Θέλουμε φώτοο!
Ωωω και γατομπαμπάς ο Δημήτρης! :DΤο καλό νέο είναι πως:...ήρθε για να μείνει (if you know what i mean)
Ωωω και γατομπαμπάς ο Δημήτρης! :DΤο καλό νέο είναι πως:...ήρθε για να μείνει (if you know what i mean)
Έχω κι εγώ μια tiger γιατί την βρήκα τόσο μικρή που δεν μπορούσα να καταλάβω το φύλο της :)Να πω να πω να πω να πω όνομα και σε αυτό; Tiger!
Αν ήταν άσπρη να την λέγατε Μπλανς... αλλά τώρα είναι ένα μικρό τιγράκι! ️️️Εγω θα ήθελα και Blanche,(λένε και την μανούλα μου), αλλά δε μου κάθεται..
Πολύ δυνατό. Τέτοια θέλω!Φρόσω
Καλοπερνάμε.Μπαλόνι η κοιλίτσα
Σε λίγο θα στείλω φωτογραφίες που θα είναι και sexy!πανέμορφο και γλυκούλη
Άλλο παρόμοιο δεν μούρχεται τώρα :) εκτός ίσως... "Μέλπω"Πολύ δυνατό. Τέτοια θέλω!
Ά...
Να ξέρετε ότι οι γάτες ακούν δύο ονόματα, ένα το βασικό που την καλείς και "συνδιαλέγεσαι" μαζί της για τα χρειώδη και ένα τρυφερό που της το λες χαμηλόφωνα στις χαδιάρικες στιγμές σας. Αυτό ποτέ δεν το φωνάζεις, ούτε την καλείς μ' αυτό, απλά της το λες γλυκά ψιθυριστά όταν την χαϊδεύεις και λιώνει στα μασαζάκια, ούτε την αναφέρετε μεταξύ σας μ' αυτό αλλά με το "βαφτιστικό" της χα χα:)
Χα χα χα μην γελάς καθόλου, ισχύει :)χαχααχ!:D
Ανέστη αυτό με το φτερό δεν το κατάλαβα, είναι κάτι συγκεκριμένο ή τζάμπα ψάρωσα;Να την εκπαιδεύσεις και με το φτερό
Ανέστη αυτό με το φτερό δεν το κατάλαβα, είναι κάτι συγκεκριμένο ή τζάμπα ψάρωσα;
Οι φωτογραφίες δεν βγαίνουν καλές, λίγη υπομονή να βρώ μπαταρίες και να ξεθάψω την φωτογραφική.
Ειναι θέμα γενετικής και ειναι βέβαιο οτι όλα τα γατιά με τρία χρώματα και όσα έχουν μαύρο + κόκκινο ( ή ξανθό ) ειναι θηλυκά. Και αυτο γιατι :Συνηθως γατακια που εχουν τρια και παραπανω χρωματα ειναι θηλυκα. Χωρις να ειναι κανονας αυτος.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας