Ο παπαγάλος θα σε ακούσει και θα καταλάβει τί του λες όταν του πεις να μπει στο κλουβί του. Το αν θα σε υπακούσει είναι άλλο θέμα. Το καναρίνι όχι. Γιαυτό είτε με εποπτεία είτε όχι το θέτουμε σε κίνδυνο. Δηλαδή και με εποπτεία τί θα του πεις; Μην πετάξεις και πέσεις με φόρα στον τοίχο γιατί θα χτυπήσεις;
Πες το λόγο δουλειάς έχω μάθει να είμαι λίγο καχύποπτος αλλά σκέφτομαι κιόλας τί μπορεί να πάει στραβά. Πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να πάει κάτι όπως δεν το περιμένεις. Όσο μηδηνή και να είναι υπάρχει οπότε όταν στο θέμα μας υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι λάθος διαπραγματεύεστε τη ζωή του πτηνού σας για μια πτήση που απλά θα χαρείτε για 10 λεπτά εσείς;Γιατί το πτηνό δεν ξέρω κατά πόσο θα χαρεί.
Πες το λόγο δουλειάς έχω μάθει να είμαι λίγο καχύποπτος αλλά σκέφτομαι κιόλας τί μπορεί να πάει στραβά. Πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να πάει κάτι όπως δεν το περιμένεις. Όσο μηδηνή και να είναι υπάρχει οπότε όταν στο θέμα μας υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι λάθος διαπραγματεύεστε τη ζωή του πτηνού σας για μια πτήση που απλά θα χαρείτε για 10 λεπτά εσείς;Γιατί το πτηνό δεν ξέρω κατά πόσο θα χαρεί.
Όχι @Φοίβος δεν είναι και το μεγαλύτερο κακό.Αλλά δεν προσφέρει και καλό. Γιαυτό δεν υπάρχει λόγος να το κάνει.Δηλαδή βρε παιδιά αν κάποιος ασφαλίσει ένα δωμάτιο και το αφήσει να πετάξει 10-20 λεπτά είναι κακό ή σημαίνει ότι θα πεθάνει το πουλί;