βρε παιδια.. Εμενα χθες ο πιπικος αρπαξε χθες απο το πιατο μου ενα γαυρο και
του αλαξε τα φωτα.. Ξερει κανεις αν τα ψαρια απαγορευονται;
Τελικά το τι λιχούδηδες είναι δε λέγεται... Μόλις δει να παίρνω πιάτο με φαγητό, έρχεται στον ώμο μου και το βλέμα της είναι καρφωμένο στο πιάτο μέχρι να τελειώσω το φαι μου :D
Οκ αύριο θα βράσω και γω καοτόπουλο στην Κούκυ μου να δω αντιδράσεις. Αν και αυτή αν της αρέσει κάτι έρχεται και τρώει απο το πιάτο μου :D
εγω εξακολουθω να πιστευω πως η καλιτερη διατροφη ειναι αυτο που λεμε
υγειινη διατροφη για τους ανθρωπους... Και λιγα ηλιοσπορακια δε βλαπτουν..
οχι καθε μερα ομως... Καλο κολπο ειναι οταν τρως για μεσημερι να τρως διπλα του
ενα απο τα χαρακτηριστικα των ζακο ειναι η περιεργεια, απ αυτο που τρως
προσπαθησε να του δινεις λιγο.. Οσο για τα παλετς.. Εγω για τρεις μερες του εβαζα μονο παλετς και νερο.. Οταν πια τον εκοψε λορδα αρχισε να τα τρωει.. Τωρα πια του εχω
απ ολα μεσα.. Μηλα.. Παλετς..σπορακια.. Την καινουργιοα του αγαπη καλαμποκι αψητο.. Και οτι τσιμπολογαει απο το φαγητο μου το μεσημερι...
αυτα
Στο μίγμα που του προσφέρεις, προσθέτεις κροκέτες, σβώλους, πέλλετς (σχηματοποιημένη τροφή), που βρίσκεις στα Petshops ή παραγγέλνεις και σου φέρνουν συγκεκριμένη. Για σωστή διατροφή δες το youtube!Αυτα τα πελλετσ που τα βρισκουμε ρε παιδια. Εγω του δινω φρουτα καθημερινα αλλα και την πρεστιζ μαζι με την εξτρα βιταλ και ασπρα σπορια. Μηπως πρεπει να παρω πελλετς
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας