Γενικά Από ποιο Pet Shop ψωνίζετε;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έχω ψωνίσει από τα περισσότερα καταστήματα της Αθήνας κατά καιρούς.
Εκτός αυτών που έμεινα δυσαρεστημένη και θα σχολιάσω μόνο αν αναρτηθούν από άλλα άτομα, θα αναφερθώ σε όσα επισκεπτόμουν ή επισκέπτομαι τα τελευταία χρόνια και είμαι σχετικά ή απόλυτα ικανοποιημένη.
Ζωοφιλία, Εθν.Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι
Pet City, με έμφαση στα καταστήματα Παπανικολή στο Χαλάνδρι και Λ. Πεντέλης στα Βριλήσσια.
Pet4u, Αγ. Παρασκευής
Pet Lovers Shop, Λ. Πεντέλης στο Χαλάνδρι, τελευταία ανακάλυψη και ευχάριστη έκπληξη.
 
μπραβο μαρια καλα κανεις και αναφερης, τα σωστα πετ σοπ ειδικα το τελευταιο για να το εχω στο νου μου οταν ανεβενω αθηνα. εγω επειδη ψωνιζω μονο απο ιντερνετ, εχω ως κρητηριο ειδικα στις τροφες, παρολο που εχω παντα στοκ, τον χρονο παραδοσης. και το λεω γιατι εμεις στο νησι τον χειμωνα εχουμε και τα απαγορευτηκα. ευχαρηστημενος εχω μεινη 100% δυστηχως μονο απο ενα, που ειναι πραγματικα επαγγελματιες. τα τοπικα πετ του νησιου εχουν μονο χημα την οποια δεν την εχω αγοραση ποτε. επειδη το νησι εχει ειδηκα το καλοκαιρι αρκετους παπαγαλους, καταλαβενετε λογου τουρισμου, κραχτες στα μαγαζια και οι περισοτεροι μακαο, ολοι αγοραζουν μεσω ιντερνετ.
 
. Τα τελευταία 2 χρόνια, λόγω της αγάπης σε αυτό που πρεσβεύουν και κάνουν οι Κώστας & Νίκος, ιδιοκτήτες του karderines.gr ψωνίζω αποκλειστικά από το κατάστημά τους και πάντα βρίσκομαι σε επαφή για ''ιατρικές'' κυρίως συμβουλές αλλά και για πολλά άλλα με τα ''παιδιά'' στην https://www.ktiniatriki.gr/.
 
πάντα βρίσκομαι σε επαφή για ''ιατρικές'' κυρίως συμβουλές αλλά και για πολλά άλλα με τα παιδιά στην ktiniatriki.gr/.
Καλά που το είπες... Δεν ξέρω αν θα γίνει κάπως κάποιος διαχωρισμός, για κτηνιατρικά ψωνίζω από Μαδεμοχωρίτη στην Μεσογείων, κοντά στη Πλατεία Αγ. Παρασκευής. Κατέβηκε και Μεσογείων και είναι ευκολότερη η πρόσβαση. Φυσικά είναι και petshop με μεγάλη ποικιλία. Αλλά στο φάρμακο είναι ονομαστός.
 
Τροφές, κλουβιά και εξοπλισμό από Birdmarket. Για καμιά έκτακτη αγορά σε τροφή ή εξοπλισμό Κτηνιατρική Κορυδαλλού.Λίγο τσιμπημένες τιμές, αλλά τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά και επίσης με βολεύει το ότι είναι κοντά στο σπίτι μου.
 
Διατροφικά κυρίως από Ornitalia.Αναλώσιμα κυρίως από karderines.gr καθώς αυτά εκεί είναι σε περίοπτη θέση και μπορώ να τα διαλέγω με την ησυχία μου.
 
Το τελευταίο καιρό ψωνίζω από το συνοικιακό Pet shop Μουσών 40 Νεάπολη Νίκαιας
Εξυπηρετικό άτομο, ωραίες συζητήσεις και καλές τιμές.
Ότι δεν μπορώ να βρω, κάνω ηλεκτρονικές αγορές από το karderines.gr
 
Λόγω ότι είμαι επαρχία, σε νησί συγκεκριμένα, γενικά από τροφές στα πετ κυκλοφορεί ότι ποιό φτηνό και άγνωστο υπάρχει. Ευτυχώς ένα πετ φέρνει συγκεκριμένη μάρκα τροφής και βολεύεται η κατάσταση. Ότι χρειάζομαι από μεμονωμένους σπόρους και αναλώσιμα ας είναι καλά το Karderines.gr, άψογη εξυπηρέτηση και τιμές.Αυτό που με νευριάζει σε ένα πετ είναι όταν μπω για πρώτη φορά μέσακαι δω να έχει τις τροφές, ανοικτά τσουβάλια κάτω ακριβώς από τα κλουβιά με τα πουλιά. Μεταβολή και έξω!
 
pet4u για τα σκυλακια μεγαλο πλεονεκτημα τα δωρεαν μεταφορικα και η ποικιλια για τον παπαγαλο ομως ειναι ακριβος
Birdmarket κυριως για τον παπαγαλο... Καλη ποικιλια..χωρις δωρεαν μεταφορικα... Βολευει ομως λογω αποστασης
αγορες πλεον σχεδον αποκλειστικα μεσω ιντερνετ οποτε δεν εχω αποψη για τους χωρους
birdsupermarket κυριως κλουβια και ψαχνω και την κινα κυριως για υλικα κατασκευων
 
Όχι Μάκη, εννοώ τη Ζωοφιλία που ήταν επί της Πατησίων με Γαλβάνη γωνία. Στο ίδιο σημείο σήμερα υπάρχει ένα Pet Shop που λέγεται Smart Pets και αναρωτιέμαι εάν είναι το ίδιο αλλά έχει αλλάξει όνομα ή είναι άλλο κατάστημα άσχετο με τα καταστήματα της αλυσίδας Ζωοφιλία.
 
Αυτό παραμένει με το ίδιο όνομα σήμερα; Γνωρίζει κανείς;
Έχει αλλάξει διακριτικό τίτλο σε Smart Pets αλλά στο facebook και αλλού, χρησιμοποιεί και τον παλιό, καθώς και το email του είναι
[email protected]
Άρα είσαι εδώ https://www.facebook.com/Smart-Pets-Patision-1521633771430050/ ή εδώ http://www.findglocal.com/GR/Athens/1521633771430050/Pet-Family-Patision
 
ΦΑΜΕΛΗΣ Δημήτρης
ΤΡΟΦΕΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ Π. Τσαλδάρη 23 (Χαμοστέρνας) εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος
το μαγαζι το ξερω πολλα χρονια, ειρωνικος και ξερολας ο ιδιοκτητης συν πουλαει πιασμενα πουλια. Μακριααα
 
Μέχρι πριν λίγους μήνες έμενα Πειραιά και ψώνιζα από το Cosmo Zoo στη Λαμπράκη, τα πετ σιτυ της περιοχής (δεν είμαι ευχαριστημένος) και από το pet supermarket στην Πειραιώς κυρίως.
Να πω την μαύρη μου αλήθεια, ίσως είμαι και εξαιρετικά δύσκολος και να θελω πολλά, αλλά βαθμό καλύτερο από "καλό απλως" δεν θα έβαζα σε κανένα.
Τώρα με τη μετακόμισή μου στο Χαλάνδρι πάλι, ψάχνομαι να βρω πετ σοπ. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάποιο.
 
Προσωπικα αυτες τις ημερες εκανα 1 παραγγελια απο το birdmarket ειχα προσθεσει στο καλαθι αγορων καποια πραγματα και καταχωρησα την παραγγελια. Την ιδια μερα μου στελνουνε email οτι δεν εχουν 1 αλοιφη που ειχα προσθεσει στο καλαθι, τους απαντω:ενταξει προχωρηστε την υπολοιπη παραγγελια. Περασαν 7 μερες λοιπον και μου ηρθε η παραγγελια σχεδον ΜΙΣΗ και μεσα στα πραγματα μου γραφανε σε κατι χαρτακια οτι αυτο και αυτο δεν το ειχανε! ΔΕΝ μπορουσαν να μου στειλουνε email παλι δηλαδη να με ενημερωσουν; Τωρα πρεπει να κανω και αλλη παραγγελια!
 
Γιώργο μπορείς να κάνεις σχόλιό σου στις αξιολογήσεις της παρουσίασης του birdmarket ούτως ώστε να βρίσκεται η πληροφορία στο κατάλληλο σημείο.
 
Έχω πραγματοποιήσει αγορές από διάφορα καταστήματα. Το κατάστημα που με έχει κερδίσει και κάνω τις αγορές μου εδώ και αρκετό καιρό είναι το karderines.gr https://community.petbirds.gr/threads/karderines-gr-shop.31002/.
Την κριτική μου την έχω κάνει στην παρουσίαση του καταστήματος και δηλώνω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση που μου παρέχουν, από το σεβασμό που δείχνουν στον πελάτη, από την ευγένεια τους, από την ταχύτητα παράδοσης της παραγγελίας μου.
Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι!
 
Back
Top