Φροντίδα Βρήκα πληροφορίες για το bird harness

με βοηθησαν πολυ... Ειδα εχει και αλλο harness που ειναι απο αυστραλια και πιο φθηνο ε, στο ebay...

Προσοχή μόνο, να στέλνεται με τον κρατικό ταχυδρομικό οργανισμό (νομίζω Australia Post), αλλιώς περνάει από τελωνείο εδώ.

Κατά τα άλλα, καλά ψώνια!

σημερα εχουμε και εμεις το aviator harnesses μας!
το εβαλε το νομπελακι μας, στην αρχη πανυκοβληθηκε, αλλα μετα απο λιγο το συνιθισε... Ειδε οτι μπορεικαι να πεταξει ακομα και αν το φοραει και οτι περνει ενα ωραιο ξισινο επισης οταν το φοραει... Οποτε πιστευω σε λιγο καιρο θα το φοραμε ανετα!

Συγχαρητήρια!
Από που το πήρες Άγγελε; Απο εξωτερικό πιστεύω;
Βαλε και καμιά φωτογραφία..

μου το εφερε δωρο η "αδελφη" του σιβο απο αμερικη!

δυστοιχος δεν εχω την καρτα απο την φωτογραφικη... Και μετα φευγουμε δακοπες(μαζι με το νομπελακι!)... Οποτε απο τεταρτη θα σας εχω φωτογραφιες! Εκτος αν προλαβω ν αβαλω καμια την παρασκευη στα κλεφτα...

Kαι εγω εχω βαλει μια φιλη μου απο Αμερικη να μου βρει ενα και να μου το στειλει.
Οταν το αποκτησω θα παραθεσω και εγω φωτογραφιες!

Για να σας λυθούν καποιες απορίες, εχω ενα μακαο, αγορασα το bird harmess πριν λίγες μέρες,Δεν θέλω να του κόψω τα φτερά και ετσι του το φοράω σχεδόν όλη τη μερα που τον εχω ελέυθερο στην αυλή.Απο την πρώτη στιγμή το φόρεσε χωρίς να έχει πρόβλημα και δεν τον ενοχλεί καθόλου. Ειναι πολύ άνετο και ασφαλές.Αγόρασα και το μηχανισμό που παιρνουν για τα σκυλάκια, το σκοινί που μακραίνει και ξαναμαζεύει μόνο του και το εχω προσαρμοσει πανω στο harmess. Πεταει ανετα αλλα και κατω οταν ειναι, κανει βόλτες χωρίς ενόχληση. Μωλις τραβήξω φωτό θα σας βαλω να δείτε. Νομιζω οτι ειναι η τέλεια λύση για οσους δε θέλετε να τους κόψετε τα φτερά

Για να σας λυθούν καποιες απορίες, εχω ενα μακαο, αγορασα το bird harmess πριν λίγες μέρες,Δεν θέλω να του κόψω τα φτερά και ετσι του το φοράω σχεδόν όλη τη μερα που τον εχω ελέυθερο στην αυλή.Απο την πρώτη στιγμή το φόρεσε χωρίς να έχει πρόβλημα και δεν τον ενοχλεί καθόλου. Ειναι πολύ άνετο και ασφαλές.Αγόρασα και το μηχανισμό που παιρνουν για τα σκυλάκια, το σκοινί που μακραίνει και ξαναμαζεύει μόνο του και το εχω προσαρμοσει πανω στο harmess. Πεταει ανετα αλλα και κατω οταν ειναι, κανει βόλτες χωρίς ενόχληση. Μωλις τραβήξω φωτό θα σας βαλω να δείτε. Νομιζω οτι ειναι η τέλεια λύση για οσους δε θέλετε να τους κόψετε τα φτερά

Πολυ ωραια που το δεχτηκε ανετα, περιμενουμε να δουμε φωτογραφιες απο τις βολτες σας! :D Αυτο ειναι για την ωρα της βολτας και μονο και αν παρακολουθησες το βιντεο που ερχεται μαζι με το harness αυτο λεει κι εκει. Μην ξενοιαζεσαι αν και ειναι ανθεκτικο διοτι μπορει ευκολα να το κοψει με το μεγεθος που εχει το ραμφος του αν τον αφησεις χωρις να τον προσεχεις για καποια λεπτα. 😉

νομιζω... Οτι σε μεγαλους σε μεγεθος... Και μικρους σε ηλικεια θα ειναι ακομα ποιο ευκολα τα πραγματα να το βαλουν!

εμεις... λογο του οτι τα κοκατιλ ειναι μικροι παπαγαλοι... Εχουμε ενα προβλημα στο περπατιμα.. Παμε σαν πιγκουινοι...

*μην του το φορας ολη μερα, δεν ειναι και τοσο καλο για το φτερομα... Και παντα με επιβλεψη γιατι μπορει απο το να μπλεχτει μεχρι να το κοψει και να φυγει...

na kai το νομπελακι με το λουρακι του!
ξερει κανεις αν πηραζει το μερος που ειναι για να σφηγκει το ενα λουρακι να ειναι στη πλατι και οχι στη κοιλια;

επισης... Οταν περπαται βαζει το ενα νυχι μεσα στο λουρακι που περναει απο την κοιλια... Να το στενεψω κιαλο; Φοβαμαι μην το σφηγκει... Και αφινω κενο που φενετε στην κοιλια...

Συνημμένα

• 100_0289.webp
    100_0289.webp
    42,1 KB · Προβολές: 110
... Μολις τον ειχα ταϊσει.. Οποτε η φουσκομενη μπακα του(προλοβος) παραμεριζε το λουρακι που φοριετε στον λαιμο...

και το λουρακι στη κοιλα αν παρατιρισεις φερετε στενο.. Αλλα ειναι επηδη εφαρμοζει κατω απο τον προλοβο...

δεν βλεπεις που εχει και κρεμες! Του δινω λιγο κρεμα και οταν του το φοραω για επιβραβευση!

Τελειο Αγγελε!

Εχω την ενυπωση ομως οτι το χεις βαλει λιγο αναποδα. Το λουρακι δεν θα επρεπε να ξεκιναει απο την πλατη του;Γιατι ετσι δεν εχει νοημα..Ισως γι αυτο μπερδευεται.

[x]

Δες και της Σισσυς. Νομιζω απο πανω του το εχει..

στις οδιγιες λεει να ξεκιναει απο την κοιλια, αλλα στη πραξη βολευει(απο οτι ειδα) καλυτερα στη πλατι για να μην μπερδευετε.. Ισως σε μεγαλυτερου μεγεθους να μην υπαρχει προβλημα και απο την κοιλια να ξεκιναει

Με γεια Αγγελε!:D Νομιζω πως το προσαρμοζεις τοσο ωστε να εφαρμοζει πληρως πανω στο πουλι αλλα χωρις να το σφιγγεις. Παρακολουθησες το DVD? Τα εξηγει ολα νομιζω αρκετα καλα. Η θεση που προτεινει ειναι αν θυμαμαι καλα οπως το εχω στη φωτογραφια του Φοιβου αλλα πιο εφαρμοστο το κουμπωμα και οχι χαλαρο οπως το εχω εγω εκει.

το ειδα το dvd αλλα οτι καταλαβα απο τις εικονες. Γιατι δεν ξερω αγγλικα...

παντως νομιζω παμε καλα! 🙂

στο google βλεπω οτι σε μικροτερους σε εμγεθος παπαγαλους το πλαστικο για να εφαρμοζει ειναι στην πλατυ.. Ενω σε μεγαλυτερους ειναι στην κοιλια... Οποτε μαλλον ειναι πως βολευει...

Back