Διατροφή Αρχάρια στα πάροτλετ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kalie
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@jk1980 Καλημερα.Συγνωμη που αργησα να μπω.Αρσενικο,μου ειπε ο κος Φιλημονας.Τι να σου πω!
[automerge]1654755875[/automerge]
Νατος ο κυριος!
[automerge]1654756933[/automerge]
@Ledagcc Καλημερα😀Επειδη καταλαβα οτι εχεις πολλες γνωσεις σχετικα με τα παρροτλετακια,ηθελα να σου πω τον πονο μου.Τον εβαλα σε ενα μεγαλο κλουβι.Η ταΐστρα βρισκεται στο κατω μερος.Εκεινος δεν κατεβαινει καθολου.Μενει μονο επανω στην κουνια του κ στη σκαλα που του εχω βαλει.Του εχω κρεμασει κ μιλετ το οποιο φτανει να φαει.Κατα συνεπεια,αν δεν του δωσω εγω να φαει ή να πιει νερο δεν τρωει κ δεν πινει.Το παληκαρι που μου τον εδωδε μου ειπε να τον μεταφερω σε μικρο κλουβι γιατι ετσι ειχε μαθει.Ουυυυυφ.Τα χω πσιξει!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τον εβαλα σε ενα μεγαλο κλουβι
Σε τι κλουβί το έχεις βάλει; Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα το μέγεθος του κλουβιού. Απλά δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Επίσης αν πεινάσει θα φάει. Το ένστικτο της επιβίωσης.
Σχετικά με το φύλο ανέβασε μία φωτογραφία με καλό φωτισμό που να φαίνονται τα πτήσης και η πλάτη του.
 
Δεν παιζει ρολο το μεγεθος του κλουβιου ειναι θεμα προσαρμογης ακομα. Δοκιμασε να του βαλεις μια ταιστρα ψηλα για να μην κανεις εσυ τον κοπο να τον ταιζεις απο τον φοβο σου οτι δεν τρωει. Οπως ειπε και ο @jk1980 αν πεινασει θα φαει δεν υπαρχει τετοιο θεμα , επισης υπαρχει το ενδεχομενο να μην τον βλεπεις να πινει νερο. Ειναι λογικο να φοβασαι γιατι ειναι κατι καινουριο για εσενα. Οπως σου ειπα ηδη προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις γιατι η πιεση σε κανει να μην σκεφτεσαι καθαρα!
 
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!Η αληθεια ειναι πτι εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι ειναι μωρακι!
[automerge]1654803892[/automerge]
@MARY58 Τον εβαλα σε μικροτερο κλουβι κ παλι δεν πηγαινε να φαει κ του εβαλα αυγοθηκη με πελετ κ τωρα που γυρισα τον ειδα κ καθοταν μεσα στην αυγοθηκη με το πελετ.Του τρελου😅😅😅
[automerge]1654804055[/automerge]
@jk1980 Ο Παρης
 

Συνημμένα

  • IMG-c3e81.webp
    IMG-c3e81.webp
    65,1 KB · Προβολές: 13
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top