Δυστυχώς και από προσωπική εμπειρία, αλλά και άλλων μελών, το έχουμε ήδη νοήσει. Εμένα μια φορά μου είχε προτείνει να κάνει ακτινογραφία σε καναρίνι, γιατί το εσωτερικό (διαφανές) βλέφαρό του όπως είπε ήταν τσαλακωμένο / τραυματισμένο. Έπρεπε να ρωτήσω για την επικινδυνότητα και μόνο τότε μου απάντησε ότι μπορεί να μείνει στον τόπο από την αναισθησία, και φυσικά δεν δέχθηκα και το καναρίνι απλώς είχε τραυματιστεί μικρό και έζησε μια ωραία ζωή χωρίς προβλήματα...άλλοι όμως, που ήταν λιγότερο τυχεροί απλά πείστηκαν για τη νάρκωση και κάποια πτηνά απεβίωσαν. Δεν ξέρω, ίσως ήταν για καλό των πουλιών, διότι ενδεχομένως θα ταλαιπωρούνταν μέχρι να σβήσουν, αλλά αυτό κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Και φυσικά έχει βοηθήσει πολλά πτηνά και τα έχει θεραπεύσει. Με αυτά που σου λέω είναι ότι με τους γιατρούς και τους κτηνιάτρους, ειδικά με τους πτηνιάτρους κράτα και μικρό καλάθι, αλλά δυστυχώς μας είναι απαραίτητοι.ο νοών νοητω
Δεν ξέρω τι εννοείς. Ίσως δεν έγινα κατανοητή. Εννοούσα ότι είναι μεγάλη υπόθεση να νοιωθουμε αυτό που κ εσύ περιέγραψες. Ο κατάλληλος άνθρωπος για να θεραπευτεί το πουλάκι. Κ ελπίζω ολόψυχα όλα να είναι περαστικά. Απλά αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να επικεντρωθείς στις οδηγίες κ την θεραπεία του κ δεν έχει νόημα τώρα να συνεχίζεις να εκνευρίζεσαι με πράγματα που δεν διαγνώστηκαν ή δεν ειπώθηκαν ως όφειλαν από ένα πτηνιατρο. Το ξέρω ότι είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Κ εγώ κάγκελα θα δάγκωνα! Αλλά δεν βγάζει κάτι. Μακάρι να γίνει καλά κ όλα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν.δευτερευόντως για την απώλεια τη δίκη μας
κυρία Δουκάκη μπορεί και να στείλει τις κουτσουλιές του παπαγάλου σου στο εργαστήριο Κομοτηνής
@CHRISV Εγώ αναφέρθηκαν στην @Ada μήπως στείλει δείγματα στην Κομοτηνή όχι στην Δουκάκη. Δεν ξέρω εάν το κάνει η Δουκάκη. Κ μου φαίνεται λίγο χλωμό αλλά κ πάλι δεν ξέρω.ίσως στείλεις κ κουτσουλιές στην Κομοτηνή να σου πουν κάτι περαιτέρω.
Υπάρχουν εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα με τα οποία συνεργάζονται οι Πτηνίατροι (δεν εξυπηρετούν ιδιώτες όπως της Κομοτηνής).Ήδη το ανέφερα για τη Κομοτηνή ,κ θα το ξανά βάλω στο τραπέζι
Περαστικά να έχει. Συμφωνώ η κυρία Δουκάκη μπορεί και να στείλει τις κουτσουλιές του παπαγάλου σου στο εργαστήριο Κομοτηνής. Εκεί θα τις μελετήσουν.
Η κίνηση προς Κομοτηνή είναι επιπρόσθετη (κάτι περαιτέρω) κ σε κάθε περίπτωση με συνεννόηση με την Δουκάκη για τυχόν ευρήματα. Αυτό όλο το αναφέρω, για να μην υπάρχει παρανόηση κ γιατί πιστεύω ότι η Δουκάκη είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να θεραπευτεί το πουλάκι.Ρώτησέ την Δουκάκη κ ότι άλλο θες κ αυτά που ανέφερε ο @ianos. Κ ίσως στείλεις κ κουτσουλιές στην Κομοτηνή να σου πουν κάτι περαιτέρω.
Ο κατάλληλος άνθρωπος για να θεραπευτεί το πουλάκι
@Tony Forpus Σε καμμιά περίπτωση δεν υπονόησα η @Ada να παρατήσει την Δουκάκη που ήταν κ είναι αυτή που της σύστησα και συστήνω λόγω της δικής μου θετικότατης εμπειρίας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας