Ανανεωμένο τον βλέπω!:D
Πάντως ή είχα υπερεκτιμήσει την πτερόρροια ή ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τα καλά...Κούκλος!
Ανανεωμένο τον βλέπω!:D
Πάντως ή είχα υπερεκτιμήσει την πτερόρροια ή ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τα καλά...Κούκλος!
Και εμένα μου φαίνεται ότι έχει ακόμα φτερά να αλλάξει. Το καφέ στην ράχη του δεν πρέπει να μετατραπεί σε γκρι;Πάντως ή είχα υπερεκτιμήσει την πτερόρροια ή ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τα καλά...
Φαντάζομαι πως ναι... Το πάει πολύ σταδιακά...Το καφέ στην ράχη του δεν πρέπει να μετατραπεί σε γκρι;
Εντάξει, δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Ο κάθε οργανισμός ποικίλλει και ανταπεξέρχεται διαφορετικά στην κάθε χρονική φάση του.Φαντάζομαι πως ναι... Το πάει πολύ σταδιακά...
Κι εμείς μια από τα ίδια Γιώργο. 1.5 μήνας πέρασε και ακόμη δεν τελείωσεΦαντάζομαι πως ναι... Το πάει πολύ σταδιακά...
Καμία ανησυχία (πλέον):)Εντάξει, δεν χρειάζεται να ανησυχείς!
Τέλειος... Να σου ζήσει κ να περνάτε
υπέροχα!
Να στε καλά :)Εύχομαι να τον χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια και κάθε μέρα να τον βρίσκεις και πιο κούκλο!
Πάμε με το πάσο μας :)1.5 μήνας πέρασε και ακόμη δεν τελείωσε
Καθάριζε τα πούπουλα.. Θα μας τρελάνει...Ο Σπυράκος τι κάνει; Ψάχνει κανένα σπορακι ή είδε εσένα που χλωμιασες και έσκυψε να κλάψει κι αυτός τα χαμένα πουπουλακια;
Και λιγα είναι. Ο δικός μου τα αφήνει μέσα στην μπανιέρα.Καθάριζε τα πούπουλα.. Θα μας τρελάνει...
Άρα το "γεμίζει το σπίτι πούπουλα" ισχύει ε;
Έγραφα στον υπολογιστή καθισμένος με κλιση προς τα πίσω και καθόταν πάνω στο φούτερ στο ύψος του στήθους και έπαιζε υποτίθεται με κάτι ξυλάκια... Σκύβω να του δώσω ένα φιλάκι και τα βλέπω όλα αυτά μαζεμένα.Προφανώς τίναξε τα φτερακια του γι αυτό και τα είδες μαζεμένα.
Αύριο θα τον μπανιαρίσω και γω :)Ο δικός μου τα αφήνει μέσα στην μπανιέρα.
Μετά καθαρίζεται και γίνεται κάπως έτσι :)! Έχουν πλάκα όταν είναι βρεγμένα από το μπάνιο! Το ευχαριστήθηκε σήμερα! Πλυμμένος και καθαρός!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας