Γενικά Είμαι ο Σπύρος

Καλώς τον δέχτηκες χαζομπαμπα. Το τσουλούφι το μετρησες μήπως κοντυνε;
😂
[automerge]1565244887[/automerge]
Καλώς τον δέχτηκες Σπύρο το δίποδο ανθρώπινο χαλβαδάκι σου, ωπ, ανάποδα τα είπα; Οχι καλά τα είπα.

Αντε καλές χαρές να έχετε παλι Γιώργο 😁

(Υ. Γ. εγώ είμαι χειρότερος απ' τον Γιώργο όταν αφήνω τα δικά μου)

Καλημέρα Γιώργο! Ο Σπύρος έχει γίνει πολύ κούκλος! Λατρεύω το ενήλικο φτέρωμα του και το ολόλευκο πρόσωπο του! Είχα καιρό να τον δω και με εξέπληξε η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση του! Και ζει αξιοπρεπώς όπως πάντα! Χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά με την διαμονή του στον χώρο φιλοξενίας και προπαντός που η επανένωση σας ήταν συναισθηματική! Δεν υπήρχε λόγος να αγχώνεσαι! Καλή σας συνέχεια! 🙂😊

Εγώ θα γέλαγα αν σήμερα ο Σπύρος το έπαιζε βαρύς κι ασήκωτος και να μην έδινε σημασία στον Γιώργο, με το Γιώργο να τρέχει εδώ πανικόβλητος να μας λέει "με ξέχασε! Με εγκατέλειψε!"

(πλάκα κάνω Γιώργο μου φέρνω τον εαυτό μου στη θέση σου και φαντάζομαι τι θα έκανα κι εγώ)

Εγώ θα γέλαγα αν σήμερα ο Σπύρος το έπαιζε βαρύς κι ασήκωτος και να μην έδινε σημασία στον Γιώργο, με το Γιώργο να τρέχει εδώ πανικόβλητος να μας λέει "με ξέχασε! Με εγκατέλειψε!"

(πλάκα κάνω Γιώργο μου φέρνω τον εαυτό μου στη θέση σου και φαντάζομαι τι θα έκανα κι εγώ)
Ρε συ... Ούτε δευτερόλεπτο δεν κράτησε μούτρα... Περιττό να σου πω πώς έκανε όταν είδε το σπίτι...

Τα μούτρα δε θα με πείραζαν... Θα αισθανόμουν όμως κάπως αν με ξεχνουσε.. 1ος παπαγάλος, 1η πολυήμερη απουσία... Που να ξέρω :)
[automerge]1565259482[/automerge]
Καλημέρα Γιώργο! Ο Σπύρος έχει γίνει πολύ κούκλος! Λατρεύω το ενήλικο φτέρωμα του και το ολόλευκο πρόσωπο του! Είχα καιρό να τον δω και με εξέπληξε η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση του! Και ζει αξιοπρεπώς όπως πάντα! Χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά με την διαμονή του στον χώρο φιλοξενίας και προπαντός που η επανένωση σας ήταν συναισθηματική! Δεν υπήρχε λόγος να αγχώνεσαι! Καλή σας συνέχεια! 🙂😊
Ευχαριστώ Αμβρόσιε! Ήμουν έτοιμος να τον φαω όταν τον είδα...

Είδες βρε; Όλο άγχος... Πάντως θα σου πρότεινα στις επόμενες διακοπές να τον πάρεις μαζί σου 😜
Πάρε και συ παράδειγμα. 🙂 Σε έχω κόψει αγχώδη :)

Ήταν πολλές μέρες και λίγο road trip... Θα στρεσαριζοταν πολύ..
Στο πλοίο πάντως πέτυχα έναν κούκλο κοκατιλακο που πήγαινε Πειραιά - Σύρο... :)
[automerge]1565368919[/automerge]
Να είσαι καλά Γιώργο! Και θα ήσουν δικαιολογημένος! 😀! 😛😆
Μ αυτά και με κείνα πάλι τον κακομαθαινω.. Όλη μέρα έξω τον έχω και τον ξύνω :)

Ήταν πολλές μέρες και λίγο road trip... Θα στρεσαριζοταν πολύ..

Εσύ θα 😛στρεσαριζόσουν οπότε θα του το μετέδιδες... 😉 Αν οι θερμοκρασία είναι σωστή και έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (πχ σκιά-κουνουπιέρα) όλα πηγαίνουν μια χαρά!

Καλοκαίρι είναι.. Εποχή για ξύσιμο :)
[automerge]1565380460[/automerge]
Εσύ θα 😛στρεσαριζόσουν οπότε θα του το μετέδιδες... 😉 Αν οι θερμοκρασία είναι σωστή και έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (πχ σκιά-κουνουπιέρα) όλα πηγαίνουν μια χαρά!
Να κάνουμε ένα θέμα "διακοπές και πουλάκια"; Να συγκεντρωσουμε όλες τις πληροφορίες με όλα τα απαραίτητα;

Να κάνουμε ένα θέμα "διακοπές και πουλάκια"; Να συγκεντρωσουμε όλες τις πληροφορίες με όλα τα απαραίτητα;
😀! Ξεκίνα να συγκεντρώνεις και σ΄ακολουθώ Γιώργο...
Παραέβρεξες τον Σπύρο στη φωτογραφία και...😛μυρίζει! 😂

😀! Ξεκίνα να συγκεντρώνεις και σ΄ακολουθώ Γιώργο...
Ήδη έχει πολλά θέματα (και ένα άρθρο αν θυμάμαι καλά) που αναφέρονται περισσότερο στο κυρίως ταξίδι και όχι στη διαμονή.
Δεν ξέρω πώς μπορούμε να τα συγκεντρώσουμε όλα, ταξίδι (αυτοκίνητο, ΜΜΜ, πλοία, αεροπλάνα κτλ), απαραίτητος εξοπλισμός, βασικό φαρμακείο, αντιδράσεις πουλιών, διατροφή, διαμονή (σπίτι, ξενοδοχείο, διαμέρισμα, road trip), βόλτες στο βουνό, παραλία ή όπου κτλ. Για να καταλήξουμε αν αξίζει τον κόπο και σε ποιες περιπτώσεις.
Παραέβρεξες τον Σπύρο στη φωτογραφία και...😛μυρίζει! 😂
Αυτή την κοτοπουλίλα όταν είναι βρεγμένα τη λατρεύω. :D

Όταν έπαθε η γιαγιά το εγκεφαλικό; 🤔
Ναι... με την Μπαζάκα :)
Τι του έχεις βάλει μέσα; Γιατί ανηθακι δεν βλέπω 🧐
Σπανάκι, μαϊντανό, άνηθο, καρόρο, πιπεριά, ρίγανη, herb mix, λίγα πέλλετς, αυγοτροφή και σπόρους από τους γκουρμέ...
Ακόμα καταβροχθίζει.. Τα πεθύμησε μωρέ το καημενούλι...

Ναι... με την Μπαζάκα :)

Σπανάκι, μαϊντανό, άνηθο, καρόρο, πιπεριά, ρίγανη, herb mix, λίγα πέλλετς, αυγοτροφή και σπόρους από τους γκουρμέ...
Ακόμα καταβροχθίζει.. Τα πεθύμησε μωρέ το καημενούλι...
Θα τον σκάσεις 😲
Μήπως το πιατακι σε μπερδεύει; Δεν είναι σκυλάκι, είναι τσουλουφακι και αν δεν είναι φιτ δεν θα βρίσκει γυναίκα αργότερα😉

Πόσο θα φάει από αυτό;
Το 1/100? Ξέρω γω; λίγο απ' όλα...
Θα τον σκάσεις 😲
Μήπως το πιατακι σε μπερδεύει; Δεν είναι σκυλάκι, είναι τσουλουφακι και αν δεν είναι φιτ δεν θα βρίσκει γυναίκα αργότερα😉
Όχι βρε.. Όσο θέλει τρώει...
Του χρόνου γυναίκα.. Ακόμα μικρός είναι :)

Back