Φροντίδα Διαμονή, καθημερινότητα και συμπεριφορές

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panos78
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα Πάνο! Μα πράγματι, όπως τα λες είναι! Μην σου πω ότι είναι και πιο χαδιάρης από γάτα! :D

Συγχαρητήρια για τόσο όμορφο και συναισθηματικό αποτέλεσμα που έχεις καταφέρει! Καλή σας συνέχεια!👍
 
Η αλήθεια είναι ότι έχω νιώσει μεγάλη ικανοποίηση! Προσπαθώ να ανεβάσω και 1 βιντεάκι

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ομορφούλης, χαδιάρης κι εξυπνούλης!
Άφηνε τον ν'ασχοληθεί με τη σκαλίτσα, δηλ εννοώ... Αφού κατάλαβε πως να βγάζει το σχοινί από τη θέση του, αστον να βγάλει και την άλλη πλευρά... Να πέσει η σκάλα και να ενθουσιαστεί δηλ γιατί κάτι κατάφερε. "Ακονίζει" το μυαλό του με όλη αυτή την διαδικασία και αισθάνεται ικανοποίηση με το αποτέλεσμα. Καταλαβαίνω πως έβαλες τη σκάλα για να την ανεβαίνει-κατεβαίνει, αλλά αυτός είναι έξυπνος, θέλει να παίξει μαζί της και "αλλιώς". Ενθάρρυνε τον, επιβράβευσέ τον, θα το απολαύσει:D
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό του κάνω κάθε φορά που τη βγάζει! Την επανατοποθετώ και πάλι τα ίδια! Και γενικότερα ό,τι του δειξω καινούριο ασχολείται! Ειμαι πολύ χαρούμενος δεν σας κρύβω και ήταν κ μεγάλο στοίχημα για μένα να το καταφέρω όλο αυτό, εχοντας περάσει πολλές ωρες κάνοντας υπομονή και μεθοδευμένα προσπαθώντας μπήκα κ γω σε άλλες διαδικασίες! Μαθαίνουμε από τα ζωάκια!
 
προσπαθώντας μπήκα κ γω σε άλλες διαδικασίες! Μαθαίνουμε από τα ζωάκια!
Αυτή είναι η πραγματικότητα! Αν είμαστε συνειδητοί και υπεύθυνοι, μαθαίνουμε από αυτά (και κατά προέκταση γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, κατά τη γνώμη μου).[/QUOTE]
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα σε όλους! Την Πέμπτη ήρθαμε 3ήμερο σε ένα εξοχικό φίλων. Είναι πρώτη φορά που ταξίδεψε ο παπαγάλος και είχα λιγο άγχος! Αρχικά τύλιξα το κλουβί με το πανί που τον σκεπάζω τα βράδια και άφησα όλη την οροφή ανοιχτή. Πίσω στην πλάτη του κλουβιού έχει μόνιμο το λευκό πανί,θεωρώ ότι ειναι σημαντικότατο αυτο(Sissy σε είχα συμβουλέψει και στο παρελθόν γιαυτό:D)Όλα καλά στο ταξίδι και μου έχει κάνει εντύπωση πόσο κοινωνικός και άνετος σε καινούριο χώρο είναι αν αναλογιστώ το πόσο ακοινώνητος είναι στο σπίτι όταν έχω κόσμο. Μετάλλαξη! Και πραγματικά το χαίρομαι γιατί συμμετέχει σε όλο αυτό και το μοιράζεται με όλη τη παρέα!
 
Η πτερόρροια κρατάει ένα με δύο μήνες συνήθως. Βέβαια όλο το χρόνο θα βρίσκεις κάποια πουπουλάκια από δω και από κει ( παντού μέσα στο σπίτι)
Τώρα αν ρωτάς γι'αυτά τα λευκά καρφάκια που έχει στο κεφάλι του διάβασε αυτό το θέμα.
 
Ευχαριστω! Τα φτερά της πτήσης που ήταν κομμένα δεν θα έπρεπε ολα να έχουν αντικατασταθεί;
Βρήκες κάτω φτερά;
Γιατί και τα δικά μου έχουν πτερόρροια πολύ καιρό και τώρα είδα τα φτερά της ουράς.
Σιγά σιγά θα βγάλει και τα φτεράκια πτήσης του :)
Ίσως φταίει ο καιρός; Ποιός ξέρει... κι εμένα πάντως 2 μήνες σίγουρα έχουν πτερόρροια κι εκεί που νόμιζα ότι πέρασε είδα τώρα να αλλάζουν τα μεγάλα φτερά :)
 
Η πρωτη πτερορροια που περνανε ειναι μικρη και ριχνουν μικρα πουπουλακια! Τη κανονικη τους τη περνανες γυρω στους 8 μηνες! Μεγαλο ρολο σε ολη την εξελιξη παιζει και ο καιρος, που εχει μπερδεψει κ μας και αυτα!
 
Back
Top