Ειρήνη μου κατανοώ απόλυτα☹ την θλίψη σου και ειλικρινά εύχομαι ολόψυχα αυτά που σώθηκαν να αναρρώσουν πλήρως. Όσον αφορά στην γνωστή σου... !
Λυπάμαι πραγματικά. Εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουνε προκύψει.Από περιέργεια η φίλη σου πόσο χρονών είναι; Παρακαλώ μη παρεξηγηθείτε μερικές αλλά αν το είχες αναθέσει σε άντρα δύσκολο να τα είχε αμελήσει τόσο (εκτός και αν ήτανε παλιός 'πουλάς' που μάλλον μαντάρα θα τα έκανε και αυτός)... Πλάκα κάνω να γελάσουμε λίγο γιατί αν το σκεφτείς προκαλεί θλίψη η δίψα και η ασιτία στα πουλάκια. Κρίμα και άδικο απλά.
Τι να πω.. Ντροπή και αίσχος! Για πολύ ξύλο! Λοιπόν την επόμενη φορά θα το πεις σε μένα!Αλικη μου τα χει παρει τα λεφτα ναι..
Καλό θα ήταν μέχρι να συνέλθουν εντελώς να έχεις το καθένα στο δικό του κλουβί για να παρακολουθείς το καθένα ξεχωριστά. Πόσο και αν τρώει κτλ κτλ.. ίσως κάποιο να είναι πιο καλά απ το άλλο και να χρειάζονται και διαφορετική διατροφή οπότε ξεχωριστά προς το παρόν!Πηγα και ειδα τα πουλακια πριν λιγο και ειναι ολα τους καλα, ακομα και η θηλυκια.
Την βρηκα πανω στην πατηθρα αρκετα ευδιαθετη θα ελεγα. Να την αφησω στο κλουβακι αυτο λιγο ακομα για να την παρακολουθω ή να την επιστρεψω στο μεγαλο;
Βάλτους αμέ! Και αν κάνουν δείχνει πως είναι πολύ καλύτερα!Να τους βαλω να κανουν μπανακι σημερα, θα βοηθησει ή δεν κανει;
Ααα κατάλαβα! Ακόμα άστην στο μικρό κλουβάκι μην κουράζεται με το να πετάει. Μόλις δεις και είναι καλά τότε βάλτη στο μεγάλο κλουβί.Απλα την θηλυκια την μετεφερα σε μικρο κλουβακι με νερο και φαγητο σε μπολακια χαμηλα γιατι οταν την βρηκα χθες αδυνατουσε να πεταξει στην πατηθρα..
Πω πωωω τραγωδία... Και ο μικρός κίτρινος λιποχρωμικός που είχες ανεβάσει μου είχε γυαλίσει... Κρίμα κρίμα... Πραγματικά Ειρήνη μου πολύ ατυχία να επιλέξεις αυτήν την απερίγραπτη γυναίκα να σου φροντίσει τα μικρά... Αλλά αν δεν έχεις άλλη επιλογή... Και να σου κάνει τέτοιο χουνέρι εσύ που τα προσέχεις σαν παιδιά σου... Και με τόση φροντίδα θα είχαν και ισχυρό ανοσοποιητικό.. Βρε παιδιά μήπως ήταν κάτι άλλο; Μήπως έγινε κάτι, κάποια ασθένεια αυτή τα βρήκε όλα νεκρά και δεν ξαναπάτησε το πόδι της; Δε ξέρω... Δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες για να την κατηγορούμε ότι μόνο εκείνη φταίει.. Σίγουρα φταίει αλλά μήπως συνέβη και κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε;Μου εμεινε μια θηλυκια γκλοστερινα 4 ετων, ενας αρσενικος 3 ετων και ο γιος του απο γεννα του 15, και μια θηλυκια που αγορασα φετος τον Οκτωβρη.
Τα χασα ολα τα φετινα μικρα..
Αφού ήταν άδειες ταΐστρες-ποτίστρες Αλίκη μου...μήπως συνέβη και κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε;
Σκέφτομαι μήπως συνέβη κάτι άλλο (ασθένεια ή να έφυγαν απ την ζέστη αν τα χτύπαγε ο ήλιος ή κάποιο αρπακτικό) πήγε αυτή να τα δει τα είδε νεκρά και δεν πήρε καν τηλέφωνο και δεν ξαναπάτησε το πόδι της... Δεν την δικαιολογώ αλλά λέω μήπως έγινε και κάτι άλλο που αγνοούμε και γι αυτό χάθηκαν έτσι άδικα... Ή μπορεί να συνέβη και κάποιο πρόβλημα υγείας σε εκείνη ή σε κάποιον δικό της άνθρωπο... Δεν την δικαιολογώ απλά μπαίνω και στην θέση της... Και κάνω υποθέσεις... ☹Αφού ήταν άδειες ταΐστρες-ποτίστρες Αλίκη μου...
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για κανέναν άνθρωπο (εν ζωή) που αφήνει εκτεθειμένες τις ψυχές που φροντίζει.Δεν την δικαιολογώ αλλά λέω μήπως έγινε και κάτι άλλο που αγνοούμε και γι αυτό χάθηκαν έτσι άδικα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας