@Vada καλημέρα!
Τη μητέρα την έβγαλα ,ο πατέρας ταΐζει κανονικά και με μεγάλη υπευθυνότητα μπορώ να πω (αν τελειώσει πχ το αυγό και δεν το πάρω χαμπάρι αρχίζει και χαλάει τον κόσμο) .
Τέσσερα είναι τα μικρά ναι, δεν τα ταΐζω καθόλου εγώ, απλά προσπαθώ να κρατάω μια επαφή καθημερινά για να με συνηθίζουν! Προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ τι γίνεται γιατί βγήκαν την πρώτη φορά τα δύο μεγάλα από τη φωλιά και το πιο μικρό...ενώ ακόμα δεν έχουν πλήρες φτέρωμα (στον κορμό δεν έχουν πούπουλα εκτός από αυτό το χνούδι το λευκό,τώρα τα πιο μεγάλα έχουν βγάλει κάτι καρφακια ) . Τα έβαλα μέσα ξανά γιατί δεν είναι σε θέση ακόμα να ανέβουν σε κλαριά κλπ και φοβήθηκα μην χτυπήσουν (ίσως και να έκανα λάθος) και μετά βγήκε το μικρό μικρό που είναι 25 ημερών..το έβαλα μέσα... Σήμερα το βρήκα έξω πάλι....το μικρό και τα μεγάλα μέσα.. Κάτι δε μου κολλάει εδώ κι εμένα ,σκέφτομαι μήπως επειδή ταΐζει μόνο ένας γονιός το πετάνε τα μεγάλα έξω από τη φωλιά για να τρώμε πιο πολύ αυτά; Θα σας ανεβάσω και φωτογραφίες τώρα...
[automerge]1658042194[/automerge]
Τα μικρά και ο πατέρας. (Έτσι είναι τώρα τα πουλιά, τώρα τις τράβηξα) Κάποιες ώρες τη μέρα τους ανοίγω να πετάνε "ελεύθερα"..
[automerge]1658042419[/automerge]
Να σας πω και ημέρες είναι 30,28,27 και 25 ημερών! Τα μάτια του από χθες πάντως ήταν καλύτερα και σήμερα είναι όπως πριν, κανονικά... Αλλά τέτοιο πράγμα μόνο σε άρρωστα πουλιά το έχω δει .. Σκέφτηκα μόνο μήπως όπως βγήκε από τη φωλιά χτύπησε με το κεφάλι... Δεν έχω και γνώσεις πάνω σε νεοσσούς...