misalouris
PB Supporter
Νομίζω πως πρώτα σε προτίμηση έχουν τα χνουδωτά "παιχνίδια" και μετά όλα τ' άλλα.Γενικότερα τα φτερά τα αγαπούν οι γάτες
Όπως και να χει... κάνουν φοβερό παιχνίδι σχεδόν σε όλη τους τη ζωή.
Νομίζω πως πρώτα σε προτίμηση έχουν τα χνουδωτά "παιχνίδια" και μετά όλα τ' άλλα.Γενικότερα τα φτερά τα αγαπούν οι γάτες
Όντως;Να ξέρετε ότι οι γάτες ακούν δύο ονόματα, ένα το βασικό που την καλείς και "συνδιαλέγεσαι" μαζί της για τα χρειώδη και ένα τρυφερό που της το λες χαμηλόφωνα στις χαδιάρικες στιγμές σας. Αυτό ποτέ δεν το φωνάζεις, ούτε την καλείς μ' αυτό, απλά της το λες γλυκά ψιθυριστά όταν την χαϊδεύεις και λιώνει στα μασαζάκια, ούτε την αναφέρετε μεταξύ σας μ' αυτό αλλά με το "βαφτιστικό" της χα χα:)
Ναι, βεβαίως. :) Είναι κάποιο γλυκόλογο που το λες όταν είναι μωρά, μετά από επεμβάσεις που χουζουρεύουν στην αγκαλιά σου και μετά όταν τις χαϊδεύεις και το επαναλαμβάνεις, διεγείρεται ένα τρυφερό συναίσθημά τους.Όντως;
Δεν το ήξερα! Βλέπεις δεν είχα ποτέ γατόνι!Ναι, βεβαίως. :) Είναι κάποιο γλυκόλογο που το λες όταν είναι μωρά, μετά από επεμβάσεις που χουζουρεύουν στην αγκαλιά σου και μετά όταν τις χαϊδεύεις και το επαναλαμβάνεις, διεγείρεται ένα τρυφερό συναίσθημά τους.
Δίκιο έχεις, αλλά μόλις τώρα την έκανα μπάνιο και την έχω τυλιγμένη.Ε ας μας έβαζες και καμιά από την φάτσα της χα χα :)
Να χαίρεστε τη Ρόζα σας...Την ονομάσαμε τελικά Ρόζα.
Εκεί που συζητούσαμε για Μαρίκα τώρα με ξενέρωσες...Την ονομάσαμε τελικά Ρόζα.
Χα χα εμένα μ' αρέσει, συμπτωματικά είχα δυο παιδικές φίλες αδελφές που λέγονταν Φρόσω και Ρόζα. Του πρότεινα Φρόσω και το έβγαλαν Ρόζα :)Εκεί που συζητούσαμε για Μαρίκα τώρα με ξενέρωσες...
,όταν την κοιτώ Μαρία, ψάχνω να δώ αν έχει πρόθεση να χέσει ή όχιΜα όταν την κοιτάς δεν σε πιάνει συγκίνηση;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας