Σταμάτης
Ex Smokie
Οκ τότε, άραξε-χαλάρωσε και απόλαυσε τα πουλάκια σου Τάσο
Μπορείς να τα αγοράσεις όπως κάνουμε όλοι από τα κεντρικά αθηναϊκά ιντερνετικά καταστήματα για πουλιά.Εχω ψαξει, δεν υπαρχουν στη πολη που ζω.
Επειδή το αρσενικό βρίσκεται σε οίστρο και επιθυμεί να αναπαραχθεί, με την ενασχόληση της φωλιάς επιχειρεί να εντυπωσιάσει και ταυτόχρονα να ενθαρρύνει το θηλυκό να αρχίσει να κατασκευάζει την φωλιά τους. Και τα καναρίνια μου παρόμοια πράττουν.:)Ας μου πει καποιος εμπειρος, πως γινεται ο αρσενικος να καθεται στην φωλια και η θυληκια να τον τρολλαρει;
Κάπου εδώ έγκειται η διαφορετικότητα στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητα του κάθε πτηνού. Αντιδρούν και συμπεριφέρονται διαφορετικά. Βλέπουμε λοιπόν ότι ορισμένα αρσενικά είναι πολύ συνεπή, υπεύθυνα και τρυφερά στα συζυγικά και γονεϊκά τους καθήκοντα, ενώ άλλα είναι πιο αδιάφορα, απαθής και σπανίως φυσικά, επιθετικά.αν δεν τον ειχα δει να την κυνηγα για βατεμα, και να της κελαηδαει εντονα, θα νομιζα οτι εχω 2 θυληκα, οσο για τα καναρινια και αυτο πρωτη φορα το ακουω, ειχα και εγω αρσενικο να κλωσσα η να χτιζει φωλια, αλλα να καθεται ετσι στα καλα καθουμενα ποτε
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας