Φροντίδα Βρήκα πληροφορίες για το bird harness

παιδια εγω βρηκα σ αυτο το σαιτ http://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2751020 Bird harness απο11.99 - 26.79$(αναλογα με το μεγεθοσ υποθετω).. Δε γραφει λεπτομερειεσ πολλεσ αλλα φανταζομαι οτι ειναι πιο φθηνο. Με75$παραγγελια, τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν. Και αυτο με πιστωτικεσ. Ελπιζω να βαλα σωστα το λινκ.
 
Αυτό είναι το bird-harness, τα παιδιά λένε για το aviator-harness.. 😉
 
αα.. Επειδη εμενα ιδιο μου φαινεται, πια ειναι η διαφορα; Ειναι πιο γερο το αλλο; Και μηπωσ ξερει κανεισ τι μηκοσ εχει το λουρακι. Αυτο απο το οποιο το κραταμε.
 
Το aviator είναι ελαστικό αλλά πολύ ανθεκτικό! Ούτε μακάο δεν το κόβει.. Είναι και πιο εύκολο στην εφαρμογή του. Καθώς δεν έχει κούμπωμα όπως το bird.
 
Αυτό που βρήκες εσύ Ράνια είναι πράγματι πιο φτηνό, αλλά υπάρχουν οδηγίες κατασκευής πιο πάνω σε αυτό το θέμα. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου με το συγκεκριμένο harness είναι οτι δεν είναι αρκετά ασφαλές, ιδιαίτερα για μικρά πουλιά, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεγλυστρησουν και να μπερδευτούν. Το Aviator είναι πιο ακριβό αλλά και πιο ασφαλές. Για το λουράκι δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά υποθέτω οτι δεν πρέπει να είναι πιο μακρύ απο ένα κλασικό λουράκι σκύλου. Ούτως ή άλλως το λουράκι συνδέεται με το harness με clip, επομένως μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε λουρί μας αρέσει.
 
Εγώ επιμένω οτι πλέον ισχύουν και οι εξτρά χρεώσεις τελωνείου που αναφέρονται και στη συγκεκριμένη σελιδα.
Τα προιοντα ερχονται απο Αγγλια!Η χωρα αυτη ανηκει στην Ευρωπαικη Ενωση με αποτελεσμα να μην περνανε τελωνειο! Ειναι σιγουρο αυτο που σου λεω! Το εψαξα πολυ! 🙂
Τελικα η τιμη του ποσο ειναι γιατι εχω μπερδευτει.Αν δηλαδη το παραγγειλω ποσο θα μου στοιχισει συνολικα;
 
το ειδα αλλα να σου πω την αληθεια δε με πολυεμπιστευομαι.. Τωρα σιγα σιγα που θα χω χρονο θα δοκιμασω και αν δε τα καταφερω παραγγελνω, εχεισ δικιο, καλυτερα πιο ακριβο και ασφαλεσ! Ανυπομονω να τον δω στη φυση! Εσυ τα υλικα απο που τα πηρεσ?τι ζητησεσ;
 
Κωνσταντίνε, αν δεν πληρώσουμε τελωνεία για χώρες Ευρωπαϊκής ένωσης τότε η τιμή είναι 36 λίρες.
 
Δεν πληρώνουμε τελωνείο σε προϊόντα που έρχονται από ΕΕ, αυτό είναι απολύτως βέβαιο.

Επίσης, υπό κανονικές συνθήκες δεν πληρώνουμε τελωνείο σε προϊόντα που έρχονται εκτός ΕΕ, με τις εξής προϋποθέσεις:

1. στέλνονται απλά ή συστημένα (πχ. όχι express) και με τον κρατικό οργανισμό ταχυδρομείωv (όχι κούριερ). Πχ. USPS για ΗΠΑ, Hong Kong Post για Hong Kong/Κίνα.

ΚΑΙ

2. η τιμή του ίδιου του προϊόντος (πλην των ταχυδρομικών) δεν ξεπερνά τα $50. Τα δε ταχυδρομικά πρέπει να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, γιατί οι τελωνειακοί γνωρίζουν καλά τα κόλπα, πχ. της υπερχρέωσης των ταχυδρομικών για να εμφανίζεται χαμηλότερη η τιμή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, και σε αντίθεση με τις παραγγελίες εντός ΕΕ, η παραγγελία εκτός ΕΕ είναι και λίγο θέμα τύχης (ή ατυχίας αν προτιμάτε): μπορεί να τύχει δέμα $100 να μην ελεγθεί, μπορεί και να τύχει δέμα $30 να ελεγχθεί (χωρίς να χρεωθούν τελωνειακά). Ο καθένας αποφασίζει μόνος του αν θα αποδεχτεί αυτήν την πιθανότητα.
 
29/10/2008
Order Details
QuantityTitlePriceSubTotal
1The Aviator Parrot Harness Petite - Black£24.99
£24.99Sub Total: £24.99
Delivery Charge: £5.99
Total: £30.98
Βρηκα και τις αποδειξεις της καρτας μου. Για τις 30.98 λιρες Αγγλιας που χρεωθηκα τοτε για το harnes, πληρωσα στην τραπεζα 40.32 ευρω
 
Μου φαινεται πως για ενα απλο λουρακι ειναι αρκετα τσιμπιμενη η τιμη...
Η 'ελευθερια' (#107 ποστ) που προσφερει στο πουλι δεν πληρωνεται, εγω αυτο εχω αισθανθει παντως. Αν καποιος ειναι σιγουρος οτι μπορει να το κατασκευασει σωστα (ωστε να μην κινδυνευει το πουλακι που θα το φορασει), εχω ηδη βαλει καποιες φωτογραφιες (#90 ποστ) ωστε να υπαρχουν, για οποιον ενδιαφερεται για την κατασκευη του.
 
Από μια πολύ γρήγορη έρευνα στο eBay, βρήκα χωρίς προσπάθεια Aviator harness στα $35 (δωρεάν ταχυδρομικά για Ευρώπη), δηλαδή €25 περίπου.

Τα του τελωνείου τα ανέφερα παραπάνω (δηλαδή για τέτοια ποσά και με αυτόν τον τρόπο αποστολής - USPS - δεν υπάρχουν δασμοί ).
 
25 ευρώ συνολικά είναι μιά πάρα πολύ καλή τιμή! gwt, μπορείς να βάλεις το λινκ απο το ebay; Αναφέρει σε τί μεγέθη πωλούνται;
 
Φίλη Μαρία, επειδή δε θέλω να δώσω την εντύπωση ότι συστήνω τον συγκεκριμένο πωλητή στο eBay (αφού ούτως ή άλλως τυχαία τον βρήκα μόλις σήμερα), θα προτιμούσα να μη δώσω link, εκτός κι αν δυσκολευτείς πολύ να βρεις κάτι, και πάλι θα το δώσω εντελώς ενδεικτικά.

Έψαξα στο eBay.com για πωλητές που προσφέρουν δωρεάν παράδοση και στην Ευρώπη και κοίταξα τυχαία σε ένα από τα αποτελέσματα. Ο συγκεκριμένος πωλητής πουλάει aviator harness σε μεγέθη petite, x-small, small, medium και large, όλα σε τιμή $34.99 (γύρω στα €25), και στέλνει με USPS. Δέχεται Paypal και λόγω αυτού, η τελική τιμή θα 'ναι μάλλον 1-2 ευρώ παραπάνω.

Αναφέρω ενδεικτικά ότι ψάχνοντας για "bird harness" είχα περισσότερα αποτελέσματα, αλλά από ό,τι κατάλαβα, εδώ συζητάμε για τα aviator.

Προσωπικά προτιμώ τις προπληρωμένες πιστωτικές για τέτοιες αγορές.

Προτείνω να το ερευνήσεις αρχικά η ίδια, κι αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, να ξαναμιλήσουμε!
 

Συνημμένα

  • 4e_1.webp
    4e_1.webp
    20 KB · Προβολές: 73
  • cd_1.webp
    cd_1.webp
    16,2 KB · Προβολές: 72
για το ιδιο ακριβως λεμε... Μονο που 35 λιρες ειναι 40 ευρω οχι 25... λαθος κανεισ



οχι 40 λαθος... Πανω απο 40 αφου 30 λιρες ειναι 40...35 λιρες ειναι γυρω στα 45...
 
Κανένα πρόβλημα, φίλε Billy. Ελπίζω οι πληροφορίες να βοηθήσουν.
 
Back
Top