Οι ερευνες εχουν δειξει ποσοστα αφλατοξινων ακομη και σε φιστικοβουτυρο το οποιο δημιουργειται μονο απο το βρωσιμο μερος του καρπου. Παρολαυτα ενα μικρο ποσοστο ειναι ανεκτο και αποβαλλεται απο τον οργανισμο.
http://www.deanesmay.com/archives/007598.html
Ο τροπος και η διαρκεια αποθηκευσης παιζουν επισης πολυ μεγαλο ρολο στην αναπτυξη του συγκεκριμενου μυκητα. Πως μπορει κανεις να ειναι σιγουρος ποσο καιρο τα ειχε αποθηκευσει ο παραγωγος η ο πρωτος εμπορος;
http://www.deanesmay.com/archives/007598.html
Ο τροπος και η διαρκεια αποθηκευσης παιζουν επισης πολυ μεγαλο ρολο στην αναπτυξη του συγκεκριμενου μυκητα. Πως μπορει κανεις να ειναι σιγουρος ποσο καιρο τα ειχε αποθηκευσει ο παραγωγος η ο πρωτος εμπορος;