Γιώργο, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω για κλουβιά παπαγάλων. Θα σε κατατοπίσουν οι γνώστες επί του θέματος!:)Καμιά ιδέα για καινούριο;
Γιώργο, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω για κλουβιά παπαγάλων. Θα σε κατατοπίσουν οι γνώστες επί του θέματος!:)Καμιά ιδέα για καινούριο;
Αυτό το κλουβάκι το αγαπάω (αν θυμάσαι δεν το αγόρασα εγώ), αλλά δε χωράει.. Έχει γίνε πανύψηλος...Μήπως δεν χρειάζεται να πάρεις; Αφού για λίγο βγαίνει έξω.
Άρα το καινούριο θα το χρησιμοποιείς και ως κλουβί μεταφοράς; Μην πάρεις πολύ μεγάλο, θα είναι άβολο.Αυτό το κλουβάκι το αγαπάω (αν θυμάσαι δεν το αγόρασα εγώ), αλλά δε χωράει.. Έχει γίνε πανύψηλος...
Απλά για να είναι πιο άνετα και...χτύπα ξύλο... αν χρειαστεί κανά γιατρό ή κάτι;
Είναι πολύ βαρύ... Και γενικά έχω περιστέρια στο δέντρο μπροστά... ἀσε καλύτερα :)Γιατί δεν δοκιμάζεις να τον βγάζεις στο μπαλκόνι με το κανονικό του;
Και βγάζεις την ποτίστρα να μη χυθεί νερό, την ξαναβάζεις, κουνιούνται τα παιχνίδια πέρα δώθε...καθε φορα που το σηκωνω για να το ανεβασω στην σκαλα με ποιανει η μεση μου!
Το πάει πάρα πολύ σταδιακά... Πόσο λες να κρατήσει;δύο μήνες κι ακόμη δεν ολοκληρώθηκε
Δύο μήνες περίπου νομίζω κρατάει αλλά στη δική μας περίπτωση δεν βλέπω να τελειώνειΤο πάει πάρα πολύ σταδιακά... Πόσο λες να κρατήσει;
Μήπως επειδή είναι η πρώτη;στη δική μας περίπτωση δεν βλέπω να τελειώνει
Ναι Γιώργο οι πρώτες δεν θυμάμαι πως ήταν. Οι άλλες κάθε καλοκαίρι ηταν πιο εύκολες για εμένα (πιο σύντομες) αλλά υποθετω πιο δύσκολες για το πουλί γιατί τα έχανε όλα μαζί.Μήπως επειδή είναι η πρώτη;
Απλά πραγματικά περίμενα κάτι διαφορετικό...όταν αλλάζουν πτέρωμα τόσο σταδιακά όπως τα δικά μας τώρα να μην καταπονούνται τόσο.
Μη λες τέτοιαΑπλά πραγματικά περίμενα κάτι διαφορετικό...
Οπότε αν ολοκληρωθεί Απρίλιο σε δύο μήνες θα ξαναέχουν;
Μια στάνταρ λύση για τους περισσότερους νομίζω όπως και για μένα. Εκεί το έχω την ΡενέΝα σαι καλά... Και γω αρχάριος σαν εσένα :)
Μεταφοράς είναι αυτό και καλά... :)Καμιά ιδέα για καινούριο;
Το ίδιο έχουμε. Για μεταφοράς μιλούσα :)Εκεί το έχω την Ρενέ
Έχει μέσα και ποτίστρα ταιστρα και ξυλάκι για να κάθεται ή τα έφτιαξες εσύ;
Συγνώμη δε κατάλαβα:)Το ίδιο έχουμε. Για μεταφοράς μιλούσα :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας