Πω πω μασα ο Σπυρακος! Ειδα κινεζικο και ζηλεψα :)
Και γω τα λατρεύω :)Ειδα κινεζικο και ζηλεψα :)
Νουντλς ρυζιού (συστατικά: ρύζι, καλαμποκάλευρο, νερο)...ἐβρασα νερό (έβαλα και βότανα για έξτρα γεύση και δύναμη) και τα άφησα να μουλιάσουν μερικά λεπτά... Τα τσακίζει :)Τι μακαρόνια του έδωσες και πως τα έκανες;
!meh νόμιζα ότι ήταν μακαρόνια και θέλησα να φτιάξω κι εγώ αλλά αφού είναι νουντλς σιγά να μην βρω εδώ.Και γω τα λατρεύω :)
Νουντλς ρυζιού (συστατικά: ρύζι, καλαμποκάλευρο, νερο)...ἐβρασα νερό (έβαλα και βότανα για έξτρα γεύση και δύναμη) και τα άφησα να μουλιάσουν μερικά λεπτά... Τα τσακίζει :)
Βάζεις και λίγα λαχανικά και λίγα σποράκια και έτοιμο το κινέζικο :)
Είχα τύψεις για την Πέμπτη που έμεινε όλη μέρα μόνος του..Ούτε σε πεντάστερο να έμενε!
Τώρα τον αποζημίωσες και με το παραπάνω! Δεν έχει παράπονο!Είχα τύψεις για την Πέμπτη που έμεινε όλη μέρα μόνος του..
Δεν έχω παράπονο... Τον είχα παρεξηγήσει στην αρχή :)Μια χαρά τα τρώει όλα το παιδι!
..σήμερα στο μπαλκόνι..Βάλε μας μια φωτο να τον δούμε ολόκληρο και καμαρωτό...όλο με τα μουτρα στο πιάτο τον βλέπουμε και το σβέρκο μόνο...
Νομίζω δεν είναι φαγωμένο.. Απλά σκέψου ότι είναι δύο κομμάτια, το ένα επάνω στο άλλο κολημένα και στο σημείο που κολλήθηκαν αλλού προεξέχει λίγο λάστιχο και αλλού όχι... Αλλά το πέταξα ήδη, δε χρειάζεται! Τι μάτι έχεις πάντως!εκτός να κάνω λάθος και με με απατά η φώτο...
Είναι τσόφλια από κεχρί...όταν είναι καλό παιδί, του δίνω να τρώει :)Πανέμορφος! Ακόμη και έξω οταν είναι τρώει;
Χθες στην έκθεση είχε έναν ίδιο! Και είχε και παροτλετάκια και σε θυμήθηκα!Σαν περιστέρι τον έκανες
Κουκλος και καμαρωτος ο Σπυρέτος!Δεν έχω παράπονο... Τον είχα παρεξηγήσει στην αρχή :)
..σήμερα στο μπαλκόνι..
View attachment 59395
Νομίζω δεν είναι φαγωμένο.. Απλά σκέψου ότι είναι δύο κομμάτια, το ένα επάνω στο άλλο κολημένα και στο σημείο που κολλήθηκαν αλλού προεξέχει λίγο λάστιχο και αλλού όχι... Αλλά το πέταξα ήδη, δε χρειάζεται! Τι μάτι έχεις πάντως!
Συνέχεια του δίνεις να τρώει επειδή είναι το καλύτερο παιδί :DΕίναι τσόφλια από κεχρί...όταν είναι καλό παιδί, του δίνω να τρώει :)
Έχεις και εμπειρία και παρατηρικότητα όμως.. Ό,τι βλεπεις, να μου το λες αμέσως!Είναι απλά συνήθεια να σκανάρω οτι είναι γύρω από ένα πουλάκι.. Έτσι κάνω και στα δικά μου.
Το πρόσωπο του..όταν τον πήρες! Να τον θαυμάσεις
άντρακλας
του παιδιου
Ευχαριστώ παιδιά... Αν και γενικά είναι πολύ ήσυχος και του αρέσουν παααρα πολύ τα χάδια και το ξύσιμο... Λες;Τρομερό αγόρι!
Όχι βρεεε και τα αγοράκια είναι χαδιάρικα :)Ευχαριστώ παιδιά... Αν και γενικά είναι πολύ ήσυχος και του αρέσουν παααρα πολύ τα χάδια και το ξύσιμο... Λες;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας