ουτε το γαλα δεν καλοπινει μου είπανΠόσο μικρό είναι; Μπορεί να φάει μόνο του;
τωρα το είδα όλα τα έχωΤι έχεις στο σπίτι; Γιαούρτι; αυγά; ρύζι;
Βάλε νουνού, έτσι κι αλλιώς το πρωί θα πάρεις ειδικό για γατάκια ε; Ναι βράσε τους ελαφρά για τον κίνδυνο σαλμονέλας. Να τα κάνεις χυλό, αν είναι σφυχτός, πρόσθεσε λίγο βρασμένο νερό. Να μην καίει ο χυλός αλλά να μην είναι και κρύος.το συμπυκνωμένο είναι το νουνου που λέμε; Οι κρόκοι λίγο βρασμένοι;... Και τα ανακατευω;
συρριγκα μου έχει μείνει απο το metacam του καρδερινοκάναρου 1ml, αποστειρώνεται;
Γάλα εννοείς;αν όχι τωρα αμέσως θα βρω ειδικό
Βάλε το υπόλοιπο στο ψυγείο σε κλειστό τάπερ και να ζεσταίνεις μικρή ποσότητα ανάλογη κάθε γεύματος στα μικροκύματα ή σε μπρίκι.Όλο αυτό το γάλα που έφτιαξα τι θα γίνει, πέταμα;
Ε μην το κάνετε αδέσποτο το γατάκι, σε δάσοςδεν έχω φμπ ωστόσο υπάρχει μια γάτα που γεννησε την προηγουμενη εβδομαδα στη δουλεια της φίλης μου, αλλά είναι σε δασος και νομιζω ακομη δεν έχει εμφανισει τα μικρα
δεν έχω φμπ ωστόσο υπάρχει μια γάτα που γεννησε την προηγουμενη εβδομαδα στη δουλεια της φίλης μου, αλλά είναι σε δασος και νομιζω ακομη δεν έχει εμφανισει τα μικρα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας