...Μου φαινεται θα το βαλω μεσα στον Ιγκορ και μαζι και τους δυο στον φουρνο :D
Κάνε κανένα μπισκοτάκι και βάλτα μέσα στη ζύμη... Ο δικός μου τα τσακίζει αυτά που του έχω κάνει...
μπισκότο εύκολο
μπισκότο
...Μου φαινεται θα το βαλω μεσα στον Ιγκορ και μαζι και τους δυο στον φουρνο :D
Μωρέ είναι τόσο καλό και ήσυχο που θέλω να του το ανταποδίδω... :D του αξίζει!Γιώργο βλέπω γαστρονομικές υπερπαραγωγές κάθε φορά στα γεύματα του μικρού! Εύγε! Μπράβο σου! Έχεις σκεφτεί να κάνεις στροφή στην καριέρα σου ως σεφ;
Σωστός! Έτσι πάει με τα ζώα μας!Μωρέ είναι τόσο καλό και ήσυχο που θέλω να του το ανταποδίδω... :D του αξίζει!
Κάποτε συστηνόμουν Άκης.. Χωρίς πλάκα!θα γίνεις ο Πετρετζίκης του φόρουμ :D
! Ορίστε! Όνομα και πράμα που λέμε! Λες και το ήξερες!Κάποτε συστηνόμουν Άκης.. Χωρίς πλάκα!
Μετά τα πράσινα ήρθε η σειρά των χρωματιστών.. Σε λίγο θα τον γράψω σε ομάδα απεξάρτησης απ΄ το καρότο..φαταουλας εχει γινει!
Αν δεν είχε και xiaomi: τέλεια κινητά με χαλια κάμερες :)Απο τις φωτο που τραβαει ο μανατζερ
! Πρωτοτυπήσατε!Νέο είδος!
Χωρίς πορτοκολαλί μάγουλα, αλλά με πορτοκαλί ράμφος...
Τι όμορφος που είναι! Ωραία κοντινή φωτογραφία! Και έχουν πλάκα όταν τα ράμφη τους είναι σαν να έχουν κραγιόν από τα τρόφιμα που κατανάλωσαν!
Έχω τα παλιά και συγκρίνω :)Θα μας τρελάνεις εσύ! Μετράς και το μήκος τους;
Απίστευτος είσαι!Έχω τα παλιά και συγκρίνω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας