Βοήθεια στον απεγκλωβισμό γατιού απο αμάξι

Γενικότερα τα φτερά τα αγαπούν οι γάτες
Νομίζω πως πρώτα σε προτίμηση έχουν τα χνουδωτά "παιχνίδια" και μετά όλα τ' άλλα.
Όπως και να χει... κάνουν φοβερό παιχνίδι σχεδόν σε όλη τους τη ζωή.
 
Δεν το ηξερα τοοσο επιστημονικα. Αυτα που ειπα ειναι με βαση την εμπειρια μου. Εχω απο μωρο γατες. Αδεσποτες και μη.

Η καλυτερη λυση ειναι μια. Αναποδα με ανοιχτα ποδια. Αν ειναι επιπεδο το σημειο σαν την κοιλια του περιπου ειναι θηλυκο. Δεν ξερω πως να περιγραψω το αρσενικο. Απλα εξεχει παραπανω. Την διαφορα την βλεπεις μονο αν εχεις να το συγκρινεις με ενα σιγουρα θηλυκο ή σιγουρα αρσενικο.
Βγαλε φωτο να το επιβεβαιωσουμε.

Εμεις ειχαμε ενα θηλυκο και εμοιαζε σαν αυτο, πεταγοταν και ανοιγε την πορτα και εμπαινε σπιτι. Ετσι την βγαλαμε πορταρη. (Εντομεταξυ στην Κυπρο, πορταρη λεμε τον τερματοφυλακα).
 
Να ξέρετε ότι οι γάτες ακούν δύο ονόματα, ένα το βασικό που την καλείς και "συνδιαλέγεσαι" μαζί της για τα χρειώδη και ένα τρυφερό που της το λες χαμηλόφωνα στις χαδιάρικες στιγμές σας. Αυτό ποτέ δεν το φωνάζεις, ούτε την καλείς μ' αυτό, απλά της το λες γλυκά ψιθυριστά όταν την χαϊδεύεις και λιώνει στα μασαζάκια, ούτε την αναφέρετε μεταξύ σας μ' αυτό αλλά με το "βαφτιστικό" της χα χα:)
Όντως;
 
Ναι, βεβαίως. :) Είναι κάποιο γλυκόλογο που το λες όταν είναι μωρά, μετά από επεμβάσεις που χουζουρεύουν στην αγκαλιά σου και μετά όταν τις χαϊδεύεις και το επαναλαμβάνεις, διεγείρεται ένα τρυφερό συναίσθημά τους.
 
Ναι, βεβαίως. :) Είναι κάποιο γλυκόλογο που το λες όταν είναι μωρά, μετά από επεμβάσεις που χουζουρεύουν στην αγκαλιά σου και μετά όταν τις χαϊδεύεις και το επαναλαμβάνεις, διεγείρεται ένα τρυφερό συναίσθημά τους.
Δεν το ήξερα! Βλέπεις δεν είχα ποτέ γατόνι!
 
Σε μικρές ηλικίες, οι όρχεις δεν έχουν ακόμη αρχίσει να φουσκώνουν, οποτε ο διαχωρισμός του φύλου ειναι θέμα απόστασης ουρήθρας και πρωκτού. Οσο η απόσταση αυτη ειναι μεγαλύτερη, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα για αρσενικό
 
Δεν θα το πάμε γιατρό τώρα γιατί αφενός είναι μια χαρά το γατάκι και αφετέρου βγήκαν καβουράκια στην τσέπη μας 🙂. Σε ένα μήνα που θα κάνει και τα εμβόλια θα ξαναπάμε.
Την ονομάσαμε τελικά Ρόζα.
Σας στέλνω κάποιες κακές φωτογραφίες που μπόρεσα να βγάλω. Ευχομαι να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
Να μας συγχωρείται για τις ακαθαρσίες, είναι μωράκι ακόμα.
 

Συνημμένα

  • rsz_dscn1800.webp
    rsz_dscn1800.webp
    31,7 KB · Προβολές: 43
  • rsz_dscn1801.webp
    rsz_dscn1801.webp
    26,8 KB · Προβολές: 41
  • rsz_dscn1809.webp
    rsz_dscn1809.webp
    15,4 KB · Προβολές: 41
  • rsz_dscn1812.webp
    rsz_dscn1812.webp
    14,4 KB · Προβολές: 41
Ε ας μας έβαζες και καμιά από την φάτσα της χα χα :)
Να σας ζήσει η Ρόζα, ρόζα πιστεύω κι εγώ πως είναι!
 
Εκεί που συζητούσαμε για Μαρίκα τώρα με ξενέρωσες... 😎
Χα χα εμένα μ' αρέσει, συμπτωματικά είχα δυο παιδικές φίλες αδελφές που λέγονταν Φρόσω και Ρόζα. Του πρότεινα Φρόσω και το έβγαλαν Ρόζα :)
Το Ρόζα είναι τσαχπίνικο αλλά έχει και γρέζι, τσαγανό, μ' αρέσει πολύ!
 
Πόσο υπέροχη γίνεται! φτου φτου καλότυχη από δω και πέρα!
Μα όταν την κοιτάς δεν σε πιάνει συγκίνηση; Εμένα πάνε 6 χρονών και στιγμή δεν έχω ξεχάσει πως τα βρήκαμε και τον αγώνα να αναστηθούν και να γίνουν "βρωμόγατες", που όταν τις κοιτάζω μια συγκινούμαι και μια με πιάνουν γέλια με τις βλακείες που κάνουν 🙂
 
Μα όταν την κοιτάς δεν σε πιάνει συγκίνηση;
😀,όταν την κοιτώ Μαρία, ψάχνω να δώ αν έχει πρόθεση να χέσει ή όχι😛
Μου έχει μείνει σαν χούι φαίνεται.
Γίνεται γατί, πάει καλά.
θα βγάλω και καλύτερες φωτογραφίες αν και η πλάκα είναι να δείς πως παλεύουμε:D!
 
Τώρα με την κίνηση και το παιχνίδια, θα ενεργοποιηθεί το έντερο και θα αποκατασταθεί η λειτουργία του. Το πρόβλημα είναι όσο είναι παθητικά και κοιμούνται όλη μέρα. Τώρα θα πάρει δρόμο στην ανάπτυξη, να χαλαρώσετε κι εσείς λιγάκι!
 
Δεν ανησυχώ και τόσο,έχω αφήσει τις ντροπές και τον καθωσπρεπισμό,την πίανω σαν κουνέλι, χειροπόδαρακαι της κατασπαράσσω τα σωθικά ή άλλοτε σαν πραγματικό θεριό, στην πάλη επάνω, αγκυροβολώ τα δάκτυλα μου στο λαρύγγι. Γίνονται σκληρές μάχες και γλυκιές αγκαλιές. 🙂
 
Back
Top