Γενικά Από ποιο Pet Shop ψωνίζετε;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stavros

Administrator
Staff member
Εγγραφή
7 Απρ 2006
Μηνύματα
20.400
Σε αυτό το θέμα συζήτησης δημιουργούμε ένα κατάλογο στον οποίο αναφέρονται Pet Shop ή καταστήματα πώλησης ειδών και προϊόντων φροντίδας και διατροφής κατοικίδιων ζώων και πουλιών, κατά το ελληνικότερον.

Παρακαλούμε αναφέρετε το όνομα του καταστήματος από το οποίο ψωνίζετε και την περιοχή που βρίσκεται.

Πέραν της άμεσης ενημέρωσης των αναγνωστών, σκοπός του θέματος (thread) είναι η καταγραφή και στη συνέχεια η σταδιακή ένταξη των καταστημάτων στη σχετική ενότητα των παρουσιάσεων του PetBirds για περαιτέρω σχολιασμό και αξιολόγηση των υπηρεσιών τους.

 
Ενα μεγαλο βρισκεται στην ανατολικη Θεσσαλονικη κοντα στο ΙΚΕΑ και στο αεροδρομιο. Λεγεται Quiko.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myrto.
Κτηνιατρική-Pet-Vet . Κτηνιατρικά φάρμακα, ζωοτροφές & εμπόριο μικρών ζώων.

Δεν πουλάνε ζώα, αλλά έχουν γνώσεις, και μεγαλη ποικιλία τροφων και συμπληρωματων διατροφης..
 
ΦΑΜΕΛΗΣ Δημήτρης
ΤΡΟΦΕΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ Π. Τσαλδάρη 23 (Χαμοστέρνας) εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myrto.
Με λογικες τιμες στην Ελλαδα δυσκολο. Παντος ενα πολυ καλο μεγαλο βρισκεται στην ανατολικη Θεσσαλονικη κοντα στο ΙΚΕΑ και στο αεροδρομιο.

Συγνωμη αυτο που βρισκεται στην περιοχη ΙΚΕΑ στην Θεσ/νίκη εσυ το βρηκες πολυ καλο; Εγω θα ελεγα οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οπως και τα περισσοτερα petshops βεβαια Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις. Πανβρωμικα κουπακια νερου που αλλαζονται καθε φορα που το νερο τελειωνει και αμα... Τα ερπετα σε αθλια κατασταση τα πουλια κατω στο υπογειο σου φαινεται να ειναι σε καλη κατασταση; Ας προσεχουμε εμεις οι ιδιοι τι κατευθηνσεις δινουμε. Αν δεν αλλαξουμε εμεις δεν θα αλλαξουν ΠΟΤΕ τους αυτοι που εμπορευονται τα ζωα. Αναζητηστε εκτροφεις ΟΧΙ ανθρωπους που σκοπο εχουν το ΜΟΝΟ κερδος.

Υ. Γ. Προς Moderators προσεξτε το παιχνιδι ολων αυτων των κυριων που μπαινουν σε τετοιες κοινοτητες για να διαφημησουν το μαγαζι τους ή εστω καποιοι απο αγνοια τους, διαφημιζουν μαγαζια που δεν αξιζει ουτε απ' εξω να περασεις... 😡
 
Παιδιά γενικά η κατάσταση με τα pet shop είναι απαράδεκτη. Για αυτούς τα ζώα είναι εμπόρευμα στο ράφι και δεν ασχολούνται παρα μόνο για να τα πουλήσουν. Εγώ πάντος νομίζω ότι αν 8έλεις κάποιο ζωάκι απο pet shop καλύτερα να πας σε κάποιο συνοικιακό παρά σε κάποιο στο κέντρο της Αθήνας. Τα συνοικιακά βαίβαια δεν έχουν μεγάλη ποικιλία, αλλά σίγουρα έχουν καλύτερες συνθήκες για τα ζωάκια. Θα έλεγα οτι τα χειρότερα στην Αθήνα είναι αυτά της οδού Αθηνάς, κοντά στο δημαρχείο. Όσες φορες εχω πάει βλέπω ετοιμοθάνατα πουλιά μαζί με όλα τα άλλα και ουτε που μπαίνουν στον κόπο να τα απομακρίνουν.
Αν μου επιτρέπετε να προτείνω κάποιο στο κέντρο, είναι ενα στο τέλος της Αγίου Κωνσταντίνου, δεξιά πριν βγείς στην πλατεία Καραίσκακη, όνομα δεν λέω για να μην θεωρηθεί διαφήμηση, το οποίο είναι περισσότερο σαν αποθήκη για διανομή στα μαγαζία, και παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι εξαιρετικές, έχει παπαγγάλους και καναρίνια σε απίστευτους αριθμούς και σχεδόν ποτέ δεν έχω δει αναμεσά τους άρρωστα πουλιά. Αυτό το έχω παρατηρήσει γιατί πήγαινα για χρόνια εκεί,όσο είχα το μεγάλο μου ενειδρίο, μιας και στο υπόγειο έχει και εκτροφείο με ψάρια.
Επίσεις μπορώ άφοβα να προτείνω και ένα στην περιοχή μου στο Πακγράτι, το οποίο είναι κοντά στην πλατεία Προσκόπων, που αν και δεν έχει μεγάλη ποικιλία, είναι πολύ καθαρό και ξέρω απο την επαφή μου μαζί τους ότι είναι σίγουρα φιλόζωοι και προσέχουν πολύ τα ζώακια που έχουν.
Αυτά απο μένα και ελπίζω να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμηση.
 
Παιδιά, με όλον τον σεβασμό, μπορώ να σας προτείνω ένα πολύ καλό στο Χαλάνδρι, λέγεται ΖΩΟΦΙΛΙΑ αλλά υπάρχουν καταστήματα σε διάφορα μέρη της Αθήνας. Για το συγκεκριμμένο του Χαλανδρίου, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι εξυπηρετικοί οι ιδιοκτήτες και ενημερωμένοι, αφού οι ίδιοι έχουν πολλά πουλιά στο σπίτι τους. Είναι καινούριο, καθαρό, έχει καλές τιμές. Εχει χώρο ακριβώς απέξω για να παρκάρετε. Σημειώστε λοιπόν:
ΖΩΟΦΙΛΙΑ
Εθνικής Αντιστάσεως 16, Χαλάνδρι
Τηλ: 210/6852268
Ζωοφιλία Χαλανδρίου, Pet Shop
 
Θέλω να σας επισυνάψω τα ακριβή στοιχεία της φαρμακαποθήκης που σας είχα αναφέρει πριν μερικές εβδομάδες. Πιθανόν να τα ξέρετε οι πιο πεπειραμένοι, αλλά είναι χρήσιμα για τους πιο νέους στην φροντίδα ζώων γενικά.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Μαδεμοχωρίτης Ιωάννης

Βασικά είναι φαρμακείο αλλά εμπορεύονται όλα τα άλλα προϊόντα που αναφέρονται πιο πάνω. Δυστυχώς δεν έχουν ομοιοπαθητικά φάρμακα.
Προσωπική παρατήρηση: Είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Οι τιμές των κλουβιών είναι πολύ καλές.
__________________
 
Και εγω απο τη συγκεκριμένη αλυσίδα ψωνίζω. Στο κατάστημα στα Πατήσια. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Και κάνει και αποστολή στο σπίτι αν ο λογιαριασμός είναι πάνω απο 30 ευρώ
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myrto.
Υπάρχει μία ειδική υπηρεσία για μεταφορά κατοικιδίων ζώων εντός και εκτός Αττικής. Λέγεται PET TAXI, μπορείτε να τους βρείτε στα τηλέφωνα:
κινητό 6973 023954
σταθερό 210/2819878
Μάρθα Σοφιανοπούλου και Δημήτρης Σουγιούλ
Βρήκα την κάρτα στην αίθουσα αναμονής του πτηνιάτρου που βλέπει τους παπαγάλους μου.
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ίσως βοηθήσει κάποιους που χρειάζονται κάτι τέτοιο.
 
Να προτείνω κι εγώ την Ζωοφιλία στην Αλεξανδρούπολη. Το παιδί που το έχει εδώ μπορεί να μην είναι πολύ σχετικός με όλα τα ζωάκια, αλλά δεν το παίζει ξερόλας και τα ζωάκια είναι σε άριστη κατάσταση. Συγκεκριμένα έχει έναν Macaw (ανήκει στον ίδιο, δεν τον πουλάει..) που όταν πρωτοάνοιξε τον είχε ελεύθερο σε σταντ αλλά του είχε κάνει το μαγαζί καλοκαιρινό(μιλάμε για πολλές καταστροφές...) :D Και τελικά τον έβαλε σε ένα τεράστιο κλουβί που δεν του λείπει τίποτα! Δεν κάνω διαφήμιση, απλά προτείνω έναν καλό επαγγελματία για εμάς τους επαρχιώτες :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myrto.
Εγω σαν πρόταση έχω την Ζωοφιλία στην Πατησίων. Απο εκεί ψωνίζω τώρα πια. Εχει τα πάντα. Πεντακάθαρο μαγαζί, πεντακάθαρα διατηρεί τα ζώα που έχει. Μου αρέσει και εκτιμώ πολύ, το ότι δεν έχει σκυλάκια κλεισμένα στις ''γυάλες'' για πούλημα. Αμα θες να αγοράσεις κάποιο σκύλο στον φέρνει απο εκτροφέα κατοπιν παραγγελίας. Και κάνει διανομή και στο σπίτι 😉:D
 
Εδώ είναι μερικά online καταστήματα (Εσωτερικού - εξωτερικού) (ήδη τα περισσότερα έχουν αναφερθεί σε διάφορα ποστ στο παρελθόν)

Ornitalia
kiklos.info/shop6/
Quiko

Από τα παραπάνω έχω πάρει προϊόντα από το τρίτο κατα σειρά. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει.

Για δες και στο

pettransport.gr

Ή θα χαρίσεις σε κάποιον τον παπαγάλο σου, ή θα ακυρώσεις τα εισιτήριά σου και θα έρθεις οδικώς.
Γιατι οδικως;
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα τελευταία χρόνια ψωνίζω τους συσκευασμένος σπόρους και διάφορα άλλα είδη για τα πουλιά από το petshop4u (κατάστημα της Αγ Παρασκευής στην Αθήνα, είτε με ηλεκτρονική αγορά).
Τα περισσότερα κλουβιά μου τα έχω αγοράσει από το Pet City (στη Λεωφ Βουλιαγμένης στην Γλυφάδα).
Έχω προμηθευτεί πολλά αξεσουάρ-τροφές κτλ και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις ηλεκτρονικές αγορές μου από το Northernparrots (στην Αγγλία)
 
Εγώ..ψωνίζω,τροφές, αυγοτροφές, συμπληρώματα κλπ από εδώ.. Birdmarket
Και κλουβιά, παιχνίδια, ταίστρες και ποτίστρες απο τον Δρ Στέφανο https://petshop-gr.eu/ έχουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα προϊόντα τους και είμαι πολύ ευχαριστημένη απο ότι έχω πάρει από κει... 🙂
 
Back
Top