:)Εγώ αμφιβάλλω Διονύση... Πιο παράξενα πουλιά δεν έχω ξανασυναντήσει!Οχι απαραίτητα αλλά η τσαχπίνα έχει τον τρόπο της. Ξεκουράζονται στο κλουβί του, τρώνε απ' το. Φαγητό του, πίνουν απ' το νερό του, κάνουν μπανάκι στη μπανιέρα του
Θα τον ρίξει τον γεροξούρα, είμαι σίγουρος
Α, ναι Σισσυ ξεχνάω καμια φορά πόσο τζαναμπέτικα είναι τα διαβολάκια :)Πανέμορφο κοριτσάκι!
:)Εγώ αμφιβάλλω Διονύση... Πιο παράξενα πουλιά δεν έχω ξανασυναντήσει!
! Ας περιμένουμε όμως και θα δούμε
Ο δικός μου, που είναι το πιο βολικό πουλάκι του κόσμου, είναι η εξαίρεση ή απλά είναι μικρός ακόμη και αργότερα θα ξεδιπλώσει όλα τα ταλέντα του; Με τρομάζετεΑ, ναι Σισσυ ξεχνάω καμια φορά πόσο τζαναμπέτικα είναι τα διαβολάκια :)
Μικρουλης ειναι ακομα ο δικός σου είναι αλήθεια :)Ο δικός μου, που είναι το πιο βολικό πουλάκι του κόσμου, είναι η εξαίρεση ή απλά είναι μικρός ακόμη και αργότερα θα ξεδιπλώσει όλα τα ταλέντα του; Με τρομάζετε
Είναι μικρός ακόμα, μετά τα δυο+μισό, το ξανασυζητάμε το θέμα!:DΟ δικός μου, που είναι το πιο βολικό πουλάκι του κόσμου,* είναι η εξαίρεση ή απλά είναι μικρός ακόμη και αργότερα θα ξεδιπλώσει όλα τα ταλέντα του; Με τρομάζετε
Όλα (τουλάχιστον) τα parrotlets (μοντέλα ή μη) παρακαλούνται να δηλώσουν όπως και ν΄αποδείξουν με φωτογραφίες το βάρους τους! . Για πολλά ψωμιά διαβάζω! Να προσέχεις τη σιλουέτα σου Ταμού️️️Εχω μεγαλώσει κι εχω γίνει ένα φαγανό φωτομοντέλο. (σύντομα θα ακολουθήσουν και φωτο)
Είμαι ζιζάνιο και χώνομαι όπου δω κόσμο, πουλί, πράγματα και φυσικά κουλούρια για να δω τι γίνεται. Τρώω 2 φρατζόλες ψωμί στην καθησιά μου και παίζω όλη τη μέρα ξεκουφαίνοντας τον κόσμο. Περνάω ωραία και μου φαίνεται.
[automerge]1558090238[/automerge]
Τέτοιο κορίτσι γίνεσαι όταν τρως όλο σου το φαγητό
Αστα Σισσυ μου την κυνηγαμε να φεύγει μακρια απ' την ψωμιέρα, προσπαθεί να ανοίξει συρτάρια, σακούλες, ψωμί και κουλούρι της τα κρύβουμε μη γίνει κανα δίκιλοΌλα (τουλάχιστον) τα parrotlets (μοντέλα ή μη) παρακαλούνται να δηλώσουν όπως και ν΄αποδείξουν με φωτογραφίες το βάρους τους! . Για πολλά ψωμιά διαβάζω! Να προσέχεις τη σιλουέτα σου Ταμού️️️
Τι βάρος έχουν οι παπαγάλοι σας;
Γελάω φωναχτά ακόμα και μετα απο ώραΒρε αυτή κοντεύει να γίνει περιστέρι. Πετάει καθόλου;
Σιγά μη βάλω το χέρι μου εκεί μέσα! ΕΊΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ; Όλοκρηρη τη φωλιά θα σηκωσω!
Το.. Ένστικτο του μπαμπά Διονύση; ή είδες κάτι που σε προδιαθέτει να σκεφτείς γι΄αυγά;. Γιατί μόλις κατάλαβα ότι μεγαλώνεις και σύντομα θα μας πετάξεις κανένα αυγουλάκι στη μάπα.
Οχι κάτι συγκεκριμένο αλλά τη βλέπω πως "μεγαλώνει". Σοβαρεύει, προσεγγίζει διαφορετικά και πιο ήρεμα τον μουρλό και ο μουρλός μου της δίνει περισσότερα "θάρρητα".Το.. Ένστικτο του μπαμπά Διονύση; ή είδες κάτι που σε προδιαθέτει να σκεφτείς γι΄αυγά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας