... Και τις ταϊστρες και τις ποτίστρες άδειες...Δυστυχως η συγκεκριμενη οπως σας ειπα επιμενει οτι τα φροντισε σωστα και οτι μεχρι προχθες βραδυ ηταν ολα μια χαρα και καλοταισμενα και δεν εχει ιδεα πως την επομενη μερα βρηκα 15 καναρινια νεκρα..
... Και τις ταϊστρες και τις ποτίστρες άδειες...Δυστυχως η συγκεκριμενη οπως σας ειπα επιμενει οτι τα φροντισε σωστα και οτι μεχρι προχθες βραδυ ηταν ολα μια χαρα και καλοταισμενα και δεν εχει ιδεα πως την επομενη μερα βρηκα 15 καναρινια νεκρα..
Αυτό είναι μετράει τώρα! Τα "χαϊλαντεράκια" σου το ξεπέρασαν!Συνηλθαν ναι, τα 3 φαινονται μια χαρα, η θηλυκια μου η μια ακομα το παλευει..
Ειναι ταλαιπωρημενη πολυ, ολο το πρωι ετρωγε με μανια, επειτα κουρνιασε και κοιμηθηκε... Τωρα ξυπνησε παλι.
Δεν ξανακατεβηκε στον πατο ευτυχως, καθεται κανονικα στην πατηθρα.
Απλα την βλεπω εξαντλημενη..
Φίλε Γιάννο, επειδή σε κόβω "τάλε κουάλε" , μην ανησυχείς! Μια χαρά παρέα θα σε κάνουμε! ( Αν είςαι και "πάνθηρας" Ν. Σμύρνης ακόμα καλύτερα). Όλοι το ίδιο θέλουμε να της κάνουμε της ακατονόμαστης!Τώρα Νίκο, μην αρχίσω να λέω τι θα της έκανα, γιατι δεν θα με ξανακάνετε "παρέα"
Πάντως Ειρήνη αν θελεις, στείλε μου το κινητό της με πμ, και θα στην φτιάξω εγώ. Ή εν θα την ξαναδείς ή θα σε βλέπει και θα τρέμει...
Τι της δίνεις να φάει;Εσεις τι λετε, θα γλιτωσει;
Ειναι δυνατον να επανελθει;
Τι της δίνεις να φάει;
Δεν πίνει νερό μόνη της; Αφού την πιάνεις που την πιάνεις και στρεσάρεται γιατί δεν την δίνεις και κρέμα; Θα πάρει σε λίγες μέρες τα πάνω της και θα τα καταφέρει! Εγώ το πιστεύω!Ωστοσο οταν παω να την πιασω για να της δωσω ηλεκτρολυτες, αντιδρα, πεταει.
Νομίζω almoral plus δίνει Σταύρο μου!
Δεν πίνει νερό μόνη της; Αφού την πιάνεις που την πιάνεις και στρεσάρεται γιατί δεν την δίνεις και κρέμα; Θα πάρει σε λίγες μέρες τα πάνω της και θα τα καταφέρει! Εγώ το πιστεύω!
Νομίζω almoral plus δίνει Σταύρο μου!
Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι,''πήγε και γύρισε'' το πουλάκι! Κι εγώ πιστεύω πως θα τα καταφέρει!...
Τωρα η σταση του σωματος της ειναι φυσιολογικη.
Δεν ειναι ευδιαθετη καθολου βεβαια.
Τρωει συνεχως, διπλα στο μπολακι με την τροφη κοιμαται..
Ωστοσο οταν παω να την πιασω για να της δωσω ηλεκτρολυτες, αντιδρα, πεταει.
Απο το πεταγμα της βεβαια φαινεται οτι εχει χασει τις δυναμεις της η μικρη..
Κοιμαται και αρκετες ωρες μεσα στη μερα..
Νταξει δεν ηταν και λιγο αυτο που περασε, ετοιμοθανατη την βρηκα..
Εσεις τι λετε, θα γλιτωσει;
Ειναι δυνατον να επανελθει;
Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι,''πήγε και γύρισε'' το πουλάκι! Κι εγώ πιστεύω πως θα τα καταφέρει!
Οι κουτσουλιές πως είναι;
Φέρτην σε μένα να την μπουκώνω κάθε μερα 4-5 ml κρέμα να δεις πως θα παχύνει!Δεν νομιζω οτι θα καταφερω να την ταισω κρεμα, δεν ανοιγει το στομα της, ηλεκτρολυτες με το ζορι της δινω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας