Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες Ειρήνη μου, ποιος φαντάζεται κάτι τέτοιο; Αλλά δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν απαξιωθεί τόσο οι ίδιοι στην ζωή τους που δεν έχει μείνει ίχνος συμπόνιας μέσα τους.Τι το θελα και πηγα διακοπες.
Έχεις δίκιο... αν της έτυχε κάτι τραγικό (κάποιος θάνατος ή κάποια αρρώστια θα έπρεπε να ενημερώσει την Ειρήνη να κάνει κάτι γι αυτό.. Απλά πάντα μπαίνω και στη θέση του άλλου γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να έγινε.. Σίγουρα φταίει σίγουρα είναι απαράδεκτη, αλλά δεν μπορεί κάτι θα έγινε και θα εξαφανίστηκε... Τόσο ασυνείδητη;Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για κανέναν άνθρωπο (εν ζωή) που αφήνει εκτεθειμένες τις ψυχές που φροντίζει.
Την καλώ σπίτι μου για καφέ και να έρθει να διαλέξει όσα θέλει! Όταν νιώσει έτοιμη φυσικά.. είμαι σίγουρη πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ... ☹Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Δεν περίμενα κάτι περισσότερο, δυστυχώς από το ''αποτέλεσμα'' οι δικαιολογίες της ήταν αναμενόμενες...... Θα με βγαλει και ηλιθια στο τελος.
Φυσική και αναμενόμενη αντίδραση από ανεύθυνο άτομο...και οτι μαλιστα προχθες βραδυ ηρθε και τα ειδε και ηταν μια χαρα με τροφη και νερο γεματα.
Και αφου τα παρουσιαζει τοσο ωραια και ιδανικα. Γιατι δεν απαντουσε το τηλεφωνο ε;Σημερα καταφερα και βρηκα την κοπελα, η οποια ειχε το θρασος να μου πει οτι ερχοταν καθημερινα και αλλαζε τροφη και νερο και οτι μαλιστα προχθες βραδυ ηρθε και τα ειδε και ηταν μια χαρα με τροφη και νερο γεματα.
Θα με βγαλει και ηλιθια στο τελος.
Και αφου τα παρουσιαζει τοσο ωραια και ιδανικα. Γιατι δεν απαντουσε το τηλεφωνο ε;
Σημερα καταφερα και βρηκα την κοπελα, η οποια ειχε το θρασος να μου πει οτι ερχοταν καθημερινα και αλλαζε τροφη και νερο και οτι μαλιστα προχθες βραδυ ηρθε και τα ειδε και ηταν μια χαρα με τροφη και νερο γεματα.
Σημασία έχει το αποτέλεσμα και δυστυχώς τα καναρινάκια δε θα γυρίσουν πίσω.. και η συγκεκριμένη απερίγραπτη και θρασύτατη γυναίκα δεν πρόκειται να τιμωρηθεί. Τουλάχιστον από εμάς... Απλά ίσως να σου γύρισε τα λεφτά πίσω. Το μόνο που πρέπει να κάνει αν έχει την ελάχιστη αξιοπρέπεια...
Ούτε τα λεφτά θα της γυρίσει, και γλώσσα θα της βγάλει κάποια στιγμή και θα την σχολιάζει και στην γειτονιά από φόβο μην σχολιαστεί αυτή από την Ειρήνη και χάσει μεροκάματα.
Αφήστε την αυτήν τώρα, θα έχει κάνει και σε άλλους πολλά και θα συνεχίσει.
Εγώ πάντως θα ζητούσα τα λεφτά πίσω, και θα επέμενα οσο δεν πάει άλλο. Οχι για τα λεφτά, αλλά γιατί το ζώο, θα πρεπε να πάρει ενα μηνυμα οτι οι κουτοπονηριές δεν περνάνε. Μάλιστα θα της ζητούσα και το κόστος αγοράς των καναρινιων, χρήματα για πτηνίατρο, τα οποία φυσικά δεν θα έπαιρνα, αλλά θα πίεζα για αυτά και θα απειλούσα και με μήνυση. Έτσι, για να καταλάβει οτι οι πολλές έξυπνα εξυπνάδες δεν περνάνε. Και φυσικά θα έκανα τρομερή φασαρία, θα την ξεφώνιζα αν μπορούσα στη γειτονιά και σε κάθε κοινό γνωστό.
Οχι οτι θα έρθουν τα πουλιά πίσω, αλλά κάπου θα πρεπει να τιμωρούνται οι ασυνείδητοι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας