Δυστυχώς σήμερα το έχασα το καναρίνι.
Aν μπορείς δώσε το για νεκροψία.
Δυστυχώς σήμερα το έχασα το καναρίνι.
Έχω γράψει πιο πάνω σχετικά με τα πουλιά. Φετινά πουλιά σε κλούβα 10 περίπου, σε εξωτερικό χώρο. Δικη μου γέννα. Οποιο πουλί εμφανίζει στο μάτι πρόβλημα απομονωνεται από τα άλλα, και μπαίνει σε κλουβί μόνο του. Τα πουλιά τρώνε πίνουν κανονικά αλλά σε γρήγορο χρονικό διάστημα πάει και στο άλλο μάτι, πεθάνει γρήγορα. Ακολούθησα όλες τι οδηγίες αγωγή με Flagyl. Σε απόσταση έχω άλλη κλούβα με τους γονείς. Στα 15 χρόνια που έχω καναρίνια πρώτη φορά παθαίνω τέτοιο πράγμα.δεν υπαρχει κανενας κτηνιατρος που να ξερει απο καναρινια εκει που εισαι; Κριμα να τα χανεις.
δε δινεις πολλα στοιχεια για να πει καποιος τι εχει.
ο λαιμος καθαρος;τρωνε; κουτσουλιες; Ποσες μερες νοσησε πριν χαθει
Πρέπει να πας το πουλάκι στο γιατρό και να το χωρίσεις άμεσα, απο τα άλλα πουλάκια.Καλήμερα σας,
Θεωρείται ότι έχω το ίδιο πρόβλημα με το καναρίνι μου και θα πρέπει να ακολουθήσω την ίδια αγωγή που συστήνεται στο φίλο παραπάνω.
λαθος αγωγηΈχω γράψει πιο πάνω σχετικά με τα πουλιά. Φετινά πουλιά σε κλούβα 10 περίπου, σε εξωτερικό χώρο. Δικη μου γέννα. Οποιο πουλί εμφανίζει στο μάτι πρόβλημα απομονωνεται από τα άλλα, και μπαίνει σε κλουβί μόνο του. Τα πουλιά τρώνε πίνουν κανονικά αλλά σε γρήγορο χρονικό διάστημα πάει και στο άλλο μάτι, πεθάνει γρήγορα. Ακολούθησα όλες τι οδηγίες αγωγή με Flagyl. Σε απόσταση έχω άλλη κλούβα με τους γονείς. Στα 15 χρόνια που έχω καναρίνια πρώτη φορά παθαίνω τέτοιο πράγμα.
Σε παρακαλώ πες μου ποιο φάρμακο θα ήταν καλύτερο για αυτή τη περίπτωση;θα μου επιτραπεί μια παρέμβαση σχετικά με το παραπάνω πρόβλημα. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΕΜΟΥΡΑ.
Το παραπάνω πρόβλημα είναι τριχομονάδα ή σταφυλόκκοκος και συνήθως συμβαίνει την εποχή αυτή λόγω συχνών μπανιαρισμάτων. Τα νερά που πέφτουν γύρω γύρω δημιουργούν εστίες μολυνσης αφού λόγω της ζέστης τα μικρόβια αναπτύσσονται πολύ γρήγορα. Κακώς δίνετε flagyl . Μπορείτε να δώσετε το αντίστοιχο για τριχομονάδες ή γενική αντιβίωση σε όλα τα πουλιά (δε χρειάζεται απομόνωση), να περιορίσετε τα λουτρά και στην περίπτωση που δεν βλέπουν (γιατί το μάτι δεν χάνετε ) να τους δίνετε σταγόνες πυκνού διαλύματος κατευθείαν στο στόμα. Θα χρειαστούν δέκα μέρες για να γίνουν καλά και 15 συνέχής χορήγηση αντιβίωσης αφού δεν αρρωσταίνουν όλα ταυτόχρονα μαζί με βιταμινούχα σκευάσματα κατά προτίμηση όχι στο νερό. σε ότι αφορά τα κουνούπια θα σας δειξω σε λίγο φωτό
Το παραπάνω πρόβλημα είναι τριχομονάδα ή σταφυλόκκοκος και συνήθως συμβαίνει την εποχή αυτή λόγω συχνών μπανιαρισμάτων.
Κακώς δίνετε flagyl . Μπορείτε να δώσετε το αντίστοιχο για τριχομονάδες ή γενική αντιβίωση σε όλα τα πουλιά
Όχι εμείς φίλε μου. Αυτή, καταρχήν είναι δουλειά γιατρών.Σε παρακαλώ πες μου ποιο φάρμακο θα ήταν καλύτερο για αυτή τη περίπτωση;
Ωραία μέχρις εδώ. Το κατάλαβα.
Εδώ δυσκολεύομαι γιατί διαβάζω στο άρθρο... https://community.petbirds.gr/threads/Η-Τριχομονάδωση-των-πτηνών.17698/
Επειδή η Τριχομονάδα είναι πρωτόζωο, είναι άσκοπη η θεραπεία με αντιβιοτικά ή τα αντιπαρασιτικά φάρμακα όπως η Ιβερμεκτίνη. Η συνιστώμενη θεραπεία γίνεται με Flagyl.
Το Flagyl προτάθηκε για την τριχομονάδα. Ποιος είπε ότι η τριχομονάδα είναι βακτήριο;ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΆΤΙ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας