Βοήθεια στον απεγκλωβισμό γατιού απο αμάξι

Πρόσεχε κατασκοπεύεσαι😎! Είχαμε καπνό;
Προσπαθώ! Αλλά μάλλον με βλέπω στο παγκάκι με όλα μου τα καναρίνια και με την Λίλη (σκύλος) να τρώμε ηλιόσπορους 😀 Μόνο με κομπίνα ίσως καταφέρουμε κάτι! 😉

Προσπαθώ! Αλλά μάλλον με βλέπω στο παγκάκι με όλα μου τα καναρίνια και με την Λίλη (σκύλος) να τρώμε ηλιόσπορους 😀 Μόνο με κομπίνα ίσως καταφέρουμε κάτι! 😉
😀, ναί ναί, βάλτο στη φωλιά της Μελίνας και μετά πές "Ώπ, δεν τό'ξερα!Όλα μπορείς να τα περιμένεις απ'αυτή τη κανάρα"

Μια ερώτηση ενημερωτικά (δεν έχω γατάκια).. Το γάλα που θα μουλιάσει την κροκέτα δεν πρέπει να είναι αγελαδινό σωστά; Κατσικίσιο πρέπει;

Ποτε αγελαδινό γαλα. Ουτε στους ενηλικες. Αν ποτε δοθει θα πρεπει να το ζεστανουμε πρωτα. Δημιουργεί διαρροια. Καλυτερα κατσικισιο. Εγω αν πρεπει να ταισω γατάκι δινω γαλα whiskas ή σκονη ή εβαπορε.

Ποτε αγελαδινό γαλα. Ουτε στους ενηλικες. Αν ποτε δοθει θα πρεπει να το ζεστανουμε πρωτα. Δημιουργεί διαρροια. Καλυτερα κατσικισιο. Εγω αν πρεπει να ταισω γατάκι δινω γαλα whiskas ή σκονη ή εβαπορε.

Δεν δημιουργεί σε όλες τις γάτες διάροια αλλά το κάνει πιο σχυνά απο τα άλλα γάλατα. Οι δικοί μου πίνουν πάντως λίγο μια στο τόσο και ποτε δεν είχαν προβλημα. Σε γατάκι σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά η τελευταία αν π.χ. το έβρισκα 12 το βράδυ και δεν είχα άλλη λύση.

😀, ναί ναί, βάλτο στη φωλιά της Μελίνας και μετά πές "Ώπ, δεν τό'ξερα!Όλα μπορείς να τα περιμένεις απ'αυτή τη κανάρα"
Καλά παιδιά, κλαίω, δεν υπάρχετε...η μια λύνει, ο άλλος δένει...

Μόνο μια φορά σήμερα. Τελευταία προσπάθεια πριν πέντε λεπτά, αλλά είμαι αισιόδοξος οτι λίγο πρίν τις πέντε θα κοιτάξω και θα ανταμοιφθώ👍.
*Μια χαρά είναι κατα τα άλλα

Μαμ, κακά και νάνι, ακριβώς... Και ψάχνουμε για γιατρό να είμαστε και λίγο καλυμμένοι.
Για πολλούς και διαφόρους λόγους που ξέρεις,ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν αντέχω, αλλά τί να κάνουμε..
Δεν θα επεκταθώ..λέω μόνο πως μέχρι και γιαγιάδες ανεβάζω στο σπίτι τους γιατί δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν😱
Ημαρτον πια👎
Κατα τα άλλα ταϊζω κάθε 3-4 ώρες..

Δημήτρη, η ενσυναισθηση προς άλλους, και ειδικά η δημιουργική ενασχόληση με τα ζητήματά τους, με σκοπό την βαθειά κατανόηση και την υπηρεσία προς αυτούς, ειδικα όταν υπάρχει αναφορά σε αυτο που πιστεύουμε ή θεωρούμε οτι κυλάει τη ζωή, δλδ, Θεός, σύμπαν, φύση, τύχη, εσωτερικός δάσκαλος, φύλακας Άγγελος κλπ, βοηθά φυσικά τους άλλους να ξεπεράσουν τα θεματά τους, αλλά κι εμάς να γνωρίσουμε καλύτερα το βαθύτερο ειναι μας, και να βελτιωθούμε. Με άλλα λογια ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ειτε αυτο ειναι η γάτα, ειτε η φίλη σου ειτε τα παντα όλα. Πλέον συνειδητά επιλέγεις ποια απο τις χιλιάδες ιδιοσυγκρασίες σου θα εκφράσεις στο κάθε δρώμενο της ζωής.
Αυτά

... ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν αντέχω, αλλά τί να κάνουμε..
Δεν θα επεκταθώ..λέω μόνο πως μέχρι και γιαγιάδες ανεβάζω στο σπίτι τους γιατί δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν..
... φαίνεται πως κάτι πρέπει να διδαχτείς απ΄όλα αυτά:) κουράγιο και καλή δύναμη λοιπόν

Δημήτρη, η ενσυναισθηση προς άλλους, και ειδικά η δημιουργική ενασχόληση με τα ζητήματά τους, με σκοπό την βαθειά κατανόηση και την υπηρεσία προς αυτούς, ειδικα όταν υπάρχει αναφορά σε αυτο που πιστεύουμε ή θεωρούμε οτι κυλάει τη ζωή, δλδ, Θεός, σύμπαν, φύση, τύχη, εσωτερικός δάσκαλος, φύλακας Άγγελος κλπ, βοηθά φυσικά τους άλλους να ξεπεράσουν τα θεματά τους, αλλά κι εμάς να γνωρίσουμε καλύτερα το βαθύτερο ειναι μας, και να βελτιωθούμε. Με άλλα λογια ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ειτε αυτο ειναι η γάτα, ειτε η φίλη σου ειτε τα παντα όλα. Πλέον συνειδητά επιλέγεις ποια απο τις χιλιάδες ιδιοσυγκρασίες σου θα εκφράσεις στο κάθε δρώμενο της ζωής.
Αυτά
Συμφωνώ σε όλα...

... Και εγώ που νόμιζα πως "η κόλαση είναι οι άλλοι" 😀😛
Ευχαριστώ @ianos και @Sissy , χθές δεν είχα το χρόνο να κατανοήσω τα λεγόμενά σας και να απαντήσω
, αλλά ούτε και σήμερα τον έχω..:D
Οπότε πρώτον, σας στέλνω ευχαριστίες έτσι:
rsz_20160528_141658.webp
και δεύτερον σας απαντώ συμπυκνωμένα με τσιτάτο..."Was wir sind, ist nichts, was wir suchen, ist alles" του F.Holderlin,... Και φυσικά το αφήνω αμετάφραστο για να κάνω και το εγωιστικό μου καπρίτσιο.
( η google μετάτάφραση αποπροσανατολίζει)

Συνημμένα

• rsz_20160528_141651.webp
    rsz_20160528_141651.webp
    34,3 KB · Προβολές: 32
."Was wir sind, ist nichts, was wir suchen, ist alles" του F.Holderlin,... Και φυσικά το αφήνω αμετάφραστο για να κάνω και το εγωιστικό μου καπρίτσιο.
Αυτό καλύτερο; We are nothing, what we search for, is everything.
Το πήγατε γιατρό; Τι σας είπε;

We are nothing, what we search for, is everything.
Αυτό νομίζω ναί, είναι ακριβές👍
Το πήγατε γιατρό; Τι σας είπε;
Δεν το πήγαμε ακόμα, είμαστε στο ψάξιμο όμως με κάποια άτομα.Χθές είχαμε πάρτι γενεθλίων και έχουμε προτάσεις για υιοθεσία.
Δευτέρα, τρίτη πιστεύω θα πάμε γιατρό. Σκεφτήκαμε να το καθαρίζουμε με χαμομήλι, γιατί γενικά βρωμίζεται συνέχεια.

Και τα μωρομάντηλα μια χαρά είναι.
super👍
Με τους ψύλλους;
Θα μας έφερναν ένα σκεύασμα χθές αλλά το ξέχασαν οπότε ή θα πάω σήμερα να τους το πάρω ή θα αγοράσω κάποιο την Δευτέρα. Μαρία λύσε μια απορία, πρίν καταστρέψω όλη την καρνταρόμπα μου👎,υπάρχει κάποιο κόλπο ωστε να λερώνει πιο συγκεκριμένα μέσα στη λεκάνη;

Μαρία λύσε μια απορία, πρίν καταστρέψω όλη την καρνταρόμπα μου👎,υπάρχει κάποιο κόλπο ωστε να λερώνει πιο συγκεκριμένα μέσα στη λεκάνη;
Γιατί που και πως λερώνει; Από κακά κάνουν λίγα και σκληρά και τσίσα πολύ λίγα σ' αυτή την ηλικία.
Μήπως του προκάλεσε διάρροια το γάλα;

Ότι και αν κάναμε δεν καταφέραμε να αφοδευσει μετά το φαγητό, οπότε τα κάνει όταν κοιμάται λερώνοντας τα ρούχα και τον εαυτό του. Σκληρά ήταν μόνο την πρώτη ημέρα,έκτοτε είναι λίγα, μαλακά και ανοιχτόχρωμα. Τσίσα νομίζουμε οτι κάνει όταν το χαιδευουμε με το βαμβάκι.

Back