Όπως το λες... "αγοράκι" :DΌχι βρεεε και τα αγοράκια είναι χαδιάρικα :)
Όπως το λες... "αγοράκι" :DΌχι βρεεε και τα αγοράκια είναι χαδιάρικα :)
Που το κατάλαβες ότι είναι ραβδωτά; Μέσα στο καλαμάκι είναι... Εκεί που έχει σπάσει λίγο;Έτσι παει, αλλά μου κάνει εντύπωση που βλέπω οτι βγαίνουν πάλι «ραβδωτα» τα φτερά.
Μάλλον θα γίνει Σπυριδουλα αν ισχύει αυτό
Έτσι παει, αλλά μου κάνει εντύπωση που βλέπω οτι βγαίνουν πάλι «ραβδωτα» τα φτερά.
Μάλλον θα γίνει Σπυριδουλα αν ισχύει αυτό
Θα την αγαπούσα το ίδιο και ως Σπυριδούλα, απλά θα ακολουθούσε νέος γύρος τρέλας (δικής μου εννοείται), άμα έκανε κανά αυγό... :) Γλύτωσε ο @zack27 (προς το παρόν..)έχετε δίκιο
Έβλεπα και την βάση που είναι από το προηγούμενα φτερακια και με μπέρδεψε.
Θα την αγαπούσα το ίδιο και ως Σπυριδούλα, απλά θα ακολουθούσε νέος γύρος τρέλας (δικής μου εννοείται), άμα έκανε κανά αυγό... :) Γλύτωσε ο @zack27 (προς το παρόν..)
.. Λες; :) όχι μωρέ...2 μέρες ταΜου το θυμησε ο Σπυρακος
Έχεις δίκιο! Ακόμη και με φραντζακι είναι υπέροχοςΕίναι πραγματικά ένας κούκλος! ️️️️
Λες να γίνει μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό το λοφίο του;
Ε μ' αυτά που τρώει όλη μέρα... Το καλό που του θέλω :)Α θα γινει υπεροχο και μεγαλο το τσουλουφι του Σπυρετου!
Και καλό παιδί... 6 μέρες σε ξένο σπίτι τα Χριστούγεννα, δεν αναστάτωσε καθόλουΕίναι πραγματικά ένας κούκλος! ️️️️
...με φραντζακι
Το βάζεις στην αυγοτροφή;Ο Ιγκορ δυστυχως ουτε να το μυρισει δεν θελει το Herb mix...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας