ζιζι
PB Known Member
Βλέπεις τι τραβάω με τον γεροντοκόρο μου. Πρόσεχε γιατί πας γυρεύοντας!Το 1/100? Ξέρω γω; λίγο απ' όλα...
Όχι βρε.. Όσο θέλει τρώει...
Του χρόνου γυναίκα.. Ακόμα μικρός είναι :)
Βλέπεις τι τραβάω με τον γεροντοκόρο μου. Πρόσεχε γιατί πας γυρεύοντας!Το 1/100? Ξέρω γω; λίγο απ' όλα...
Όχι βρε.. Όσο θέλει τρώει...
Του χρόνου γυναίκα.. Ακόμα μικρός είναι :)
Χεχε... Το χάσαμε το παιχνίδι Ζωή.. Έχουν σκίσει τη γάτα τα πουλάκια :)Βλέπεις τι τραβάω με τον γεροντοκόρο μου. Πρόσεχε γιατί πας γυρεύοντας!
Ετσι φαίνεται Γιώργο. Ο δικός μου μάλιστα φαίνεται να εμπιστεύεται εμένα αλλά και τους φίλους μου περισσότερο απ'ό,τι τους φτερωτούς συγκατοίκους του. Πολύ στενάχωρο!Χεχε... Το χάσαμε το παιχνίδι Ζωή.. Έχουν σκίσει τη γάτα τα πουλάκια :)
Εμένα φίλους κυρίως γυναίκες ούτε να τις δει...Ετσι φαίνεται Γιώργο. Ο δικός μου μάλιστα φαίνεται να εμπιστεύεται εμένα αλλά και τους φίλους μου περισσότερο απ'ό,τι τους φτερωτούς συγκατοίκους του. Πολύ στενάχωρο!
Μην χαίρεσαι γιατί εσύ θα τον γηροκομησεις όπως κι εγώ την γαλάζια κουκκίδαΕμένα φίλους κυρίως γυναίκες ούτε να τις δει...
Τον έχω πετύχει να είναι στον ώμο μου και να κάνει σε κοπέλα χου χου απειλητικά για να τη διώξει :)
Χρόνια μετά σε ένα ΚΑΠΗ στην Αθήνα ένας υπεργηρος ασπρομάλλης και ο ξεπουπουλιασμένος παπαγάλος του παίζουν τάβλι και αλληλομπινελικώνονται
-Αμάν ρε Γιώργο ρίξε τα ζάρια, γκαστρωθήκαμε
-Ωχ μωρε Σπύρο μια ζωή γκρινιάρης ήσουνα, περίμενε ντε να ρουφήξω καφεδάκι
-Τι καφεδάκι μωρέ, εχω φάει 2 ταϊστρες καναβούρι και ακόμα τα μπεγλεράς. Αντεεεεε
-Ωχ μωρε παιδί μου
-Αντε, αντε ρε γερο, καλά τα λέει ο φίλος μου ο Ερνέστο, εσείς οι άνθρωποι λίγο χαζοί μου φαίνεστε.
Kαλά με τις περιπέτειες τούτων των μουρλών (και τις δικές μας παρέα) γράφω διάλογο όσο και η Ιλιάδα
Υποκλίνομαι Διονύση!
Όλο και ομορφαίνειΠροσοχή... graphic content !
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω...
Χειλάκια όμορφα για ρουφηγμαΠροσοχή... graphic content !
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω...
Γλυκα είναι το άτιμο
Μου αρέσει που έχει πάρει και αυτό το τολμηρό βλέμμα! Ωραίος ο Σπηράκος!
Όλο και ομορφαίνει
Πόσο πιο υπέροχος θα γίνει πια; ️️️
βρε τι φωτο τον βγαζεις το κακομοιρο κ τον διασυρεις ετσι;
Χειλάκια όμορφα για ρουφηγμα
Ευχαριστώ παιδιά...Κούκλαρος οπως παντα ακόμα και με το "ματωμένο" ραμφος
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας