! Έξυπνος παραλληλισμός!Μετά καθαρίζεται και γίνεται κάπως έτσι :)
... Τους 2 τελευταίους μήνες έβαλε 7 γραμμάρια!Εντάξει, απλά τέλειος! Σπάω το κεφάλι μου να δω τι έφαγε!
Πιπεριά; Είναι κουκλί να τον χαίρεσαι!Εντάξει, απλά τέλειος! Σπάω το κεφάλι μου να δω τι έφαγε!
Τη μία μου θυμίζει ποντίκι με φτερά, την άλλη δελφίνι που χαμογελάει, με τα μουστάκια σα γατάκι δεν είναι;Οι βλεφαρίδες του με τρελαίνουν! Ο δικός μου έχει μαύρες!
Και αυτό το ραμφακι το λερωμένο είναι όλα τα λεφτά
Σ' ευχαριστώ... Κάνει διατροφή να είναι φιτ το καλοκαίρι... :)Πιπεριά; Είναι κουκλί να τον χαίρεσαι!
Όχι και ποντίκιΤη μία μου θυμίζει ποντίκι με φτερά, την άλλη δελφίνι που χαμογελάει, με τα μουστάκια σα γατάκι δεν είναι;
! Πως αλλιώς θα ρίξει τα γειτονικά κοκατιλ? χαχα!Κάνει διατροφή να είναι φιτ το καλοκαίρι
Έχει και τη χάρη, σουλτάνος κανονικός, στο σπίτι έχω χάσει το πάνω χέριΣτην Τουρκία τα κοκατιλ λέγονται sultan papağanı. Και πράγματι σε αυτή τη φωτογραφία θυμιζει σουλτάνο που φοράει εκείνο το ψηλό καπέλο (δεν ξέρω πως λέγεται )
Αλήθεια; Αναμενόμενο βέβαια με τα πλουσιοπάροχα καθημερινά γεύματα του!... Τους 2 τελευταίους μήνες έβαλε 7 γραμμάρια!
Σωστός! Μην μας παχύνει ο Σπύρος! Μέτρον άριστον! ! Μία χαρά θα είναι!Κάνει διατροφή να είναι φιτ το καλοκαίρι... :)
Τα καινούρια φτερα της ουράς έχουν γίνει τεράστια.Βρε βρε ο Σπυρακος... Ολόκληρος άντρας έγινε!
Πρέπει να πάρω καινούριο.. Έστω για το τεταρτάκι στον ήλιο...Θα συμφωνήσω ότι δεν τον χωράει το κλουβί...
Ευχαριστώ... Ακόμα είναι στη διαδικασία.. Δε φαίνεται στη φωτο, αλλά είναι γεμάτος καρφάκια :)Μεγαλωσε και αλλαξε αρκετα το χρωμα του! Εχει γινει κουκλος!
Να σαι καλά... Και γω αρχάριος σαν εσένα :)κουκλος ο Σπυριδωνας γυπας γυπας να τον χαιρεστε το λεβεντη σας!
Μεταφοράς είναι αυτό και καλά... :)Καμιά ιδέα για καινούριο;στο καινούριο του κλουβί!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας