Δημητρη! Εγω μετα απο 3 χρονια καταλαβα οτι η μια καρδερινα ειναι θηλυκια! Χαρη στον ισιδωρο! Αφου κελαηδαει ελεγα! Μηπως σου συμβαινει κι εσενα το ιδιο και δε χρειαζεται να ψαξεις πολυ;
dhmhtrh θα το κανονίσουμε να σου στείλω εγώ σε κάνα μήνα.
Δημητρη! Εγω μετα απο 3 χρονια καταλαβα οτι η μια καρδερινα ειναι θηλυκια! Χαρη στον ισιδωρο! Αφου κελαηδαει ελεγα! Μηπως σου συμβαινει κι εσενα το ιδιο και δε χρειαζεται να ψαξεις πολυ;
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΕΣ ΒΛΕΠΩ.
Εδώ είναι το θέμα της κουβέντας μας παιδιά όπως άλλωστε υπαγορεύει και ο τίτλος του.Καλημερα! Εμενα θα μου μεινει η απορια τελικα!:DΑγριες η' εκτροφης; Θελω να παρω, δεν θα σκεφτω τα λεφτα στην τελικη! Ομως θα ειναι το ιδιο;...Αν επιλεξω να παρω εκτροφης, αφενος γιατι δεν θελω να καταληξω σε παζαρι η' σε λαικη... Και αφετερου γιατι δεν θελω να γινω ο κρικος στην αλυσιδα ολων αυτων που αιχμαλωτιζουν πουλια και τα πουλανε... Πως θα ξερω οτι το πουλι θα ειναι καλο; Οτι θα εχει μεγαλωσει απο καρδερινες και οχι απο παραμανες καναρες; Οτι θα εχει τα καταλληλα ακουσματα; Και τι γινεται με τα δακτυλιδια;
Εάν λοιπόν εγώ θέλω να είμαι εντάξει με την οικολογική μου συνείδηση και έχω συμβιβαστεί με την ιδέα του να δώσω το μισό βασικό μισθό του ανειδίκευτου εργάτη για να πάρω ένα ζευγάρι πουλιά, δεν με καίει και πολύ εάν αυτά τα γέννησαν καρδερίνες εκτροφής, φορούν δαχτυλίδι αλλά έχουν μεγαλώσει με κανάρες. Αυτό που με καίει είναι μήπως γίνω κρίκος μιας άλλης αλυσίδας ενός συστήματος, που αιχμαλωτίζει έτοιμους νεοσσούς από φωλιές στη φύση και κάνοντας μια επένδυση 0,3€ όση δηλαδή η αξία του δακτυλιδιού αποφέρει κέρδος που δεν αφήνουν ούτε τα ναρκωτικά.και αφετερου γιατι δεν θελω να γινω ο κρικος στην αλυσιδα ολων αυτων που αιχμαλωτιζουν πουλια και τα πουλανε... Πως θα ξερω οτι το πουλι θα ειναι καλο; Οτι θα εχει μεγαλωσει απο καρδερινες και οχι απο παραμανες καναρες;
===============================================================παιδια, καλησπερα! μπορει καποιος να μου πει για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ οι τιμες των καρδερινων εκτροφης ειναι τοσο ακριβες; Ειναι η σπανιοτητα των πουλιων,το κοστος εκτροφης η μηπως προκειται για καθαρη εκμεταλλευση εκ μερους των εκτροφεων;
εγω παντως πιστευω οτι ειναι εξωφρενικα υψηλο το ποσο! Κ προσωπικα δεν θα το διαθεσω!
2.5mm είναι.sorry φιλε nakis αλλα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι στις καρδερινες το δακτυλιδι πρεπει να ειναι 2.5mm.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας