Ασθένειες Αρρώστησε η αμαζόνα μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ada
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
γιατί να μη στείλει δείγματα στην Κομοτηνή;
Γιατί υπάρχουν εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα που εξυπηρετούν τους Κτηνίατρους - Πτηνίατρους.
Μια δεύτερη γνώμη δεν είναι καλή;
Η εξέταση της κουτσουλιάς και κάποιου επιχρίσματος δεν θα προσέφερε κάτι ουσιώδες αφού ήδη το πουλί έχει κάνει πλήθος εξετάσεων στην 1η Πτηνίατρο και σίγουρα θα κάνει και άλλες στην 2η Πτηνίατρο.
Η περίπτωση είναι σοβαρή και χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από την Γιατρό για να μπορέσει να το βοηθήσει.
 
@Kiriazis

Το να στείλει δειγμα στην Κομοτηνή το μόνο που θα πετυχει είναι να μπλεχτεί η κατάσταση χωρίς λόγο.
Το εργαστήριο της Κομοτηνής θα βγάλει τα αποτελέσματα που βγάζει συνήθως και θα προτείνει αγωγη που προτείνει συνήθως.

Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως χρειάζεται κατά την γνώμη μου η εργαστηριακή εξέταση να γίνει από τον ίδιο γιατρό που κάνει και την κλινική εξέταση.
Είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
 
@Tony Forpus

Αντώνη να σου πω την αλήθεια ήμουν σχεδόν σίγουρος για το λόγο που που έκανες τη συγκεκριμένη πρόταση, να μη στείλει δηλαδή δείγματα στο εργαστήριο της Κομοτηνής και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.


Το εργαστήριο της Κομοτηνής θα βγάλει τα αποτελέσματα που βγάζει συνήθως και θα προτείνει αγωγη που προτείνει συνήθως.
Αυτό νομίζω είναι κάτι που ίσως χρειάζεται να συζητηθεί, σε ξεχωριστό θέμα, γιατί έχω παρατηρήσει ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο ζήτημα.
 
Σε ότι αφορά το εργαστήριο της Κομοτηνής είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν πληροφορία κ ευχαριστω όλους που με τον ένα η άλλο τρόπο συμπασχετε κ προσπαθείτε να βοηθήσετε .Στη παρούσα φάση εστιάζω στη νέα συνεργασία που έχουμε με τη κ.Δουκάκη .Δυστηχως μετά από ένα τριήμερο ανακωχής με τη συνήθη συμπτωματολογία πάλι σήμερα από το πρωί δεν ήταν καλά,κ πάλι σε χρόνο dt με τη κρέμα συνήλθε .Ενημέρωσα τη γιατρό με προέτρεψε για αξονική ,είπα για τις αναστολές που έχω για τη νάρκωση ζυγηζωντας τα οφέλη με τους πιθανούς κινδύνους .Θα ρωτήσω αν μπορεί να γίνει χωρίς νάρκωση .
 
Αυτό νομίζω είναι κάτι που ίσως χρειάζεται να συζητηθεί, σε ξεχωριστό θέμα, γιατί έχω παρατηρήσει ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο ζήτημα.
Έχει συζητηθεί αρκετές φορές , μπορείς να ψάξεις και στο φόρουμ αλλά και στην αξιολόγηση του εργαστηρίου.
 
Κατ' αρχήν να ευχηθώ κι εγώ να είναι καλά το πουλάκι! Να βρεθεί γρήγορα η αιτία του προβλήματος και κυρίως να έχει την πιο ανώδυνη λύση για όλους σας!

Ενημέρωσα τη γιατρό με *προέτρεψε για αξονική ,είπα για τις αναστολές που έχω για τη νάρκωση ζυγηζωντας τα οφέλη με τους πιθανούς κινδύνους .**Θα ρωτήσω αν μπορεί να γίνει χωρίς νάρκωση .
*Σου πρότεινε που να γίνει η αξονική;
και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει η νάρκωση;
Στη θέση σου θα δεχόμουν μόνο με αέριο δηλ όχι ένεση και θα απαιτούσα να την κάνει η ίδια εφόσον της έχεις εμπιστοσύνη (εγώ πχ έχω στον κ Ακρίβο που νάρκωσε δυο φορές το καναρίνι μου και τον Μάριο το πάροτλετ μου) και όχι ο κτηνίατρος που διαθέτει τον αξονικό τομογράφο...
**Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει χωρίς νάρκωση, κρατάει ώρα η διαδικασία κι εσύ να μπεις στον τομογράφο για να το κρατάς θα είναι αδύνατον να μείνει ακίνητο (αφού δεν πρόκειται για μια απλή ακτινογραφία)
 
@Sissy ναι μου πρότεινε καπου στη κηφησια είπε να ρωτήσω αν γίνεται χωρίς νάρκωση
Δεν υπάρχουν και πολλοί αξονικοί για ζώα, ''εκεί'' υπολόγιζα κι εγώ (δεν το γνωρίζω, έχω ακούσει)..
 
Ξανά τα ίδια .Και αναρωτιέμαι μήπως είναι αμιγώς του γαστρεντερολογικού η συνηπαρχει κ αυτό ? Πως γίνεται να στανιαρει αμέσως με τη κρέμα .ΔΕ τη παλεύω άλλο ,πρώτα γιατι υποφέρει ….κ υποφέρω κ εγώ γ αυτό
 
Καλησπέρα.
Πως γίνεται να στανιαρει αμέσως με τη κρέμα .ΔΕ τη παλεύω άλλο ,
Θα σου πρότεινα να σκεφτείς να του δίνεις καθημερινά μια μικρή ποσότητα κρέμας και να παρακολουθήσεις αν θα ξαναπαρουσιάσει τα συμπτώματα, ίσως έτσι σταματήσει να έχει τις κρίσεις μέχρι τουλάχιστον να βγάλουν άκρη οι γιατροί.
Υπάρχει περίπτωση το κλουβί του να βρίσκεται κοντά στην κουζίνα ? τα αντικολλητικά σκεύη είναι επικίνδυνα.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ όχι καμία αλλαγή στις συνήθειες τα κλουβιά είναι στις ίδιες θέσεις .Το σκεφτήκαμε αυτό με τη κρέμα μας είχε πει η Πατρίτσια ότι δε κάνει η συνεχή χρήση …..για μύκητες αν θυμάμαι καλά
[automerge]1652883419[/automerge]
@MARY58 δείχνει να είναι μονόδρομος ναι .Επιληπτικές κρίσεις
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@Σε ευχαριστω .Οι εξετάσεις ,κ η δοκιμή που κάναμε με μέλι έδειξαν το αντίθετο .Μέλι κ αραιωμένο κ στη φυσική του μορφή περιμέναμε …..45 λεπτά πήραμε τη γιατρό κ της είπαμε ότι δεν είχε καμία ανταπόκριση αντ αυτού δώσαμε κρέμα κ πάλι σε χρόνο dt στανιαρισε….τα αναφέραμε κ στη κ.Δουκάκη αυτά
 
Η ινσουλίνη έχει την ιδιοτητα να κατεβάζει τις τιμές του σακχάρου και δεν φέρνει τον διαβητικο στα καλα του οταν για καποιο λογο υπαρξει υπογλυκαιμικο επεισοδιο σαν αυτο που εθεσε ως πιθανοτητα ο @ΙΩΑΝΝΗΣ@
 
Back
Top