Αναπαραγωγή Γονεις τρωνε τις κουτσουλιες των νεοσσων

E, ναί, έτσι είναι. Αλλά εντάξει, αν όχι σε καθημερινή βάση έστω 2-3 φορές την εβδομάδα.
 
Καλημέρα σε όλους.
Εβρασα αυγουλάκι αλλά δέν το τρώνε ☹
Μέχρι πόσες ώρες μπορώ να το αφήσω στη θήκη του; Ξέρει κανένας;
 
δεν υπάρχει θέμα. αλλά εντάξει, μετά από κανά 5ωρο αρχίζει και μυρίζει άσχημα..
όμως μπορείς να το αφήσεις και μία ολόκληρη μέρα, δεν υπάρχει θέμα. Αλλά εντάξει, από κεί και πέρα αρχίζει μυρίζει και χαλάει, αυτό βέβαια δε σημαίνει ντέ και καλά ότι θα πάθουν και κάτι τα μικρά, ή οι γονείς. Αλλά καλό είναι...
 
Σε αυτην την περιοδο που ο καιρος ειναι σχετικα πιο κρυος,το αυγο μπορει να διατηρηθει περισσοτερο σε σχεση με αλλες εποχες(ανοιξη, καλοκαιρι, εσωτερικος-εξωτερικος χωρος).
Δοκιμασε να το λιωσεις, να το κανεις μικρα κοματακια και βαλε και λιγο νιζερ(ξετρελενονται με αυτο) για να τους τραβηξεις το ενδιαφερον.
 
Το βρήκα, είναι εκείνος ο μακρόστενος σπόρος... Δέν έχω όμως τέτοιο, θα δοκιμάσω να το αναμείξω με κάτι άλλο, πχ. μήλο.. Μπας και τα ξεγελάσω :D
 
μπορείς επίσης να βάλεις μέσα τριμμένη φρυγανιά, ενώ κάποιοι άλλοι, βάζουν ακόμα και ζάχαρη(ζάχαρη δηλαδή, φρυγανιά και το αλλεσμένο αυγό- όλο αυτό ένα μίγμα).
 
Λοιπόν δοκίμασα το μείγμα μήλο+αυγό και ο συνδυασμός πέτυχε απόλυτα :D
Σκέφτομαι πως αν είχα ένα απλό blender και τα έκοβε καλύτερα, τότε θα ήταν το τέλειο... Πάντως όπως και να'χει με τη μυρωδιά του κομμένου μήλου τρώνε και το αυγουλάκι τους
 
όποια άλλη απορία έχεις να τη θέτεις στο συγκεκριμένο θέμα που έχεις ανοίξει. Εγώ θα επισκέπτομαι συχνά αυτό το θέμα για να δώ άν έχεις κάτι να ρωτήσεις.

Το αρχικό thread έλεγε '' Γονείς τρώνε τις κουτσουλιές των νεοσσων'' έχετε φτάσει να μιλάτε πλέον για αυγοτροφές, σε λίγο θα ρωτάμε και για παπαγάλους στο συγκεκριμένο thread?

Παρακαλώ να μείνετε στο αρχικό θέμα, για τυχόν νεες απορίες ανοίξτε νεο thread που μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας. Αυτό ειναι και το τελευταίο off topic μύνημα...
 
Aπλά αν έπρεπε να φτιάχνουμε νέο topic, θα έπρεπε να ανοίξουμε άλλα 3 μέχρι τώρα...
 
Ωραια! Μάλιστα! Ό,τι πείτε!

λοιπόν, αλέξανδρε, θα δημιουργήσω ένΑ ΝΈΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΈΕΙ νεοσοί και αναπαραγωγή.
 
μπορείς επίσης να βάλεις μέσα τριμμένη φρυγανιά, ενώ κάποιοι άλλοι, βάζουν ακόμα και ζάχαρη(ζάχαρη δηλαδή, φρυγανιά και το αλλεσμένο αυγό- όλο αυτό ένα μίγμα).
Η ζάχαρη είναι από τα κύρια συστατικά των παλαιότερα λεγομένων βιταμινών, τα οποία πρέπει να αποφεύγουμε να τα χορηγούμε στα πουλιά μας.
Δηλαδή των κόκκινων, κίτρινων & πράσινων μιγμάτων
(αγνώστου προελεύσεως)
που εκτός την ανυπαρξία θρεπτικών συστατικών,
εμπεριέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης για να είναι πιο εύγευστα.
 
Back
Top