Φροντίδα Βρήκα πληροφορίες για το bird harness

βρε ανεστη.. Μπας και μπορει να το κοψει; Σιγουρα με το στομα του δε μπορει να το κοψει;
 
Τον ιμαντα δεν μπορει να τον κοψει ευκολα! Στο βιντεο δειχνει πως δινανε τα harnesses σε νεαρα πουλια μεγαλωμενα στο χερι αλλα σε κανονικο μεγεθος σε ηλικια εξι μηνων. Τους τα ειχανε λοιπον κρεμασμενα μεσα στα κλουβια για να τους γινει κατι πολυ οικειο (μονο τον ιμαντα οχι το λαστιχο). Εδειχνε ενα κλουβι με 2 μακαο, ενα αλλο με 3 αμαζονιου και ενα ακομη με πολλα μεσαιου μεγεθους πουλια και δεν ειχε κανενα κομμενο. Ελεγε ο τυπος εκει οτι ειναι απο πολυ ισχυρο υλικο, εδειχνε και πως τα κατασκευαζουνε και οτι η συγκολληση ειναι πολυ ισχυρη. Το διαφημιζει ως το πιο ασφαλες που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. Λεει ομως να χρησιμοποιειται παντα απο την επιβλεψη μας και να εχουμε παντα την προσοχη μας στο πουλι οταν το εχουμε εξω απο το σπιτι. Συνεπως δεν ειναι ενα λουρακι για να δεσουμε το πουλι και να το αφησουμε να καθεται εξω μονο του...

Οσο για το λαστιχο ενας ανθρωπος με τα χερια του μονο δεν μπορει να το κοψει με τιποτα! :D
 
anesti στο dvd ειπες εχει και κολπακια για να κερδισουμε την εμπιστοσυνη του και να μας αφηνει να το πιανουμε;
αν ναι γραψε κανενα τρικ θα ειναι χρησιμο για πολλους!
 
ανεστη.. Πως μπορουμε να εχουμε και μεις ενα;δεν αισθανεσαι ασχημα που εχεις μονο
εσυ και οχι εμεις;
 
Νασο τα τρικ αφορουσανε για να εξοικειωσεις το πουλι με την ιδεα του harness και το αγγιγμα του σε καποια σημεια οπου καθεται η περναει το harness. Δεν ειχε κατι γενικα για να κερδισεις την εμπιστοσυνη του παπαγαλου.

theo40gr είπε:
ανεστη.. Πως μπορουμε να εχουμε και μεις ενα;δεν αισθανεσαι ασχημα που εχεις μονο
εσυ και οχι εμεις;

αισθανομαι αλλα κι εμενα μου το στειλανε απο το Λονδινο. Θα μαθω απο ποιο μαγαζι και θα σας πω αν εχει online ωστε οσοι θελετε αν γινεται με πιστωτικη να το παραγγειλετε!
 
δηλωστε οσοι ενδιαφερεστε και κανονιστε να κανετε ομαδικη παραγγελια!

ανεστη απο τιμη ποσο εχει περιπου;
 
Σχεδον Πωλινα... :D και λεω σχεδον διοτι παρακολουθησα το DVD και ελεγε πως στα ενηλικα πουλια ισως παρει λιγο περισσοτερο καιρο να τα πεισεις να το φορεσουνε. Την πρωτη μερα αφου του το εδωσα και το επιασε στο ραμφος του για λιγο περασα το μακρυ λουρι πανω του απλα να ακουμπαει στην πλατη του, δεν του αρεσε καθολου και το πεταξε στον αερα μεσα στο δωματιο... Απο τοτε το κραταω πανω μου το aviator harness και το αφηνω να κρεμεται απο τον ωμο μου και οταν καθομαι διπλα του κανω σαν να εχω κατι πολυτιμο που δεν μπορει να εχει αυτος και οταν το πλησιαζει το παιρνω απο μπροστα του και τωρα το ζηταει να το παρει η μαλλον να το κλεψει.:D Χτες λοιπον σχεδον το φορεσε, με αφησε να περασω το κεφαλι του απο το ανοιγμα που εχει για το κεφαλι καθως και το ενα φτερο. Μετα αρχισε να περπαταει και δεν ηθελε να περασει το αλλο φτερο οποτε δεν τον ζορισα και του το εβγαλα. Σιγα σιγα θα το φορεσει ομως ειμαι σιγουρος. Θα μπορουσα να του το βαλω καθως μπαινει με μια κινηση αλλα δεν θελω να το μισησει αν πιεστει... 😉
 
Sosta kaneis! Ade me to kalo! :D Anipomono na akouso ta nea...
Poli liges meres perasan apo th stigmi pou to pires kai idi exei apotelesma! Bravo sas!
Me to zori o kathenas mporei...omos sostos tropos thelei poli ypomoni kai agapi.
 
αντε βρε παιδια.. Και γω ανυπομονω.. Αν δω καποιον ναχει αποτελεσματα θα το παρω και γω
 
το φορεσε πριν λιγο κανονικα χωρις να διαμαρτυρηθει! :D

Βεβαια του το αφησα μονο 2 λεπτα πανω του, αν και φανηκε να μην τον ενοχλει καθολου, γιατι θελω απλα να μη νιωσει την αναγκη να το βγαλει η ξαφνικά τον αγχωσει! Ετσι δεν προλαβα να βγαλω φωτο διοτι καθοταν στο χερι μου. Υποσχομαι μια απο τις επομενες φορες να το δειτε!
 
Η αληθεια ειναι πως εχω λιγες μερες να του το φορεσω ξανα κι αυτο διοτι δεν προλαβαινα λογω υποχρεωσεων. Την προτελευταια φορα μαλλον το πηγα λιγο πιο περα απο εκει που ηθελε. Το φορεσε κανονικα αλλα μολις εφαρμοσα τη ζωνη οπως πρεπει να ειναι τοτε δεν του αρεσε και ηθελε να το βγαλει και το τραβουσε. Του το εβγαλα αμεσως εννοειται διοτι δεν θελω να το μισησει. Απο τοτε το φορεσε αλλη μια φορα χωρις να του εφαρμοσω τη ζωνη τελειως πανω του αλλα νομιζω σιγα σιγα θα το δεχτει... :) Ας ελπισουμε δηλαδη! :D
 
Τελικα ανεστη σε τι φαση εισαι με το harness;to φοραει καθολου;η τα παρατησες;
 
Το φοραει, και ενω επιτρεπει να του το φορεσω μολις το βαλω και απομακρυνω τα χερια μου θελει να το βγαλει και το τραβαει.🙄 Προσπαθω να του κραταω την προσοχη με αλλα πραγματα λιγο παραπανω καθε φορα. Δυστυχως οταν πηγαινα στο εξοχικο που ηθελα να τον βγαζω εξω η ειχα ξεχασει να παρω το harness μαζι μου η ειχα επισκεψεις και δεν μπορουσα να κανω αυτη δουλεια διοτι θελει πολυ ηρεμια και την προσοχη μου πανω του. Δεν το ξεχασα, απο την πρωτη εξορμηση οταν γινει θα βαλω φωτο να το δεις.:D Παντως οπως περιγραφει και στο DVD οσο μικροτερο το πουλι τοσο πιο συντομα θα το μαθει. Αυτος εκει εδειχνε πως να μαθαινεις ενα πουλι 6 μηνων να το φοραει. Για τα ενηλικα ελεγε πως παιρνει περισσοτερο χρονο αλλα θα μαθουνε να το φορανε κι εκεινα αν ακολουθησει κανεις τις οδηγιες σωστα και δεν τα τρομαξει στην προσπαθεια του να τους το φορεσει. 😉
 
Με ενδαιφέρει πάντως κι εμένα ποιό pet shop στο Λονδίνο το έχει γιατί είνι μια φίλη μου εκεί και θα μπορούσε να μου το στείλει! Μάθε και πες μας Ανέστη..
 
Πάντως μου φαίνεται βουνό για να μάθει ο Πάρης το δικό του να το φοράει αλλά δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια μου.. Μέχρι στιγμής το ρίχνω απαλά στη πλάτη του και γελάει αλλά έχει και την απορία τι είναι αυτό. Θα σας ενημερώσω αν το φορέσει.
Είσαι σε πολύ καλό στάδιο Ανέστη.
 
Εννοειται να μην εγκαταλειψεις Κωνσταντινε! Θελει οντως πολλη υπομονη και ειμαι σιγουρος πως μετα την πρωτη-δευτερη βολτα θα το βλεπουν και θα χαιρονται!
 
Back
Top