Ειχα στειλει δειγμα φτερων (ειχα λαβει ολα τα απαραιτητα μετρα. Καλο πλυσιμο χεριων γαντια για καθε πουλι ξεχωριστα (ειχα στειλει για 5 παπαγαλακια) )οταν βγηκαν τα αποτεσματα θεωριτικα ειχα 3 θυλικα και 2 αρσενικα αλλα το αποτελεσμα ηταν λαθος. Οχι οτι με χαλασε για νομιζα οτι στο κλουβι ειχα 2 θυλικα και μου βγηκε ζευγαρι και μαλιστα πηρα και 4 πουλακια αλλα δεν ξερω οντως αν ειναι σωστα και τα αλλα. Ανεβαζω και το αρχειακι με τα αποτελεσματα. Το θυλικο που βγηκε αρσενικο ειναι η Ζετα το τελευταιο στην σειρα!Σίγουρα, το ποσοστό λάθους συνυπάρχει σε κάθε τεστ.
Για πες μας για το περιστατικό. Πως σιγουρευτήκατε ότι πρόκειται περί αρσενικού;
αφου καθε φτερο ηταν σε ξεχωριστή σελίδα!Μπορεί και να μπέρδεψαν τα φτερά επειδή ήταν πολλά :)
Είναι περίεργες μεταλλάξεις; Δεν μπορείς να καταλάβεις με το μάτι;τωρα δλδ πρεπει να ξανακανω τεστ ξανα για να σιγουρευτω;
ειμαι άπειρος. Αν ανεβασω φωτογραφια θα βγαλεις ακρη;Είναι περίεργες μεταλλάξεις; Δεν μπορείς να καταλάβεις με το μάτι;
Ανέβασε εσύ, δεν θα στηριχτείς σ' εμένα φυσικά, θα περιμένουμε γνώμες και άλλων ατόμων.Αν ανεβασω φωτογραφια θα βγαλεις ακρη;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας