Αυτό είναι σίγουρο! Η υπομονή είναι αρετή και ο επιμένων νικά! Όλα καλά θα πάνε!Ευχαριστώ! Ελπίζω ότι θα φθάσουμε σε καλύτερο επίπεδο επαφής και συνεννόησης :)
Φυσικά και θα φτασετε. Η ευφυία τους είναι κάποιες φορές τρομακτική. Εμένα πλέον με έχει "εκπαιδεύσει" ο δικός μου και ξέρω ανα πασα στιγμή τι θέλει να κάνουμε ή τι θέλει να του δώσω. Μου το δείχνει τόσο ξεκάθαρα που δεν τιθεται θέμα παρεξήγησης. Οπως λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου (και όχι πάντα αστείου) πρέπει να είναι εξυπνότερος απο μένα.Ευχαριστώ! Ελπίζω ότι θα φθάσουμε σε καλύτερο επίπεδο επαφής και συνεννόησης :)
Μια σχετική συζήτηση για να πει όποιος θέλει την άποψη του αν δεν το έχει κάνει ήδη. Κόψιμο φτερών πτήσης παπαγάλων: Υπέρ ή Κατά;ειμαι κατά του κοψίματος των φτερών η αλήθεια και σήμερα όπως καταλαβαίνετε ενισχύθηκε περισσότερο η άποψη μου! Ειναι κατακρεουργημένο το πουλί! Δεν ειναι κομμένο έτσι ώστε να μην πέσει κάτω με φόρα! Μην χτυπήσει κιόλας! Δεν μπορώ να κάνω κατι η αληθεια ώσπου να αλλάξει το πέτρωμα του!
Εάν ήταν κομμένα σωστά το πουλάκι θα πέταγε και θα προσγειωνόταν κανονικότατα!... Ειμαι κατά του κοψίματος των φτερών η αλήθεια και σήμερα όπως καταλαβαίνετε ενισχύθηκε περισσότερο η άποψη μου!ειναι κατακρεουργημένο το πουλί!δεν ειναι κομμένο έτσι ώστε να μην πέσει κάτω με φόρα! Μην χτυπήσει κιόλας! Δεν μπορώ να κάνω κατι η αληθεια ώσπου να αλλάξει το πέτρωμα του!
Εγώ πχ είμαι υπέρ του σωστού κοψίματος για μια δυο φορές στην αρχή... Που να γνωρίζεις όμως πως ο άλλος δεν ξέρει την τύφλα του!. Επρεπε θεωρώ να είχα ερωτηθεί γιαυτο πάντως πριν αγοραστεί το πουλί!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας