Κόκκινο Εύα μου, γεννημένη 22 Οκτώβρη του 2017, άρα είμαστε 1,5 (κόβουμε κάτι σαν σωστά κοριτσάκια)@ErnestoTheParrotlet το δαχτυλίδι της κόκκινο είναι; Πόσο είναι η μικρή;
Στην πρώτη φώτο με τρέλανε το βλέμμα της
Φίλα την πολλές φορές από μένα
Όποτε τρομάζει η Ταμού μας από κάτι είτε την κυνηγάει αυτός ο ανοικονόμητος αντράκος μας γιατί με κάτι έχει τα νεύρα του τρέχει να βρει την αγκαλια της Νόρας.Τι γλυκές φωτογραφίες
Κόκκινο Εύα μου, γεννημένη 22 Οκτώβρη του 2017, άρα είμαστε 1,5 (κόβουμε κάτι σαν σωστά κοριτσάκια)
Θα της δώσω πολλά φιλιά της δεινοσαυρίτσας μου.
Δεν έκανε κίνηση να πάρει πίσω τη σακούλα του; Μόνο τσιριζε;Eχθές η ζουζούνα απασχολήθηκε κλέβοντας τη σακούλα "poly-bag" του Ερνέστο (έγκλημα που στη χώρα της Ερνεστίας τιμωρείται με ισόβια δεσμά) και ο μικρός τσίριζε ολούθε (με την κλέφτρα να τον ακολουθεί κατά πόδας) ψάχνοντας το "πολύτιμό του". Η Ταμού αντί απαντήσεως στις τσιρίδες του Ερνέστο πήγαινε μπροστά του και έσκυβε το κεφάλι να την...χτενίσει. Πονήρω η νεαρή.
Είναι απίστευτα αστείες αλλά και γλυκές οι στιγμές, παρ' όλο που δεν έχουν "δεθεί" ακόμα και ίσως να μη δεθούν ποτέ. Παρ' όλα αυτά απολαμβάνουμε την παρέα τους όπως θέλω να ελπίζω ότι απολαμβάνουν κι αυτά τη δική μας.
Toυ την έκρυψε πίσω από ένα μαξιλάρι το άτιμο θηλυκόΔεν έκανε κίνηση να πάρει πίσω τη σακούλα του; Μόνο τσιριζε;
Πάντως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους κάνουν ό,τι θέλουν! Ο δικός μου τη φοβάται και λίγοToυ την έκρυψε πίσω από ένα μαξιλάρι το άτιμο θηλυκό
Σε μας συμβαίνει το αντίθετο αλλά του σκαρώνει κάτι κασκαρίκες η μικρή που τον κάνει κουδούνιΠάντως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους κάνουν ό,τι θέλουν! Ο δικός μου τη φοβάται και λίγο
Τι μπορεί να του κάνει πια τόσο γλυκό κορίτσι;Σε μας συμβαίνει το αντίθετο αλλά του σκαρώνει κάτι κασκαρίκες η μικρή που τον κάνει κουδούνι
Ενα σωρό γλυκές πλάκες για να ασχοληθεί μαζί της και όχι με σακούλες και παιγνίδιαΤι μπορεί να του κάνει πια τόσο γλυκό κορίτσι;
Άρα δεν κάνει κάτι κακό η γλυκούλα. Θα έπρεπε να χαίρεται ο γεροπαραξενοςΕνα σωρό γλυκές πλάκες για να ασχοληθεί μαζί της και όχι με σακούλες και παιγνίδια
Αμ το ξέρουμε, αλλά βρήκες τη σωστή λέξη. ΓεροπαράξενοςΆρα δεν κάνει κάτι κακό η γλυκούλα. Θα έπρεπε να χαίρεται ο γεροπαραξενος
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας