Σε βλέπω να κρατάς όλα τα φτερα που θα αλλάξει...όπως έκαναν και οι μαμάδες μας με τα πρωτα μας μαλλάκια1η πτερόρροια και για τους 2 μας!
Μην αγχώνεσαι... Είναι σα να σου έπεσε μια τρίχα από τα μαλλιά σου, γι αυτόν!
Σε βλέπω να κρατάς όλα τα φτερα που θα αλλάξει...όπως έκαναν και οι μαμάδες μας με τα πρωτα μας μαλλάκια1η πτερόρροια και για τους 2 μας!
Αυτό το 1ο της ουράς σίγουρα...Σε βλέπω να κρατάς όλα τα φτερα που θα αλλάξει...όπως έκαναν και οι μαμάδες μας με τα πρωτα μας μαλλάκια
Σε καπέλα... :)Εγώ τα έχω κρατήσει όλα προς το παρόν κυρίως τα κόκκινα φτερακια. Τόσα χρόνια από την Λίνα μπορώ να τα ντύσω ολόκληρα απ την αρχή. Αλήθεια καμία ιδέα πως να τα αξιοποιησουμε
Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος :)Πραγματικα η πρωτη φορα ειναι αγχωτικη, δεν θα ξεχασω εμενα το διαστημα που εχανε αρκετα πουπουλα ο μικρος, πηρα τον εκτροφεα τηλεφωνο και του εστειλα φωτοογραφιες
Και σήμερα γλυπατατάτα που μ αρέσειιιΕντάξει έχει μπόλικο φαγητό ο Σπύρος.
Μπορεί να δώσει λίγο και στον μπαμπά
Τυχερέ Σπύρο!Και σήμερα γλυπατατάτα που μ αρέσειιι
On my way...Τυχερέ Σπύρο!
Ευκαιρία να φτιάξεις και για σένα!
Αν θέλεις κάτι έξτρα, αφού τις βράσεις πρώτα μετά να τις ανακατέψεις σε ένα μπολ με λίγη μουστάρδα, πάπρικα και λάδι και μετά να τις βάλεις στο φούρνο :) (σόρρυ για το οφτοπικ)
! Ξεκάθαρα! Χαλάλι όμως! Άφού καλοπερνάει ο μικρός!:D
δακρυσα
Με έχεις παρεξηγήσει μάλλον; Δες τι μπούλινγκ τρώω από @Tony Forpus και ακόμα του μιλάω(χιούμορ ε
Έμοιασε σε κάποιονΈχει πολύ καλή σχέση με το φαγητό
! Σοβαρά; Εγώ νόμιζα ότι το πτηνό τρώει πιο πολύ από εσένα!Έμοιασε σε κάποιον
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας