μου! Στο προσκεφάλι μου θα τους βάλω να τους ελέγχω και την νύχτα! Αυτός είναι ικανός να ξυπνάει να την κανονίζει και να ξανακοιμαται
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας