Φροντίδα Διαμονή, καθημερινότητα και συμπεριφορές

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panos78
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα και σε όλους! Αρχισε η πτερόρροια κάποιες μέρες τωρα! Περιπου μια βδομάδα! Ως προς την εκπαίδευση τα πάμε πολύ καλά! Να ρωτήσω κάτι! Διαβασα κάπου ότι η γλιστρίδα, το κοινό ζιζάνιο που φύεται ακόμα και στις γλάστρες μας, ειναι εξαιρετική και για τους παπαγάλους μάλιστα αναφέρει ότι καθημερινά μπορεί να τους την παρέχουμε! Μην με ρωτήσετε που το διάβασα δεν θυμάμαι :D👎! Πάντως για την διατροφή τη δική μας να ξέρετε ότι ειναι εξαιρετική πηγή θρεπτικών και μάλιστα συναγωνίζεται και το σολομό σε ω3! Εχω αρκετή παραγωγή σε γλάστρες μου γιατί την καταναλώνω όλο το καλοκαίρι! Να του δίνω;δεν εχει χημικά γιατί ακόμα και στα καλλωπιστικά φυτά μου βάζω οργανικά βιολογικά λιπάσματα!
 
Θα του δώσω το μόνο που έτρωγε με βουλιμία ήταν ο ζοχός! Τωρα δεν εχει πια το μποστάνι μου:D οτιδήποτε άλλο απλώς το κομματιάζει μάλλον παίζει!

Και σε λιγο καιρό με την αλλαγή των φτερών θα πετάμε κιόλας!👍 γιατί έξω βγαίνει και κάθεται στο κλουβί αλλά δεν απομακρύνομαι γιατί θέλει να έρθει προς τα μένα και θα σκάσει κάτω ο κακομοίρης σαν το καρπούζι!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλησπέρα σε όλους μετά από καιρό απουσίας! Να σας ενημερώσω με φωτογραφίες πρωτίστως για την πρόοδο του μικρού...
IMG_6249.webp IMG_6249.webp IMG_6227.webp IMG_6228.webp IMG_6230.webp
 

Συνημμένα

  • IMG_6240.webp
    IMG_6240.webp
    53,9 KB · Προβολές: 9
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα μπλέξει κ γω με διαβάσματα! Ωστοσο κάθε μέρα 17:30 με 18:30 εχει εκπαίδευση κ βόλτα εκτός κλουβιού! Σε λιγο καιρο ολοκληρώνεται και η αλλαγή του πετρώματος του! Η αληθεια ειναι πως με την έναρξη της άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά! Εγινε πολύ δύστροπος κ επιθετικός! Δεν καθόταν καθόλου στο χέρι μου μάλλον με το ζόρι κ κατέβαλα πολύ προσπάθεια κ μεγάλη υπομονή για να τον επαναφέρω! Αλλα νομίζω είμαστε σε πολύ καλο δρόμο! Το σίγουρο ειναι ότι δεν ξέρει να πετάει γιατί ποτέ του δεν είχε πετάξει! Δεν ορίζει την πτήση του! Θα το μάθουμε κ αυτό! Τωρα ειναι 6.5 μηνών!
 
Πολύ ωραία! Προσπάθησε με τα νύχια σου να ανοίγεις τα καρφάκια απο τα νέα φτερά, αυτό το κάνει το ταίρι τους κανονικά δηλαδή εσύ στην προκειμένη περίπτωση. Θα του αρέσει. :)
 
Back
Top