Ασθένειες Αρσενικό κοκατίλ κάθεται κάτω στο κλουβί

και φυσικά με τον γενικό κανόνα "αν κάνει αυγό, είναι σίγουρα θηλυκό".

Εκτός κι αν ο παντογνώστης πετσοπάς της πει ότι γέννησε ένα αυγό το αρσενικό για να δείξει στο θηλυκό πως γίνεται. Μέχρι τώρα τέτοια "μας" λέει. 😄

Αντωνη νομιζω στο συγκεκριμενο θεμα ειναι μονο το "αρσενικο" στα πιο καλα του.

@Gogou Maria Θα σου ελεγα να μην εχει επαφη καμια με τα αλλα παπαγαλακια καθως μπορει να κολλησουν πολλα αν εχει βαλτο σε αποσταση απο τα αλλα ουτε στη "παιδικη χαρα" μαζι δε πρεπει.Δοκιμασε να βαλεις χαρτι Α4 στο πατο του κλουβιου (αρσενικου) να δουμε σα μια πρωτη ρικονα τις κουτσουλιες του!

@Tony Forpus το θηλυκό είναι το άσπρο
[automerge]1617347132[/automerge]
@giannisvlg το αρσενικό είναι το κίτρινο (υποτιθέμενο θηλυκό) που ανέβηκε στο θηλυκό (υποτιθέμενο αρσενικό)
[automerge]1617347362[/automerge]
@Φοίβος δύο φορές πήγε να γίνει η πράξη με το κίτρινο και το λευκό. Την πρώτη έπεσε κάτω το κίτρινο λόγω ισορροπία και την δεύτερη έτρεξε ο Μικρός μου να μου το πει τι κάνουν και τρόμαξαν τα πουλάκια

Συνημμένα

• 1.webp
    1.webp
    85,3 KB · Προβολές: 14
  • 2.webp
    2.webp
    75,4 KB · Προβολές: 14
Τελευταία επεξεργασία:
@Tony Forpus ναι ήταν το (υποτιθέμενο θηλυκό που μου πούλησε) αλλά στην ουσία αυτό ήταν στην πράξη από επάνω και το άσπρο ήταν από κάτω και τις δύο φορές

Η κουτσουλιες είναι μαζί με σπόρια
[automerge]1617354941[/automerge]
Και το άσπρο στην εικόνα δείχνει εντάξει

@meniam πήγα στο κτηνίατρο το είδε όλα καλά με είπε ότι είναι ασθενικό το είδος αυτό σε γενικές γραμμές το είδε μια χαρά μου έδωσε αντιβίωση η μια εβδομάδα για παν ενδεχόμενο και ναιιιι είναι αρσενικό

Εκανε εργαστηριακές εξετασεις την κουτσουλια,την ειδε σε μικροσκοπιο;Εγω δε συμφωνω οτι ειναι ασθενικο ειδος τα κοκατιλ...Ολα τα πουλακια μπορουν να παθουν κατι,ποσον μαλλον αν προερχονται απο πετ σοπ.Με την σωστη διαχείριση που τα αντιμετωπίζουμε θα βαινουν ολα καλα!Αυτο περιλαμβανει καλη τροφη,προσβάσιμο φρεσκο νερο και συχνο αλλαγμα υποστρώματος και συχνες πλυσεις τον περιεχομένων ταιστρες ποτιστρες κλπ.

@Stavros εννοεί ότι δεν είναι σαν το θηλυκό ομοιόμορφο είναι ασθενικό κ μικρό
[automerge]1617360214[/automerge]
@giannisvlg όχι δεν έκανε εργαστηριακές εξετάσεις το πήρε στα χέρια του και το κοίταξε. Εφόσον τρώει πίνει και κάθεται στην πατηθρα με είπε ότι μπορεί να στρεσαριστηκε και από το θηλυκό
[automerge]1617360339[/automerge]
@Stavros enroxyn oral solution 10%. Θεραπεία λοιμώξεων αναπνευστικού και πεπτικού

πήγα στο κτηνίατρο το είδε όλα καλά με είπε ότι είναι ασθενικό το είδος
εννοεί ότι δεν είναι σαν το θηλυκό ομοιόμορφο είναι ασθενικό κ μικρό
Επομένως δεν μιλούσε για το είδος των κοκατίλ αλλά συγκεκριμένα για το δικό σου κοκατίλ, σωστά;

όχι δεν έκανε εργαστηριακές εξετάσεις το πήρε στα χέρια του και το κοίταξε
Αυτη δεν ειναι διαγνωση.Προτεινω να το δει αλλος γιατρός,το να παρει αντιβιωση χωρις να ξερουμε τι ακριβως εχει μονο αντιθετα αποτελεσματα θα χει.

Ευτυχώς που διευκρινίστηκε γιατί φαντάζομαι ότι ένα “ωχ κατάλαβα” ακούστηκε από όσους διάβασαν την παρακάτω δήλωση:
είπε ότι είναι ασθενικό το είδος αυτό

Ποια αντιβίωση του έδωσε;

Back