Γενικά Βρήκα ένα κοτσύφι μωρό κάτω στον δρόμο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ameli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.

Ameli

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
312
Πόλη
Ιωάννινα
Παιδιά έτσι όπως περπατούσα βρήκα ένα μωρό κοτσυφακι αλλά πολυ μωρό... Ιδου φωτγραφιες για να δείτε και εσείς αν είναι καλά
[automerge]1624637758[/automerge]
IMG_20210625_191117.webp
 
Το ταΐζω με αυγό και νερό... Δεν θέλει και πολυ να φαει πρέπει να του πιέσω το ράμφος και μετά περνει μπρος.. Επίσης έχει ένα τραυμα μικρό στο πόδι.
 
Καλησπερα παιδια! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μια επιλογή η οποία θα καθορίσει την ζωή ενός ζωντανου. Όπως ξέρετε βρήκα ένα κοτσυφακι στο δρόμο και το φρόντισα με φαγητό, ζέστη κλπ. Το θέμα όμως είναι ότι η ΑΝΙΜΑ δεν μου έχει δώσει ακόμα μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι θα κάνουμε το πουλακι αργότερα. Ξέρω ότι τα κοτσυφακια ζουν πολυ λίγα χρόνια 2 με 4 . Έπισης αμα τα μεγαλώνεις στα χέρια σου και μόλις ανοίγουν τα μάτια τους βλέπουν εσένα δεν ξέρει πως είναι η φυση οπότε δεν το έχει και ανάγκη. Δε ποια από τις δυο περιπτώσεις θα ζήσει λίγο περισσότερο η θα είναι ευτυχισμένο? Αμα το κρατήσω θα του έχω μια κλουβα και θα το αφήνω να κάνει ελευθερες πτήσεις στο δωμάτιο. Ευχαριστώ
 
Γειά σας καλημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια ειναι τα πιθανα αιτία του θανάτου του κοτσυφιου? Ακολουθησα όλες τις οδηγίες δεν νομίζω να έκανα κάτι λάθος. Επίσης την μια ανάσαινε αργά την άλλη γρήγορα. Τι μπορεί να φταίει?
 
Δεν ξερω να σου πω δυστυχως και δεν νομιζω κανενας να μπορει να σου πει. Λογικα θα εμφανιστει παλι αυτος ο τυπος και θα σου πει οτι εφταιγες εσυ αλλα μην δινεις σημασια τον εμαθες πλεον νομιζω ετσι και αλλιως.
 
ποια ειναι τα πιθανα αιτία του θανάτου του κοτσυφιου?
Νομίζω ότι τους λόγους τους ξέρεις ήδη. Σε είχαμε ενημερώσει λίγες μέρες πριν και μας αμφισβήτησες με όποιον τρόπο μπορούσες. Ήρθε ΔΥΣΤΥΧΩΣ η στιγμή να αντιληφθείς ότι η ανατροφή τόσο μικρών σε ηλικία πουλιών είναι σχεδόν αδύνατη από άτομα που δεν έχουν εμπειρία.
Είναι υπερβολικά μικρό. Σε αυτήν την ηλικία είναι δύσκολο να επιβιώσει μακριά από τους γονείς του, ακόμη και με τη φροντίδα ενός έμπειρου εκτροφέα.

Υ.Γ. για το μήνυμα #4 δεν θα πω τίποτα περισσότερο από το ότι τα πουλιά που γεννιούνται στη φύση πρέπει να περνούν όλη τους τη ζωή εκεί. Ακόμη και η σκέψη να κρατήσουμε ένα κατά τα άλλα υγιές άγριο πουλάκι ως κατοικίδιο, είναι πολύ εγωιστική, όποια κι να είναι η δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσουμε.
 
@Stavros Δεν νομίζω να ήταν προτιμότερο να το αφήσω αβοήθητο στον δρόμο και απλά να το προσπερασω. Επίσης όπως προείπα έκανα ακριβώς ότι μου είπε η ΑΝΙΜΑ. Επιπρόσθετα ζήτησα εξήγηση για τον θάνατο όχι τα αποτελέσματα ότι έγινε έγινε.
[automerge]1624785201[/automerge]
. Έπισης αμα τα μεγαλώνεις στα χέρια σου και μόλις ανοίγουν τα μάτια τους βλέπουν εσένα δεν ξέρει πως είναι η φυση οπότε δεν το έχει και ανάγκη. Ξαναλέω
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η ΑΝΙΜΑ μου είπε ότι τα μωράκια πουλια πεθαίνουν και χωρίς αιτία.
 
Επιπρόσθετα ζήτησα εξήγηση για τον θάνατο όχι τα αποτελέσματα ότι έγινε έγινε.
Η ΑΝΙΜΑ μου είπε ότι τα μωράκια πουλια πεθαίνουν και χωρίς αιτία.
Αφού έχεις πάρει την εξήγηση που ζητούσες, το θέμα δεν χρειάζεται πλέον.

Ας γίνει μάθημα σε όλους μας ότι όταν βρίσκουμε ένα πουλάκι στο δρόμο, πρέπει να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το παραδώσουμε το συντομότερο σε οργανώσεις όπως η ΑΝΙΜΑ, όπου θα το φροντίζουν σωστά και θα αναλάβουν στη συνέχεια την ασφαλή απελευθέρωσή τους.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top