Φροντίδα Αυτοκαθαριζόμενη συστοιχία κλουβιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Εγγραφή
16 Απρ 2006
Μηνύματα
8.640
Πόλη
Αθήνα
Είναι αυτό που λέμε,... " ζευγαρώστρες υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν"
Οι Ιταλοί πάντα προτωπόροι, αλλά με στόχο κάποιο κοινό που μπορεί !

rsz_mzk_5276.jpg
 
Κυριε Μακη.. Μας εξηγειτε λιγο πώς λειτουργει η κατασκευή αυτη;
 
Κυριε Μακη.. Μας εξηγειτε λιγο πώς λειτουργει η κατασκευή αυτη;

Η βάση είναι ένας ειδικός ταινιόδρομος. Η μανιβέλα δίνει την κίνηση. Οποτε θεωρήσουμε απαραίτητο, στρέφουμε την μανιβέλα και ο ταινιόδρομος κινείται προς την πλευρά της. Μια ειδική βούρτσα καθαρίζει τις ακαθαρσίες και τα τσόφλια ρίχνοντάς τα σε ξεχωριστό δοχείο, οπου και συλέγονται. Η ταινία ακολούθως βυθίζεται σε κάποιο καθαριστικό υγρό και νερό με σαπούνι, στραγίζεται σφικτά και καθαρή πλέον περιμένει στην, σειρά της, για να ξαναλερωθεί.
 
Γνωρίζεις τιμές Μάκη;

Για να μην γράφω, αυτά που έχω ακούσει θα ρωτήσω τον αντιπρόσωπο να μάθω ακριβώς!

Επαγγελματικά πράγματα!
Θα έλεγα οτι απευθύνεται σε αυτό που λές "επαγγελματίες" του είδους. Αλλά φυσικά ΟΛΟΙ ζηλεύουμε τις κατασκευές που εξασφαλίζουν μικρό κόπο και μεγάλη καθαριότητα. Είμαι σίγουρος οτι θα βρεί και αγοραστικό κοινό ανάμεσα στους μερακλήδες ερασιτέχνες.
 
Εξυπνο, γρηγορο και βολικο. Αν ειναι κι τοσο αποτελεσματικο, βλεπω συντομα να κατακλυζει την επαγγελματικη και ερασιτεχνικη εκτροφη.
 
Υπάρχει χρόνια Μιράντα, ειδικά στην Ιταλία. Οι Ιταλοί ένα κορυφαίοι σε τέτοιες κατασκευές, κλουβιά, κλούβες και γενικά εξοπλισμό εκτροφείων. Αφού δεν κατέκλυσαν την ελληνική αγορά πριν από χρόνια που υπήρχε χρήμα, τώρα φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει.
 
Ξέρετε τι μου αρέσει παρά πολυ σε αυτο το φόρουμ; Οτι πολυ συχνα υπάρχει η άνεση να καλαμπουρίσουμε, να κάνουμε αστειάκια κλπ. Πραγματικα είναι πολυ ανανεωτικό αυτο το παρεΐστικο στυλ γραφής.
 
Γνωρίζεις τιμές Μάκη;
Με τον ταινιόδρομο των 160 cm και χειροκίνητη μανιβέλα γύρο στα 85 ευρώ το τεμάχιο Περίπου 250 ευρώ επιβάρυνση δηλαδή για την συστοιχία στην αρχική φωτογραφία.
 
Back
Top